Llama Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 bulursun yanlıştır bulursun uzak olur.. saçmalık dolurdur gülmek istersin güldürmez ağlamak istersin ağlatmaz böyle garip bi olaydır bu durum neyse bizim hikayemiz buraya kadarmiş görüşürüz... mutlu ol ben yokum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 boşver abi dalgana bak çak ozmn çak çak çak... takılmana bak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 ov umarim atlatma ve alisma donemini hizli ve acisiz gecirirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Tükür geç llama:/ Kendine iyi davran isteriz biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 ilk aşık olunan kişi tarafında yok edilen kavramdır. Ondan sonra öyle bi kavram kalmaz zaten geçmişe yönelik tartışmalarla nereye kadar.. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 hayırlısı olsun be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 ginaly said: :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 üzüldüm yahu./ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 ben yürümüceğini tahmin etmiştim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 hayırlısı buymuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 ov :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Bir hikaye biter, yenisi başlar. Sıcağı sıcağına zor, ama boşvericeksin. Hayat böyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 said: Life is not a movie. Good guys lose, everybody lies and love does not conquer all. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 aşk (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 aşk,biz gelecek için planlar yaparken başımızdan geçenlerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Ne demiş Paul Masvidal abimiz. Love, too often, is only a dream. Saygı duyalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 abi nasıl ya=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 adamınbiri said: aşk,biz gelecek için planlar yaparken başımızdan geçenlerdir. ole diildi sanki o ya :S ole miydi yoksa ?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 hayat lan o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Quibble said: adamınbiri said: aşk,biz gelecek için planlar yaparken başımızdan geçenlerdir. ole diildi sanki o ya :S ole miydi yoksa ?.. john lennon ın lafı lan bu,yalnız o aşk yerine hayat demis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 üzüldüm, hiç bir ayrilik insana mutluluk vermez. kişi icin iyi olsa da kotu olsa da bir zamanlar -hatta belki hala- kalbinde olan bi insanla yollarini ayirmak üzer insani. ama hayat iste, boyle oluyo, olmak zorunda diyelim de bari yasadigimiz sey kolay gelsin gozumuze. ikiniz icin de üzüldüm, umariz hayat karsiniza "imba" insanlar cikarir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 üzüldüm..ama elden gelen bişi yok..beraber olduğunuz surede mutluysan ne guzel her seyin sonu var yeter ki o sırada yaptıgın sey sana birsey katabilmiş olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 dory said: umariz hayat karsiniza "imba" insanlar cikarir. Güzel temenni ama herkesten daha imba birileri vardır mutlaka imo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 duruma o şekilde yaklasirsaniz, ema aplanin deyimiyle "elinizle end-up edersiniz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar