bombo Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 bu film şaheser yaa. alpacino çok iyi bi aktör. bence bu güne kadar yapılmış en iyi mafya filmi.Bu arada reservoir dogs'u izlemiyeniniz varmı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 izlemediğimden diil de merak ettim izlemeyen varsa bu konuda naapcaksın? :-p[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? [Bu mesaj Grudge tarafından 14 October 2003 13:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Bence Al pacino değil,Marlon Brando'ya baba'lık daha çok yakışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 marlon'un daha iyi bi baba olduğunu belirtmeye gerek bile duymadım .. bundan kuşku duyan var mı ki marlonun gelmiş geçmiş en iyi oyuncu olduğundan ve de ?!?![hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 trt ye bir kez daha teşekkürler sanırım bu hafta da 3. yü vericekler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Birisi trt'nin yayın akışına bakabilir mi acaba şimdi üşeniyorum :P[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Silphatos | Europa @ OSI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 üşenen kişiler için söylüyorum,pazar günü saat 8.00 de baba III Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Eyvallah Apachecim[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Silphatos | Europa @ OSI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Rica ederim efem,erethar açılsın ödeşiriz ;) [Bu mesaj Apache tarafından 17 October 2003 20:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 İşallah :), bu arada şu ring of life'daki densiz playerlar beni çok sinir etmişti bende forumlarda ağır bir thread açmıştım,seni üzdüysek affola zaten sildim onun dosyalarını valla sen iyi dayanıyorsun orda baş hoca :D[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Silphatos | Europa @ OSI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Gotfather fanı olmayan kişiler şu part 3'ün o kadar da kötü olmadığını söyleyebilir mi acaba?Çok merak ediyorum fakat hayranlığımı kaybeder ve part 3'ü izlediğim güne lanet edersem ne yapacağımı düşünüyorum...[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Rica etsem benim gibi hayatında hiç bu sinema şaheserini izlemeyen birine filmin 2 bölümününde özetinin anlatabilirmi?[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 OOOHHHAAA.Pardon kendimi tutamadım :) .Rica etmişsin fakat üzgünüm,anlatamam çünkü dağarcığım ve anlatım gücüm o kadar gelişmiş değil kelimelere sığmaz Godfather (einstain amca olsa belki anlatırdı)[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 ya nalatmak istediğim şuydu. Ben 2. yi yarımyamalak izledim ama ailedeki insanları çözemedim. Baba 2 de baba nın oğlumu oluyor neyi oluyor :) ? aileyi anlamadım.[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 2. de gençliği[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 tek öneri : dvdyada vcd bulun alin kiralayin vs... ü.ünü bi oturuşta izleyin ... 3üne ayri bir filim gibi bakmamak lazim ... baba 2 ve 3 (bence) devam filmi değil daha çok LOTR gibi 3 e bçlünmüş tek filmin 2.ve3. bölümleridir. yani 1. tuttu aman 2.sini çekelim oda tuttu busefer 3. çekelim deil .. bir italyan ailesinin amerikaya gidişi , ordaki yaşama tutunuşu , yükselişi , efsane oluşu ve çöküşü (!) var 3 filimde... sinema deyince akla gelmesi gereken ilk filim ....[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 coppola nın kızı cidden batırmıs son sahne bir trajedi olması gerekirken rahatlama hissediliyor okumuştum yorum olarak nası yani demiştim ama bariz haklıymış eleştirmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 beğenmeyenlerin eleştirileri beni hayli tedirgin etti ama bence 3 de gayet iyiydi, andy garcia gayet güzel uyum sağlamış. kızın rolü ne kadar ki filmi etkilesin, ilk filmdeki sicilyalı kız da batırdı derdik o zaman ilk filmi.. al pacino'nun yaşlanmış halinde hafiften çeneyi çıkartmışlar gibi geldi bana marlon brando gibi.. :) bir de robert duvall'ın olmamasına üzüldüm, yeni avukat da ünlü oyuncu ama bence olmamış.. o kadar üzüldükten sonra katil vuracak diye, yaşlılıktan öldüğünü görünce üzülemedim valla ben de, hakikaten rahatlama mı oldu ne.. :)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 ya sonuna çok üzüldüm ben , adam yanlız başına yaşlanarak öldü neydi ne oldu, yanlız bırakıldı wala[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 O yalnız başına boş bir konakta birdenbire bahçede yere yığılması gerçekten bana da çok koydu ama en azından Sicilyada öldü....[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Ve en önemlisi suikaste kurban gitmedi :D Belkide ailenin ilk eceliyle ölen babası oldu hehehe. Ben Andy Garcia'nın babalık günlerini merak ediom hehehe. Ama ne olursa olsun baba denince aklımıza marlon baba gelir.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 birde o gün cruel intentions u izlemişitm birde sarah michelle gellar ın filmin sonunda düştüğü hale üzüldüm nedense, belki arka fonda çalan müzikten dolayı olabilir Bittersweet Symphony[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 godfather-1 16 mayıs saat 20.00'da TRT-1'de...[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 ayrı başlık açmak gerek görmeyenler de görsün diye.. :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 sen aç ben desteklerim:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar