reyou Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paticik super takimi kurma yolundaki ilk anketimize hosgeldiniz efem.. 12 ila 15 serilik bu anket serisinde (oha :D ) 1- once takimin taktigini belirleyecegiz 2-12 anketler bu taktige gore tek tek futbolculari belirleyecegiz 12-15 anketleri stat antrenor vs secimleri olacak evet abarti olacak bu serimizin ilk ayaginda yeterli oylama saglandiktan sonra diger anketlere tek tek gecicez, heralde toplamda 1 yil surer bu seri :D hadi bakalim taktigimiz ne olacak? Bu arada final maci olarak sormamin sebebi, sonucta bazi kimseler, macina gore taktik surerim diyebilir. Alin size tek mac! :) artik kupayi almak icin saldirirmisiniz kontra atakmi yaparsiniz ona karar verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 aha ilk cevap benden 4 3 3 dedim ama forvet uclusunun birisi forvet arkası oynicak...:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 4-1-3-42-1-1-45- bunun ne önemi var. önemli olan sağadaki futbolcuların performansı veya o futbolculara göre ayarlanmış bir taktikdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 5-3-2 dedim ama eski barca taktiği olucak 3 lü blok defans sağda solda winger back :D orta 3 lü biri ön libero forvet te çift işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 4-3-3 dedim ben de, nefis taktik bence (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 4-5-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 benimde 5-3-2 kesin kazanmak gereken maclar icin favori taktigim, once gol yemiceksinki attiginin bir kiymeti olsun. defansin sag ve sol kanatlarina, bindirme yapabilen, ve yeri geldimi orta acabilen cigeri saglam cengaverler lazim.. neyse taktigimiz belirledigimiz zaman futbolcularada sira gelecek elbet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 4-2-3-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 reyou said: benimde 5-3-2 kesin kazanmak gereken maclar icin favori taktigim, once gol yemiceksinki attiginin bir kiymeti olsun. defansin sag ve sol kanatlarina, bindirme yapabilen, ve yeri geldimi orta acabilen cigeri saglam cengaverler lazim.. neyse taktigimiz belirledigimiz zaman futbolcularada sira gelecek elbet :) aslında bi nevi 3-5-2 bizim taktik işte kanat elemanları ileri geri bütün kanadı çalıştırıcak cafu carlos gibi :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zokarto Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 valla bir zamanlar 4-1-3-2 diablo taktiği (bilen bilir) silip süpürürdü ortalığı şimdi 4-5-1 ve varyasyonları çok iş yapıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 ben kaleye 2 kişi geçirmek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 PZero said: ben kaleye 2 kişi geçirmek istiyorum beşiktaşlı olduğun için mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Rewendor said: 4-2-3-1 Yanlışlıkla 4-4-2 için oy verdim ama budur. Hele ki Fransa isen, o 1 forvet Henry ise ve arkasındaki üçlünün ortasında Zidane varsa gg :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 3-5-8. ama bence eğer eldeki takım müsaitse, 4-6-0. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 3-6-1 ortasaha bloğunu iki cm iki amf iki dmf ile kurardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 bence 3-2-5 çok iyi çünkü 2li ön libero ile defanstaki sirkülasyon forveti destekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 forveti destekleyebilmek için defansı ileri kurman gerekir. Hakem ofsaytı görmezse golü yersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 4-4-2 her zaman iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Kojiroh said: Rewendor said: 4-2-3-1 Yanlışlıkla 4-4-2 için oy verdim ama budur. Hele ki Fransa isen, o 1 forvet Henry ise ve arkasındaki üçlünün ortasında Zidane varsa gg :P harbi lan neden yok bu şıklarda?? seçim iptal edilsin bu da eklensin.. yeniden oylayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 4-1-2-1-2 ideal taktik abicim. Final falan değil her maça çıkılır bi güzel alınır bu taktikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 o taktikle bakkaldan 2kilo mandalina alamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Bırak ya muhteşem taktik abi dmc de var amc de mis gibi işte. Tek forvet de korkak oyunudur. Yediğinden fazla atacaksın çift forvetle deli oynayacaksın. Tabi elinde ideal kadro olacak sadece taktikle olmuyo. Bu taktikle Antalyaspor olsa oynayamaz mesela rezil olurlar. Gerçi her taktikle rezil olurlar. Vurma tunca sustum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 çok forvet olunca çok gol atcan diye bişi yok ki. pozisyon hazırlamak lazım, orta sahan kuvvetli olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 dasaaa said: Kojiroh said: Rewendor said: 4-2-3-1 Yanlışlıkla 4-4-2 için oy verdim ama budur. Hele ki Fransa isen, o 1 forvet Henry ise ve arkasındaki üçlünün ortasında Zidane varsa gg :P harbi lan neden yok bu şıklarda?? seçim iptal edilsin bu da eklensin.. yeniden oylayalım. 4-5-1 yapmissiniz siz, zaten oylama silsilesindeki ilk amac genel taktigi cikarmak, egerki 4-5-1 kazanirsa, gelecek oylamamiz 4-5-1 in varyasyonlari uzerine olur. sonra futbolculara falan gecilcek isimiz uzun rahat olun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar