progamer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Coraline Jones evinde gizli bir kapı bulur ve bu kapının kendi hayatının alternatif bir versiyonuna açıldığını görür. Fakat başta mükemmel gözüken bu paralel dünya tehlikeli olmaya başlar ve bu taraftaki ailesi onu geri göndermemeye çalışır. Film Neil Gaiman'ın kitabından uyarlama ve yönetmenide Nightmare BEfore Christmas'ın yönetmeni Henry Selick. Film stop-motion animasyon ve 3D çekiliyor. Seslendirenler arasında Dakota Fanning ve Teri Hatcher var. 2009 animasyon filmler açısından baya iyi bir yıl. Ice Age 3, Pixar'dan Up, 9 ve bu :). Neil Gaiman'dan çıkma bir senaryo olması bile seyretmek için yeterli bir neden filmi ki animasyonlarda bayağı hoş duruyor. http://www.traileraddict.com/trailer/coraline/trailer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Kitap çok güzeldi. Çocuk kitabı havasında dolanıyor kitapçılarda ama okurken bazı sahnelerinde ben bile korkmuştum aşırı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 An itibariyle en hevesle beklediğim film bu. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 hep bunu demeyi beklemiştim.. ooo may gaşş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 süper haber, ne zaman geliyormuş peki belli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Şubat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Şubat yakın, güzel :) Trailerı gördüğümden beri bu film aklımın bir köşesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 İzledim. Gerçekten çok özenle hazırlanmış, üzerinde çok çalışılmış bir animasyon. 3D izlemesi dahada harika, tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 hala izlemedim. kitabını okumuş muydun kitaptan sonra hayal kırıklığına uğratır gibi bi korkum var. vizyona gelip gitti mi bu ben bi ara takip etmeyi bıraktım çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 İstanbulda nerelerde oynuyor 3D? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 gösterime girdi mi yahu? birikti bir sürü film yine gitmedim hiç birine :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Ağrı kesici markası gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 neden bizim buralarda fazla ilgi görmedi bilmiyorum. neil gaiman + henry selick.. böyle güzel formüller nadir gelir sinemaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 görselleri çok hoş filmin.. bir an önce izlemek lazım (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 demin izledik beğendik baya. tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 yaznı izlediydim. çok güzeldi gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 tekrar bir izledim, izlemeyenlere de hatırlatma olsun. nightmare before christmas ve corpse bride'dan sonra izlediğim en iyi animasyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Olm korkunç lan bu animasyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 ne kadar nefret etmiş olabilirsin ki, korkunç diyebildin. hayır, nesini beğenmedin aga? izlemedim. açtım, o kadar güzel yorumdan sonra senin "korkunç" havada kaldı da kanka meraktan sordum. beni korkunçluğuna gerçekçi nedenlerle ikna etmeni bekler bi haldeyim açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 korkunc dedigi, korkutucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Korkunç, çünkü içinde düğme var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Neil Gaiman diye almıştım kitabı, okuduktan sonra bu ne lan çocuk kitabı çıktı diye sinirlenmiştim. Sandman ve American Gods okuyup bunu da okuyayım dedim hoşuma gitmedi pek, siz de benzer bir durumdaysanız merak etmeyin. Umudumuz Anansi Boys'da. Ayrı kulvar dipnot: "Boys'ta" mı "Boys'da" mı doğru olan emin olamadım. İkisi de doğru geldi aydınlatın lütfen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 bu tarz şeyler sevenlere clive barker'ın zaman hırsızı kitabını da tavsiye ederim. gençlik korku romanı gibi, alice ve coraline ayarında güzel bir roman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 little fears için çok güzel örnek bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar