Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Coraline

progamer

Öne çıkan mesajlar

Coraline Jones evinde gizli bir kapı bulur ve bu kapının kendi hayatının alternatif bir versiyonuna açıldığını görür. Fakat başta mükemmel gözüken bu paralel dünya tehlikeli olmaya başlar ve bu taraftaki ailesi onu geri göndermemeye çalışır.

Film Neil Gaiman'ın kitabından uyarlama ve yönetmenide Nightmare BEfore Christmas'ın yönetmeni Henry Selick. Film stop-motion animasyon ve 3D çekiliyor. Seslendirenler arasında Dakota Fanning ve Teri Hatcher var.

2009 animasyon filmler açısından baya iyi bir yıl. Ice Age 3, Pixar'dan Up, 9 ve bu :). Neil Gaiman'dan çıkma bir senaryo olması bile seyretmek için yeterli bir neden filmi ki animasyonlarda bayağı hoş duruyor.

http://www.traileraddict.com/trailer/coraline/trailer
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
  • 3 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
  • 4 yıl sonra ...
ne kadar nefret etmiş olabilirsin ki, korkunç diyebildin. hayır, nesini beğenmedin aga?

izlemedim. açtım, o kadar güzel yorumdan sonra senin "korkunç" havada kaldı da kanka meraktan sordum. beni korkunçluğuna gerçekçi nedenlerle ikna etmeni bekler bi haldeyim açıkçası.
Sosyal ağlarda paylaş

Neil Gaiman diye almıştım kitabı, okuduktan sonra bu ne lan çocuk kitabı çıktı diye sinirlenmiştim.

Sandman ve American Gods okuyup bunu da okuyayım dedim hoşuma gitmedi pek, siz de benzer bir durumdaysanız merak etmeyin. Umudumuz Anansi Boys'da.

Ayrı kulvar dipnot: "Boys'ta" mı "Boys'da" mı doğru olan emin olamadım. İkisi de doğru geldi aydınlatın lütfen :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...