Buyse Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 ya bizim guildin dkları yeto ya da bu classta bi sorun var. nerdeyse auto attackla agro alacam adamlardan, dkların agro için kullandığı skiller nelerdir, sırası nasıldır bi bilen anlatsın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Tanklık yapan bi ayı olarak ben de bu sorunun cevabını merak ediyorum. 62'ye kadar kastığımda pek öyle growl ya da taunt tarzı bi şey yoktu diye hatırlıyorum, aldığın talentlar attığın frost büyülerin threat'ini mi artırıyodu neydi. Eğer mantıklı bi şeyler varsa, bi warrior ya da ayı kadar rahat tanklayabiliyosa; İsviçre çakısı misali hem pvp hem dps hem tank yapıp plate de giymek için kasacam DK'mi sdgdjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Dk şu anda ,diğer tank classlarına göre, tanklık yapacak bi class deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 neden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 DK gayet tanklık yapabiliyor. Bir warrior kadar etkili değil tabii ki ama yeterli düzeyde götürür işi. Ama DK tankların sorunu bol bol AoE kullandıklarından CC'deki adamları da bozabilmeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 cc? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 2009 da cc kullanan mı kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 E en basit heroicte bile oraya buraya healer moblar koymuşlar, en kötü ihtimalle combatı uzatıp insanın canını sıkıyolar. Onlara bi cc tamam işte :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Saka gibi yapmislar oyunu cidden bu kadar kolaylastirmamalari lazimdi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 interrupt diye bi olay var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Buyse said: ya bizim guildin dkları yeto ya da bu classta bi sorun var. nerdeyse auto attackla agro alacam adamlardan, dkların agro için kullandığı skiller nelerdir, sırası nasıldır bi bilen anlatsın lütfen. yok mu bi bilen yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 E gel de interrupt olayını geçen kasımda oyuna başlamış, tankın dalmadığı her adama dalan adamlara anlat :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 http://www.wowhead.com/?spell=49576 http://www.wowhead.com/?spell=56222 http://www.wowhead.com/?spell=43265 Blood'ın bile en alt talenti passive %10 parry gibi birşey veriyor nerdeyse, herşeyi bırak blizzardın yeni nesil tank diye tanıttığı class bahsettiğiniz? L2P? Bir de gerçekten hala cc kullananlar mı var ya xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 rikki bossu tauntla mı tanklıcak abi bu adamlar, death decay dan baska özel olarak agro üreten bir skil yok mu? dmg e dayalı bi tanklık mı yapıyor dklar? mesela dün 4 horseman tanklarken şu http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Spinebreaker&n=Cemilipekçi arkadaş, wind shockla tuttum kendimi zar zor. gear deseniz armageddon var adamda daha ne olsun. armory linki tam çıkmıyor cıkan adresin sonun çi ekleyin. cemilipekçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 3.0.8 le aggro üreten bir skill daha gelicek DK lara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastManStanding Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 o nickle aggro tutması zor zaten heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 CC kritik olmasa da healerları falan engelliyo, 1 saatlik dungeonu 45dk ya indiriyo süre olarak iyi katkı veriyo, tavsiye ederim. Özellikle tabard-rep kasanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 frost presence + normal dps + rune strike ciktikca donmez agro falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Miraul said: frost presence + normal dps + rune strike ciktikca donmez agro falan +1 Muhtemelen trashda blood presence açıyordur subversionu da almış zaten değme keyfine, sonra da unutuyordur frosta geçmeyi, ya da random button smash yapıyordur 2 farklı rune isteyen abilityler hep cdde kalıyordur, ya da adamın gearını göz önüne alaraktan sen full t7,5 + level 226 malygos itemlerle falan dalıyorsan yetemiyor da olabilir şimdilik :> Yoksa çok rahat tutması lazım, hele de 4hde. Bir de söyle o sigili çıkarsın abi, hangi dk forumuna baksa level 55deki uyduruk quest reward sigilin yeni patche kadar en kullanışlı sigil olduğu yazar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Death and decay atıp /dance yapsa bile kaybetmemesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 @rikkie gear var bizde de biraz şu anki endgame e 1 kaç item eksiği kaldı :) ama diğer tanklar kadar rahat edemiyorum bi pala bi druid kadar. bakalım yeni skil gelcekse patch te rahatlar biraz daha. ps: araya post kaçmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 mulgear6 said: 3.0.8 le aggro üreten bir skill daha gelicek DK lara rune strike'ın damage'ı azaltılıp threat'i arttırılıcak bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 LastManStanding said: o nickle aggro tutması zor zaten heheh bu herşeyi açıklıyo xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Ben yaşamıyorum agro sorunu İT + PS + PRE + DND + BLOOD TAP + BLOOD BOİL. İşte Arada Pre yi yenileyip ss + bb + bs tarzında devam ediyorum Runic powerım fazla olunca veya AOE Grp çektiysem UB Yoksa RS + DC.. Dk babalar gibi tanklar...TP de üretir.. 2 gündür macro peşinde geziniyorum artık RS açıldımı otomatik vuruyor. veya Caster / Melee grp çekerken izleyeceğin sırayı rahatlıkla öğrenebiliyorsun.. biraz da insana bağlı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Buyse said: Buyse said: ya bizim guildin dkları yeto ya da bu classta bi sorun var. nerdeyse auto attackla agro alacam adamlardan, dkların agro için kullandığı skiller nelerdir, sırası nasıldır bi bilen anlatsın lütfen. yok mu bi bilen yahu sizin guildin dkları yeto değil :) alınabilecek en üst seviye tank geara sahibim hitim capten fazla expertisim capten fazla UB 3k ap var (tank gearda) Black ice kullanıyorum, ama tpsim max 3.5-4k Class şu anda biraz broken, düzeltirler yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar