Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 bizimkiler nerde ya gerçi yine de oy vermek zor oluyor kaygısızlara mı vercem avrupa yakasına mı tatlı kaçıklara mı karar veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Laorx said: Kaygısızlar varken oyların Tatlı hayat'a gitmesini yaş ortalamasına bağladım. Böyle bir ukalalık, böyle bir çokbilmişlik, böyle bir saçmalama kolay görülmüyor kaçırmayın. Dizileri, karşılaştırmayı falan geçtim, üslup olarak başlı başına bir felaket. "Ben süperim, ayrıca da büyüğüm ben, kesin yaşım büyüktür. Aşırı kompleksli olduğum için hemen böyle şeyler düşünmem gerekiyor. Benim beğendiğimi beğenmeyenler ya yaşça küçüktür izlememiştir ya da anlamamıştır küçük olduklarından eki eki eki, çünkü süperim ben, benim zevkimi beğenmeyen olamaz." Şaka mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Bez bebek? 3 oy? ahaha Tatlı hayat diyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Yilan Hikayesi nerde be :P Ekmek Teknesi ve Tatli Hayat arasnda kaldim, sonra dedim Ekmek Teknesi. Ekmek Teknesinde her karakter epikti basli basina ondan cok severdim ben, boyle buram buram alaturkaydi bi de cok guzel bi olaydi o :) Tatli Hayat'ta da baya basarili karakterler, genelde laf sokma seklinde donmesi bazen bayardi ama Irfan'in hastasiyim, Irfandi di mi su karsi komsunun adi euhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 ekmek teknesi sonra cok drama oldu, sacmalamaya baslamisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Rewendor said: Laorx said: Kaygısızlar varken oyların Tatlı hayat'a gitmesini yaş ortalamasına bağladım. Böyle bir ukalalık, böyle bir çokbilmişlik, böyle bir saçmalama kolay görülmüyor kaçırmayın. Dizileri, karşılaştırmayı falan geçtim, üslup olarak başlı başına bir felaket. "Ben süperim, ayrıca da büyüğüm ben, kesin yaşım büyüktür. Aşırı kompleksli olduğum için hemen böyle şeyler düşünmem gerekiyor. Benim beğendiğimi beğenmeyenler ya yaşça küçüktür izlememiştir ya da anlamamıştır küçük olduklarından eki eki eki, çünkü süperim ben, benim zevkimi beğenmeyen olamaz." Şaka mısınız? Arkadaş sanırım onu kastetmedi. KAygısızlar epey eski dizidir. 90+ lı doğumlular pek bilmez sanırım. Ona şey etmiş, emo olmuşsun alınmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 MrLevie said: yahu biz size aşık olduk olmaz mı o listede? ayıp be:P oyy ne diziydi ya :) off çok da kısa tutmuşlardı. zaten demişlerdi şu kadar bölümde bitiricez diye. keşke tekrar çekseler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 biz size aşık olduk bölümlerini bulmak için veya tekrar yayınlatmak için mail yağmuruna tutmuştuk kanald'yi 4 arkadaş ama yayınlamadılar. kınıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 kaygısızlar dizi değil ya o başka bi şey anketlere sığmaz sığdıramazsınız o yüzden pas geçtim ben onu ayrıca alemde iki delikanlı abimiz var zaten biri kültigin biri mükremin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 İkinci Bahar yönetir. Bir de Pre-Sül. Çakır dönemleri Kurtlar Vadisi. suziyle de uğraşmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceronibo Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 tatlı hayat en efsane de yeditepe istanbul da güzeldi baya, hiç yazılmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 çemberimde gül oya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar