InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Eski raider olarak merak ettim, herkesin neden oynadigini. Benim gibi oyunu birakanlar da katilsin ankete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Raidden raide girip, cikiyorum.Sadece dkp/gear icin. -Gunde 3-4 saat dedim ama o da haftada 1 gün belki 2. Zamanım yok. Eski üye olmasam tekmeyi yerdim :]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Hahaha bakalim kac harcore'cu ehhh gunde 2 saat falan'i isartetliycek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Pvp yapıyorum + Raid + Quest + Heroic + Real Life + Okul yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Zaten guildimizi toplasan 10-15 kişi anca ediyor, 5 kişi aynı anda online görmek bile mucize, oldu mu direkt dungeon falan yapıyoruz, kalan zamanda da quest diyecem ama quest de bitti Northrend'de daily falan anca :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Todesengel said: Pvp yapıyorum + Raid + Quest + Heroic + Real Life + Okul yok mu? Nasil yaptigini sorabilir miyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Consumable farm diye birşey kalmadı. 1 flask alıyorsun, biri great feast açıyor, repair oluyorsun, spell reagentın yoksa alıyorsun. Bütün raid hazırlığı bu. Wintergrasp ile devasa honor grind diye birşey kalmadı. 1 daily bg, 1 wg saldırısı, 2 wg dailysi yapsan 10k honor geliyor. Toplamda en fazla 30 dakikanı alıyor bu. "rating kasmak" diye birşey yok. Takım arkadaşlarınla anlaşırsın. Oturur adam gibi oynarsınız. haftada 2 bilemedin 3 saatini ayırsan yeter çoğu zaman. Bütün raiding contenti 2 akşamda bitirebiliyorsun. ha 25m farmlayabilirken birde 10 yapıyorsan bilemem. Ya oyundan çok uzak/alakasız birisin, ciddi ciddi bilmiyorsun yada kötü bir WAR trollüsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Kaede l2heal tbh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 WAR nedir? Benim en son girdigim instance BT idi.Ona gore yazdim, benim oynadigim zamanlardaki oyuncu tipleri boyleydi. Simdi kokten degisti mi yani oyun? 4 saate raid icin hazirlik+raid+pvp yapilabiliyor yani bu mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Ayrıca, bu anket bana casual geldi. 10 saat oynamak da neymiş günde xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Oynanıyor abi :D 4 wg yaptığımı biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Az işte onu diyorum asdsafas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Cidden, BG'lerin sureleri kisaldi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Yoo, aynı. Sadece daily pvp quest ve wg'nin gelişiyle farm süren azalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Eger raidleri de duzeltmislerse gercekten yanlis anket yapmisim. Bi kicikirik Vashj kesicez diye 5 saat raide zorlamisti GM, bayilcaktik yani. Batlar buglanir, lag olur shield patlamaz. Neydi onlar oyle ya. Demek istedigim 1 boktan item icin saatlerce kasiyoduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 5 saat raid cok casuall yaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 WC, 4 saat uyku, WoW yok şıklarda yemek yazmadım pc karşısında oynanırken pek ala yenebiliyor. yemeksepeti ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Decrepify Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Anket seçeneklerinden pvpcilerden haras yediğin rpciler tarafından aşşağılandığın izlenimini aldım.no ofens=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Decrepify said: Anket seçeneklerinden pvpcilerden haras yediğin rpciler tarafından aşşağılandığın izlenimini aldım.no ofens=) ahah ne alaka? PvP'yi severdim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 wuuuuu balon, patlatalım hadıııııı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 shattrathın etrafında dolanıyordum seçeneği yok, sayılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Decrepify Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 InneR_ChaoS said: Decrepify said: Anket seçeneklerinden pvpcilerden haras yediğin rpciler tarafından aşşağılandığın izlenimini aldım.no ofens=) ahah ne alaka? PvP'yi severdim ben Son iki seçenekte dalga geçer gibi yazmışsın biraz.Sadece izlenim zaten =). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Fly said: shattrathın etrafında dolanıyordum seçeneği yok, sayılmaz. Of, nasi unuttum chatterlari ya. Drake ustunde ventte muhabbet, guild chatta muhabbet, /1 /2 de muhabbet Tek amaclari quest yaparak 5k toplamak ve drake almak olan tipler de vardi. Chat yaparken daha hizli ucmak icin haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Herkes raidermis ya Ben burda daha cok PvP ci olur diyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar