Norton_Antor Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 film süper becne de kesinlikle gidin bikaç defa.hayatımın güzel bi 2.5 saati oldu film açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Filkm harikaydı resmen.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Süper bir film konuşmalar sesler savaş sahneleri süper.[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Flim filan süperde aklıma takılan yerler var tom cruise ilk savaşta 4-5 samurayı yere deviriyor yani muhteşem dövüşüyor o nerden öğrenmiş o kadar iyi dövüşmeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 sturm özel katanayi nerde yaptirican abi para çok herhalde![signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 hanzo'ya yaptırıcakmış[signature][hline]improper dancing in the middle of the street Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 "abi bize bi tanri kesen katana yapsana" "emrin olur"[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 film süper ya japon kökenli film mi yoksa amerikan mı ortak mı???[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daybreak Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 film bana göre ana karakter nathan algren i anlatmıyor..nathan ın yolcugulu uzerinden son samurayların hikayesini bizle aktarıyor..(hatta bana gore son samuray ken watanabe - katsumoto) ben gercekten filmden etkilendim..tamam temposu agır işliyor fakat görüntü yönetimindeki ustalık gercekten bana parmak ısırttı. diger bir onemli nokta ise filmde cok sukur amerikan propagandası yapılmaması - ki benim en buyuk korkum buydu. Her acıdan oldukca basarılı bir film ancak sonu cok daha iyi olabilirdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 bu gün gittim tek kelime ile mükemmel bir film...[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Filmi izlerken 2 grup "cıvık" vardı. Japonların tiplerine gülüp durdular sürekli. Deliriyordum, kalkıp "ulan niye gülüyosun negatif zeka" falan diyecektim zor tuttum. Resmen 70'lerdeki Türk Sineması seyirciliğine dönmeye başladık gibi. Kaliteli seyirci kitlesi azalıyor. Gereksiz sahnelerde gülen, alkışlayan, ıslık çalan, yorum yapan tipler türedi. Yazık... Yani "Filmler sinemada izlenir" düşüncesi depişecek "Filmler DVD'de izlenir" olacak böyle giderse.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 gecen underworldde ole tıpler varkı 88 lı falan cocuklar gulup duruyorlardı konusuyorlardı yuksek sesle falan arkalarında oturan adam sap dıe elinin iciyle bı kodu kafasına bı tanesının bunlar kaldı bole yarıldık arkada bız.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 bu gün bi kere daha gittim rahatlıkla 2.defa izlenebilir bir film..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 ama tom cruise yerine russel crove daha iyi giderdi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 lütfen ya harbi saçmadın yani şimdi :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MilleR Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 aquila +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MilleR Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 said: THARKAS, 15 February 2004 14:53 tarihinde demiş ki: gecen underworldde ole tıpler varkı 88 lı falan cocuklar gulup duruyorlardı konusuyorlardı yuksek sesle falan arkalarında oturan adam sap dıe elinin iciyle bı kodu kafasına bı tanesının bunlar kaldı bole yarıldık arkada bız. ii yapmıs ne zaman oyle bi olay olsa aynısının yapılması lazım tabii cesaret ister... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 said: Bonecrusher, 10 Şubat 2004 23:37 tarihinde demiş ki: aman sam kızacak minigun değil gatling gun eheheh.. yok sana kızmadım, sharky'e dellenecektim ama o da doğru yola gelmiş.. :-p film gayet güzeldi ama trailer o kadar başarılıydı ki beklentim fazla yükselmiş olsa gerek, birşeyleri eksik hissettim filmde. mantıksızlık filan değil de, nasıl desem sanki bazı şeyler eksik, karakterleri ve konuyu iyice şekillendirecek dialoglar eksik gibi geldi. savaş sahneleri müthişti ve cgi filan da değildi ki önemli bir nokta bu artık lotr gibi cgi savaşları bundan sonra sık sık göreceğimiz düşünülürse.. beğenilmeyecek bir durumu yok ama gladiator ya da braveheart'ın etkileyeceğine ulaşamıyor maalesef ki senaryo biraz daha iyi kurgulansa onlarla beraber sıklıkla anılabilirdi. yazık olmuş maalesef böyle düşününce.. ha bu arada gatling'leri görünce yüzümün aldığı şekli görecektiniz, neyse ki karanlıktı da millet sapık olduğumu düşünmedi.. :-p budur işte olay, adamları top tüfek durduramadı lakin 2 gatling bozdu fiyakalarını.. içimde kaldı kaç vakittir yazasım geliyordu..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Gatlingleri geçicen Sam ;) adam tüm köyün erkeklerini öldürtüp köye kondu ya daha ne gatlingi matlingi :P Tom Gatlingse tamam ;)[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 "tom abimize can feda!" diyerek attılar kendilerini işte ateşin üstüne, gayet güzel anlatılmış fedakarlık hedesi.. :-p[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 The Last Samurai filmini tekrar izledim ve çok daha hoşuma gitti. Özellikle 300 ve Meiji olaylarını daha iyi öğrenmem sayesinde göndermelerden daha çok haz almam önemli bir etken. Abi Karakterler nedir öyle ya, her biri muhteşem. Muhakkak bir dizisi neyin çekilmeliydi bu adamların. Katsumoto (Ken Watanabe) - Süper lider, kafa adam. Böyle bir liderim olsun, bir dediğini iki etmem (:P) Ujio (Hiroyuki Sanada) - Zırhın ve katananın en çok yakıştığı adam kendisi. Film boyunca en karizmatik hareketleri yapan bu adam. Attan düşüp yuvarlanıp hiç bir şey olmamış gibi kalkan ve bu sırada çektiği kılıçla da bir kişiyi doğramayı ihmal etmeyen bir adam. Go go Ujio, Kara Murat Ujio, Katsumoto'nun fedaisi Ujio. Silent Samurai (Seizo Fukumoto) - Akira Kurosawa filmlerinden fırlamış bir adam. Yaşlı maşlı ama "çok pis döverim" bakışı yetiyor. Nakao (Shun Sugata) - İri yarı, Naginata ve Jujutsu bilen Samurai. Suratı resmen animelerden fırlamış gibi. Ne yazık ki filmde Tom Cruise'a abancaz derken esas güzel karakterleri fazla geride bırakmışlar. banshee said: Tamam goruntuler cok guzel ama bir suru mantik hatasi var. Filmi izleyenlerin yarisi butun film boyunca guldu. o kadar göze batacak mantık hatası yoktu filmde hiç, gülünecek birşey de yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Ujio'nun en kral sahnesi (filme koymamis hayvanlar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 filmi ikinci kez dingin kafayle tekrar izledim.Film görsel olarak harika ama batıda da iş görsün diye ne yazk ki sacmalıklarla dolu.Samurayları anllattıkları,felsefelerinden bahsettikleri yerler süper;ama diger japonların alayını salak yapmıslar ya.Bu Amerika Birleşik Devletleri başkanı sahnesini ve buna benzer saheneleri düsünün.Diger haz almadıgım yerler: Adamlar bushido yu ömürleri boyunca kavrayamıyor.Bir batılı geliyor 6 ayda bushido yu bitiriyor,üstüne samurayların en iyi ikinci adamından iyi hale geliyor.Hayatlar kurtarıyor,herkes ölüyor tek kurtulan bizim eleman.Öldürdügüm adamın karısını da aşık ederim,o kadar saglam duruşluyum imajını da basıyor.Her şeyi geçtim samurayların derebeylik şeklinde hüküm sürdügü bir dönemde geliceksin,bilmem kac tane samuray öldürüceksin orada lay lay lom dolasıcaksın eh. Velhasıl kelam,Twilight samurai,Seven samurai veyahut shogun gibi yapımlar varken bence last samurai sadece gişeye oynamıs bir yapım.Güzel olmasının tek sebebi filmin dogu kökenli oyuncuları ve samuray kültürünü iyi işlemelerinden ileri geliyor.Yoksa diger sahnelerin kara murat mizahseninden farkı yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 keldron said: Adamlar bushido yu ömürleri boyunca kavrayamıyor.Bir batılı geliyor 6 ayda bushido yu bitiriyor,üstüne samurayların en iyi ikinci adamından iyi hale geliyor.Hayatlar kurtarıyor,herkes ölüyor tek kurtulan bizim eleman.Öldürdügüm adamın karısını da aşık ederim,o kadar saglam duruşluyum imajını da basıyor.Her şeyi geçtim samurayların derebeylik şeklinde hüküm sürdügü bir dönemde geliceksin,bilmem kac tane samuray öldürüceksin orada lay lay lom dolasıcaksın eh. epey eksikler var dediklerinde. şöyle ki: - derebeyliğin hüküm sürdüğü diyorsun da, tokugawa shogunluğu bitmiş, meiji imparatorluğu başlamış bir dönemden bahsediyoruz. - ikinci adam dediğin tarafından eğitiliyor bu. ustası iyi olduğu için yükselmesi daha hızlanıyor. - 6 ayda bushidoyu bitiriyor diyorsun da, diğerlerinin bushidoyu bilmediği, bunun bushidoyu ezberlediği filmde geçmiyor. yani "ben sizden daha çok şey biliyorum artık" tarzı bir olay mevcut değil. - ayrıca bu adamın katana eğitimi almadan da birçok samuraiyı tek başına öldürebildiğine de dikkatini çekerim. - herkes ölüyor tek kurtulan bizim eleman değil aslında. general ve bu adam sağ kurtuluyor bir tek. ama yenildikleri için general kendisine harakiri yapıyor. adam japon veya "samuray" olmadığı için kendisine harakiri yapmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 kermit said: son 2 senede izlediğim en güzel filmlerden biriydi bence kılıçlara hasta oldum ben onlardan bende istiyom aradan 6 sene geçmiş ama o zamanlar için baya iyiydi lan halada iyidir çıkarmıyolarki şöyle bi film anasını satayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar