deathl0rd Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 AHAHAHAHHAHAHHAHAHA adamlar baktı oyuncu transferinde ekmek yok klüp yazmaya başlamışlar ahahahahahahahahahahaha Fener düşmanlarına kapak olsun(!) lolazor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Shadow said: toggie said: Shadow said: kapak olsun fener düşmanlarına lan senelerdir beylerbeyi var bizim plot takımımız heheh. al sana kapak. hey allahım ya kıskançlık olsunda nasıl olursa olsun sanki biz bilmiyoz beylerbeyini, 2002de fener alıyodu ama gs önce atladı beylerbeyi için ayrıca bu sene cıktı beylerbeyi 3. ligten 2.lige kartalspor ise 1949da kuruldu ve 1988den beri hiç düşmeden 2. ligte 10bin kişilik stadı ve kalabalık ilçesiyle biton altyapı için kaynakları var(tu) ayrıca şu an gsli arkadaşların baştacı ettiği servette kartalda yetişti ve sonra denizlispora gitti. biri amatör küme falan demiş ama "Bank Asya"da Kartalspor her zamanda ii klüptü 3.lige düşüp-çıkan bi asansör takım değil. kaç kez süper ligin kapısından döndü tarihi boyunca ama belediye başkanı istemedi masrafları karşılayamayız diye hep engel olundu yoksa dediğim gibi stad, potansiyel,altyapı,taraftar herşey var kartalda... cok ii bi haber bu yüzden. o değilde tek korkum 2-3 sene sonra süper lige cıkarsa napacaz malum yasak 2 klüple ligte olmak ama ayarlarlar heralde işin yasal kısımlarını:D ..............,,,,,,,,,,,,,,, bunları kelimelerin arasına filan dağıtırsan yazın okunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 shadowu heyecanla takip ediyorum :) enteresan bi genç :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 mokoko said: fenerbahce.org said: Bugün tarihli Vatan Gazetesi'nde yer alan bir haberde kulübümüzün Kartalspor'u satın aldığı iddia edilmektedir. Haberde 3,5 milyon Euro'ya satın alınan Kartalspor'un başkanlık koltuğuna da Cemil Turan'ın oturacağı öne sürülmektedir. Bu haber doğru değildir. Kulübümüzün Kartalspor'u satın alması gibi bir durum kesinlikle söz konusu değildir. Spor kamuoyunun dikkatine sunulur. FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ kaynak Bunun üzerine konuşacak bir şey kalmamış zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 kilitlenebilir aslında konu ama merakla shadow'u bekliyorum o yüzden biraz bekle pls rewendor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 lol kapak diil mantar olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Rewendor, dediklerinde son derece haklısın ona bi lafım yok hatta aziz yıldırımla değil ali şenle başladı fenerin yalnız kalması olayı, zamanında azmı çınlattık şenes erziğin kulaklarını:P ama işte etki-tepki işleri bunlar sonuçta kedi bile köşeye sıkışınca aslan kesilir saldırırmış fener taraftarıda ööle tek başına bırakıldığı için her ortamda gs-bjk-anadolu taraftarının boy hedefi oldugu için savunmaya geçio hemen keşke bu kutuplaşmalar,ittifaklar olmasada futbolumuz cok daha hızlı ilerlese... ama bide şu gerçek varki futbolda aziz yıldırım kadar egolu ve sert bi başkan nekadar zararlıysa özhan canaydın kadar centilmen bi başkanda(bkz6-0lık maçsonu el sıkışması:D) okadar çekilmezdir, ikisinin kırması başkanlar lazım türk futbolunaB)- ------------------- edit: şimdi gördüm yeni haberi boşuna sevindik camış gibi nalet olsun içimdeki fener sevgisine(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Adnan Polat işte. İdeal başkan. Rezili rüsvan GS'yi aldı canavar kadro kurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 shadowun yazısını okuyunca aklıma direk bu geldi. kahrol düşman al sana bomba nevriye budak=shadow, ankaralı namık = kartalspor,cengiz budak =gs. http://www.youtube.com/watch?v=QoKFO4C4UdE&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 gülecem diye koltuktan düşüyodum bu ne lan bööle, yayına bağlanıyo adam direk; "öncelikle yayında ve yapimda emegi gecen herkezin allah belasini versin" muhahah:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 yaşın kaç senin shadow? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 cocuklugundan beri içinde biriktirdiği şeyleri kusmaya başlamış işte.artık 14 yaşına girdim.maçlara tek başıma gidebiliyorum.fenerbahçe büyüklüğü başka büyüklük.bizi çekemiyorlar.genç fenerliler ultraslanı .....nasıl koduk 6-0.tromso nasıl eledi işte biriktirmiş adam :).bırakın taraftarlığını yaşasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 maldonadoya takım buldu fener demek, vay be hayırlı olsun kalsjeklajse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 yok bulamamış.. üzülürdüm kartal'ı alsaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 abi adam hatalı onu yazarak ama neden sadece dalga gecenler gsli düşünmek lazım =) komplex rules. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 fener besiktasi almis!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 catlikethiief said: abi adam hatalı onu yazarak ama neden sadece dalga gecenler gsli düşünmek lazım =) komplex rules. Baggio da dalga geçiyor ya o fenerli bildiğim kadarıyla onu geçtim dalga geçicez tabiki neden geçmeyelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Ben öylesine bir şaka yaptım, esas olay dalga geçilecek bir olay değil ki, gayet de hayırlı ve başarılı bir iş. Gelirini geçtim altyapı açısından hayırlı yani. Burada olay Shadow'un abuk subuk tavırları sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 14 mliyon öroya guizayı aldığı mallorca takımının tamamını 25 milyon öroya başka birisi satın aldı. kartal yerine mallorcayı alsa daha iyi olmaz mıydı aziz başkan ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 beylerbeyi ne ki. nüfusu ne kartalla karşılaştırınca : ) beylerbeyinden daha verimli bi olay sonuçta buna bakmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Haber yalan farkındasınız değil mi? Arada biyerde yazıyor okumadıysanız Fenerbahce.org yalanladı olayı... Kartalspor'u satın almadık http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=14361 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 FAIL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 yalansa üzülürüm yatırım sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 kartalspor paso yatar türkiye kupası maçlarında :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 İki mesaj yukarıyı oku bari PZero, sırf yazmış olmak için yazdığını fazla belli etmişsin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar