Cuce Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 bole bisi varmıs, adam rr 80 olurken playerdan cok mob kesmis. ne kadar dogru ne kadar degıl bilmiyorum ama, adam pvpden kacınıp battle objective be keep tagliyerek rr80 olmus. keep ve bo npclerini oldurerek npc kill sayısı player kill sayısını gecmiş.
arcane Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 said: 59 days /played bu mu biten birşey? lol O statlar cidden İÇLER ACISI. Hep söylüyoruz bunları, kale kapmaca, lord kesmece diye. Killden diminish olayı kalkmalı, bonuslar arttırılmalı, kan gövdeyi götürmeli. Bence healersan da damage bonus geliyordur. Koymayı unutmuşlardır. Hatta 10% damage bonus da olabilir, malum renownı da çok görüp nerflemişlerdi lol.
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Ya bir de söylemeden edemeyeceğim, RR80 olan birisine PvP'de bonus vermek nedir ya? O adamın bir daha hardcore PvP yapmayı bırak, karşı faction'dan birinin yanından bile geçeceğini sanmıyorum :p
sardius Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 renown olayı zaten baslı basına bi problem. ben tank class oalrak ne solo ne de bir wb nin içinde adam gibi renow alamıyorum. ama sanslı isem grubumda 2-3 bw varsa o zaman bişiler geliyor iste. Bazı classlar icin savaslarda renown kazanmak iskence misal tanklar. genelde wb lerde tank grubunu ayrı yapıyolar dps leri ayırıyolar ve tank grubuna gelen renown dps gruba gelenin 10 da 1 i falan. bi adamın kafasına tas falan atacaz da 2-5 renown alacaz. gider bi witch hunter acar solo dolasırım daha iyi. en azından arada solo kill yapsam 800-1000 renonw geliyo yüksek rr li adamlardan yaw.
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Renown saçmalığı diye bir şeyi nasıl icat etmişler. Pvp de farma zorlamak kadar oyuncuyu sıkacak bir şey olabilir mi ki?. Zorlama yerine işi zevkli hale getirseler daha iyi olur. En basitinden uo da bile, sürekli pvp yapar, bundanda sıkılmazdık :P. Herneyse, 59 gün online süresi ile, diyecek birşey yok o arkadaş için. Hayatını oyuna adamış belli. Günde 16 saat oynayıp, 8 saat uyuyor sanırım?. Onun dışındada birşey yapmıyor. %20 damage de şaka felan olsa gerek? Bir kaç ay sonra, kimse oyuna başlamak istemez.
odiflame Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 120 gündür oyun var 2880 saat eder.59 gün 3 saatte 1419 saay eder.günde 12 saat oynamış bravo.
Sam Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 valla o adamı solo kesince bilmemkaç keepi birden almış gibi olursun rahat. t4'e geçince bizim arkadaşlar zaten görecekler renown farm pre-made'leri heh. rr60 WE 2,5 sn'de yokedince belki değişir düşünceleri. (:P) diğer sınıflara ne veriliyor bilmiyorum ama herkese %20 dmg verilmenin aynı esprisi olmayacağından belki başka şeyler görülebilir archetype'a göre. uo'dakinden 12761276153129516 kat daha fazla eğleniyorum ki ben burada pvp'de, genk squad plate mail vanq kryss ile corp por sallamaca, lootlamaca, kaçmaca oyunu 1990'larda iyiydi. başka devirdeyiz artık. eğlenmeyenin kendi zevki, renown olmasa bu sefer "karakteri geliştiremiyoruz, ne biçim oyun bu, ben world of item toplamaca'ya döneceğim" diyor insanlar. herkesi memnun etmek imkansız yani. Gangren said: O adamın bir daha hardcore PvP yapmayı bırak, karşı faction'dan birinin yanından bile geçeceğini sanmıyorum :p niye ki? bana da r14 olduktan sonra aynısını söylemişlerdi, r14'ten önce yaptığımdan daha çok yaptım sonrasındaki zaman sürecinde. gelmiş geçmiş en iğrenç pvp ödüllendirme sistemi olduğu halde beni yıldırmadı eğlendiğim şeyi yapmaktan. hani klişe bir söz vardır ya, "herşey insanın içinde". sıfır ödül olsa da gene oynarım bugün, araç (item, bonus vs) ile amacı (eğlence) birbirine karıştırmayan her insanın da bu kadar çok kafaya takmaması lazım. ha bir de 59 days played ciddi birşey değil, r14 için ne gerekiyordu herhalde unutmuş ya da bilmiyor bazı arkadaşlar. yanlış zamanda çişe gitsen bir hafta kaybediyordun lol.
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Sam said: diğer sınıflara ne veriliyor bilmiyorum ama herkese %20 dmg verilmenin aynı esprisi olmayacağından belki başka şeyler görülebilir archetype'a göre. bence seçmeli olmalı, ben dok olarak %20 healing falan istemem mesela, 3-5 tane seçenek yapmalılar 80 olan istediğini seçmeli. kesin değişecektir zaten 80 ödülü olayı, baksanıza daha ikonu yok exalted'ın :P
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 hadi bakalım hayırlısı ayrıca adam ne yazmış topicde bakın "First of all, a great big Thank you! to the guild MORTIS who have taken me in with open arms and made these past grueling months a much more pleasant experience! I dont think i could have continued past 70 without all these great people cheering me on and keeping me from getting to down on myself. Shout out to Tropik who has really been a major motivator for me. <3"
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 daha ikonu bile yok ya bravo bende server first r 20 olmuştum nası sevinmiştm sen şimdi halay çekiyosundur herâlde ^^
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 sam degil rank80 olan lol, herkes yanlış anlamış
Sam Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 lol nerde, üçüncü charım. ilk charımla durmadan devam etsem 60 üzeri olmuştum ama rahat.
Sannin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 milletde ne rr ler var..Bizlerde order train-Destro zerg diye zoneları dolasıp duralım. Oyunda RvR den sadece bi zoen da rastgele denk gelmiş 3v3 lük bi grup olunca zevk alıyorum.kesince gelen 500-1000 arası rp ler. Oyuna kesinlikle arena sistemi gibi birsey gelmeli..PvP Zerg üzerine kurulu..
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Arena - Sc karışımı birşey olmalı, en az 4vs olmalı (2vs - 3vs yemez bu oyunda :P. Her class takım bulamaz. ) Hatta sadece 6vs olmalı. Her class dan 1 tane girebilmeli. 2 tank olmamalı. 2 healer problem yaratmaz sanırım. :P
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Sannin said: milletde ne rr ler var..Bizlerde order train-Destro zerg diye zoneları dolasıp duralım. Oyunda RvR den sadece bi zoen da rastgele denk gelmiş 3v3 lük bi grup olunca zevk alıyorum.kesince gelen 500-1000 arası rp ler. Oyuna kesinlikle arena sistemi gibi birsey gelmeli..PvP Zerg üzerine kurulu.. yoo, iyi bi lider varsa, bide vent varsa cok güzel savaşlar oluyo, arkalarından dolaşmalar, flank etmeler, warcampin etrafını sarmalar, oo neler neler :)
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Quel-Thul said: sam degil rank80 olan lol, herkes yanlış anlamış ulan bende sevinmiştim ya bi TR başardı diye tüh :D sam de biraz öle mi göstermeye çalıştı ne (:P)
Sam Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 eight peaks'te nasıl şu an bilmiyorum ama norn'da quel-thul'un dediği gibi. kendim de 1-2 defa wb yönettim, (t3'te keep vermedik bütün prime-time boyunca her yer bizde olduğu halde, o günden sonra arcane "dest yok orvr yapacak" diye ağlıyordu herhalde ondandır (:P) ) myrmidia'nın öğretilerine göre aşka ve savaşta her yol mübah desturuyla empire tarzında blitzkrieg yaptık. (tu) heh yok neden magus'u kendim gibi göstereyim, oynadığım sınıflar belli, forumda yazılı zaten.
arcane Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Ben de arena - scenario karışımı oyuncu yeteneğini ön plana çıkarak birşey gelmesini istiyorum çünkü aksi halde bir yerden sonra sıkılmaya başlayacağım.
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 bencede güzel olur şöyle 5v5 bi arena falan
axedice Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Arcane bence sen çoktan sıkılmışsın da, wowu bi alternatif olarak görmediğin için dönmüyorsun. Yoksa bak naxxda raid spotu da oluyor, anarcy olsun sinister revenge olsun bunlar hep senin ;) ;) Wowdan başka bölümlerde wowhead scriptinin çalışmaması ayrı bi failmış tabi sdf
Sam Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 evet 3 yıllık refurbished content'i görmeye meraklıdır eminim lol.
Öne çıkan mesajlar