SouLForGeD Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Arkadaşlar eski topicleri aradım ama verilen sitelerin cou kulanım dişi bu oyunu indirebileceğim bir yer varmı?[signature][hline] Xarsyon Soulforge Ice wizzy of kay Coming soon Proxa The gimp Mercanery
SouLForGeD Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Up[signature][hline] Xarsyon Soulforge Ice wizzy of kay Coming soon Proxa The gimp Mercanery
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=41450 scummvm destekliyor da sitesinde yok malesef ben de bulamıyorum oyunu yer yarıldı da içine girdi sanki :=) [Bu mesaj arcane tarafından 12 Mayıs 2004 16:02 tarihinde değiştirilmiştir]
SouLForGeD Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Delircem az kaldı ya maniac mansionu da bulamadım zaten :([signature][hline] Xarsyon Soulforge Ice wizzy of kay Coming soon Proxa The gimp Mercanery
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Software, PC & Video Games, Toys & Kids and Gift items Amazon.co.uk and third-party sellers at Amazon.co.uk Marketplace can dispatch software, PC and video games and toys to the following countries: Austria, Belgium, Denmark, Finland, France, Germany, Gibraltar, Greece, Iceland, Italy, Liechtenstein, Luxembourg, Netherlands, Norway, Portugal, Republic of Ireland, Spain, Sweden, Switzerland and the United Kingdom (England, Northern Ireland, Scotland and Wales). [signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche
SouLForGeD Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Oyun kadar kargo parası vermek istemiyorum ben şahsen burda bulsam alırım ama....[signature][hline] Xarsyon Soulforge Ice wizzy of kay Coming soon Proxa The gimp Mercanery
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 www.specialreserve.com var fiks 3 pound alıyolar ne alırsan al ama oraya baktım orda yok bu iki oyun[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche
Norak Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 resurrection. Day of the Tentacle remastered geliyor: http://i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/s--oq-pM8RK--/mzg5ibdx9viigbfz5s9s.jpg
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 dahada yenı oynadım... hos 2 seneye falan anca cıkar
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 bu da grim de pek remastered değil ya. monkey island'dan sonra bunların production pek etkileyemedi.
eldar Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 grim fandango'ya mouse kontrolü getireceklerdi, onun için bile değer. Bunu da oynıyım diyordum artık beklerim.
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 re-make yapıp fiyatı uçurmasınlar yeter. Şu baldur remakeleri tam kazıktı.
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Amac remake ten parayi kirmak degil mi zaten? 10 usd den acilir en az.
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 10 verilirde, baldur direk 25-30 mu ne başlamıştı.
Warhero Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 monkey island special edition güzeldi, direk baştan hazırlamışlardı oyunu, grafikler gelişmişti. bunu homm 3 hd edition gibi yaparlarsa anlamı olmaz.
Öne çıkan mesajlar