huun Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 bunu ölmeden hissedemezsin, hissettikten sonra ise anlatmak için çok geçtir. bu sebeple, felsefe yapma ve çıktığın mutfağa geri dön. gene de takdir ediyorum, ben ki tüpçülüğün destanını yazdım senden de bir mutfaktan çıkıp gelen korkusuz pastacının maceralarını anlatan bir sanat eseri beklerim. su bişeydiniz siz, neydi o? su ustası, su ahçısı eahj pastacı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 su şefi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 ginaly said: o nası final ya, ev hanımlığı mı okuyon. BASHDG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Laraken said: sora yiyonuz mu peki sınavı? ASDBAEAGD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 İskender,Ali Nazik gibi sınavlarınız varsa seçmeli jüri olarak gelebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 hocam onu bırak pati den birini naçizane ^ ' yemekteyiz ' programında görsek ne geyik olur ya güzel de olur patiye selam bekleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Kaotik katılsın fui sin tekmesi atsın tencerelere bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Ardeth said: bu ölmekse ölmek istiyorum ben kuantum ve soyut cebir sınavlarına girmek yerine. orman pastasıymış aynen valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar