Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

godfather....

bombo

Öne çıkan mesajlar

İşallah :), bu arada şu ring of life'daki densiz playerlar beni çok sinir etmişti bende forumlarda ağır bir thread açmıştım,seni üzdüysek affola zaten sildim onun dosyalarını valla sen iyi dayanıyorsun orda baş hoca :D[hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a ; Grynn , Botanika)

Silphatos | Europa @ OSI
Sosyal ağlarda paylaş

Gotfather fanı olmayan kişiler şu part 3'ün o kadar da kötü olmadığını söyleyebilir mi acaba?Çok merak ediyorum fakat hayranlığımı kaybeder ve part 3'ü izlediğim güne lanet edersem ne yapacağımı düşünüyorum...[hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage

Sosyal ağlarda paylaş

OOOHHHAAA.Pardon kendimi tutamadım :) .Rica etmişsin fakat üzgünüm,anlatamam çünkü dağarcığım ve anlatım gücüm o kadar gelişmiş değil kelimelere sığmaz Godfather (einstain amca olsa belki anlatırdı)[hline]Silphatos Iceheart

Sosyal ağlarda paylaş

tek öneri : dvdyada vcd bulun alin kiralayin vs... ü.ünü bi oturuşta izleyin ... 3üne ayri bir filim gibi bakmamak lazim ... baba 2 ve 3 (bence) devam filmi değil daha çok LOTR gibi 3 e bçlünmüş tek filmin 2.ve3. bölümleridir. yani 1. tuttu aman 2.sini çekelim oda tuttu busefer 3. çekelim deil ..
bir italyan ailesinin amerikaya gidişi , ordaki yaşama tutunuşu , yükselişi , efsane oluşu ve çöküşü (!) var 3 filimde... sinema deyince akla gelmesi gereken ilk filim ....[hline]Vanity is my favourite sin¹
¹kibir en sevdiğim günahtır
Sosyal ağlarda paylaş

beğenmeyenlerin eleştirileri beni hayli tedirgin etti ama bence 3 de gayet iyiydi, andy garcia gayet güzel uyum sağlamış. kızın rolü ne kadar ki filmi etkilesin, ilk filmdeki sicilyalı kız da batırdı derdik o zaman ilk filmi..

al pacino'nun yaşlanmış halinde hafiften çeneyi çıkartmışlar gibi geldi bana marlon brando gibi.. :) bir de robert duvall'ın olmamasına üzüldüm, yeni avukat da ünlü oyuncu ama bence olmamış..

o kadar üzüldükten sonra katil vuracak diye, yaşlılıktan öldüğünü görünce üzülemedim valla ben de, hakikaten rahatlama mı oldu ne.. :)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil..
Sosyal ağlarda paylaş

• 6 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...