bombo Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 bu film şaheser yaa. alpacino çok iyi bi aktör. bence bu güne kadar yapılmış en iyi mafya filmi.Bu arada reservoir dogs'u izlemiyeniniz varmı??
Grudge Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 izlemediğimden diil de merak ettim izlemeyen varsa bu konuda naapcaksın? :-p[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? [Bu mesaj Grudge tarafından 14 October 2003 13:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Apache Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Bence Al pacino değil,Marlon Brando'ya baba'lık daha çok yakışıyor.
jankis Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 marlon'un daha iyi bi baba olduğunu belirtmeye gerek bile duymadım .. bundan kuşku duyan var mı ki marlonun gelmiş geçmiş en iyi oyuncu olduğundan ve de ?!?![hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson)
THiM Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 trt ye bir kez daha teşekkürler sanırım bu hafta da 3. yü vericekler?
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Birisi trt'nin yayın akışına bakabilir mi acaba şimdi üşeniyorum :P[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Silphatos | Europa @ OSI
Apache Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 üşenen kişiler için söylüyorum,pazar günü saat 8.00 de baba III
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Eyvallah Apachecim[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Silphatos | Europa @ OSI
Apache Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Rica ederim efem,erethar açılsın ödeşiriz ;) [Bu mesaj Apache tarafından 17 October 2003 20:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 İşallah :), bu arada şu ring of life'daki densiz playerlar beni çok sinir etmişti bende forumlarda ağır bir thread açmıştım,seni üzdüysek affola zaten sildim onun dosyalarını valla sen iyi dayanıyorsun orda baş hoca :D[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Silphatos | Europa @ OSI
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Gotfather fanı olmayan kişiler şu part 3'ün o kadar da kötü olmadığını söyleyebilir mi acaba?Çok merak ediyorum fakat hayranlığımı kaybeder ve part 3'ü izlediğim güne lanet edersem ne yapacağımı düşünüyorum...[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika)
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Rica etsem benim gibi hayatında hiç bu sinema şaheserini izlemeyen birine filmin 2 bölümününde özetinin anlatabilirmi?[hline]bla bla bla ...
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 OOOHHHAAA.Pardon kendimi tutamadım :) .Rica etmişsin fakat üzgünüm,anlatamam çünkü dağarcığım ve anlatım gücüm o kadar gelişmiş değil kelimelere sığmaz Godfather (einstain amca olsa belki anlatırdı)[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika)
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 ya nalatmak istediğim şuydu. Ben 2. yi yarımyamalak izledim ama ailedeki insanları çözemedim. Baba 2 de baba nın oğlumu oluyor neyi oluyor :) ? aileyi anlamadım.[hline]bla bla bla ...
MrMedia Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 2. de gençliği[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti
hired_gun Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 tek öneri : dvdyada vcd bulun alin kiralayin vs... ü.ünü bi oturuşta izleyin ... 3üne ayri bir filim gibi bakmamak lazim ... baba 2 ve 3 (bence) devam filmi değil daha çok LOTR gibi 3 e bçlünmüş tek filmin 2.ve3. bölümleridir. yani 1. tuttu aman 2.sini çekelim oda tuttu busefer 3. çekelim deil .. bir italyan ailesinin amerikaya gidişi , ordaki yaşama tutunuşu , yükselişi , efsane oluşu ve çöküşü (!) var 3 filimde... sinema deyince akla gelmesi gereken ilk filim ....[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır
eldar Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 coppola nın kızı cidden batırmıs son sahne bir trajedi olması gerekirken rahatlama hissediliyor okumuştum yorum olarak nası yani demiştim ama bariz haklıymış eleştirmen
Sam Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 beğenmeyenlerin eleştirileri beni hayli tedirgin etti ama bence 3 de gayet iyiydi, andy garcia gayet güzel uyum sağlamış. kızın rolü ne kadar ki filmi etkilesin, ilk filmdeki sicilyalı kız da batırdı derdik o zaman ilk filmi.. al pacino'nun yaşlanmış halinde hafiften çeneyi çıkartmışlar gibi geldi bana marlon brando gibi.. :) bir de robert duvall'ın olmamasına üzüldüm, yeni avukat da ünlü oyuncu ama bence olmamış.. o kadar üzüldükten sonra katil vuracak diye, yaşlılıktan öldüğünü görünce üzülemedim valla ben de, hakikaten rahatlama mı oldu ne.. :)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil..
MrMedia Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 ya sonuna çok üzüldüm ben , adam yanlız başına yaşlanarak öldü neydi ne oldu, yanlız bırakıldı wala[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti
Khirsah Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 O yalnız başına boş bir konakta birdenbire bahçede yere yığılması gerçekten bana da çok koydu ama en azından Sicilyada öldü....[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin!
Catscratch Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Ve en önemlisi suikaste kurban gitmedi :D Belkide ailenin ilk eceliyle ölen babası oldu hehehe. Ben Andy Garcia'nın babalık günlerini merak ediom hehehe. Ama ne olursa olsun baba denince aklımıza marlon baba gelir.[hline]This Cat Scratches Free.
MrMedia Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 birde o gün cruel intentions u izlemişitm birde sarah michelle gellar ın filmin sonunda düştüğü hale üzüldüm nedense, belki arka fonda çalan müzikten dolayı olabilir Bittersweet Symphony[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 godfather-1 16 mayıs saat 20.00'da TRT-1'de...[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 ayrı başlık açmak gerek görmeyenler de görsün diye.. :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price..
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 sen aç ben desteklerim:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım
Öne çıkan mesajlar