Alseven Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Cok guzel bir flim, yani konusu degil guzel olan, konunun sunulus sekli, her sorunun hikayesinin genel konu ile uyumu, cekimler, oynayanlar, ozellikle bence cocuk aktorler birseyler kazanmali, o cocuklar bu flimi bu kadar saheser yapan, yonetmen de super, ama konu basit, yani super birsey bu aslinda, Sinema sanatinin dibine vurmuslar, konu yok ama oyle bir kurgu ve sahne secimleri ve kamera varki oscara gidiyorsun iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 BiTcH_oFBaT said: danny boyle çeker ben izlemez miyim :D danny boyle cekmez oyle ceker 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 bu sene izledigim en guzel filmdi acikcasi , ayrica odul konusundada katiliorm benjamin buttonla beraber odulleri silip supururler, cogunlugu slumdog alir lakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 şimdi izledim ben de. cidden çok başarılı bi film olmuş. her ihtimale karşı sıpoylır tac mahal sahnesi mükemmeldi ehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Mortis said: anladım entel dantel ortamlarda ynai film sadece iyi bakalım öle gideriz ^^ Film festivaline gidicem diye ankaraya gelmeyen entel dantel de sendin yanlış hatırlamıyorsam bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yýldo baggins Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 crit. you are dead. OoOOoooOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 sonu hakkında bu arada sonunda abinin parayı küvete doldurup sanki kefaret ödediği anda çocuğun parayı kazanmasıda güzeldi. yani böylede algılanabilr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Xaenin said: Mortis said: anladım entel dantel ortamlarda ynai film sadece iyi bakalım öle gideriz ^^ Film festivaline gidicem diye ankaraya gelmeyen entel dantel de sendin yanlış hatırlamıyorsam bu arada. busted :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alseven Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 kefarate ne ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 bugün izledim filmi, çok güzel bir film ortaya çıkarmış danny boyle. çocuğun boka batma sahnesi, taç mahal ve sondaki dans olayları feci güldürdü beni eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 imba 8.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 şimdi evdekilere de seyrettirdim,ilk izlediğimden beri geçen sürede 4. kez izledim bende ve her seferinde filmin sonu hakkında istemeden aklıma gelen şu olay,ailem tarafından da dile getirilince bunu Darkrider's Cut olarak kendim çekip piyasaya sürmeyi istiyorum Filmin Alternatif Sonu Jamal,Latika'ya doğru istasyondan atlaya atlaya geçerken tren çarpar,zaten sağa sola da bakmıyor dangalak Gayet orjinal bir son,beklenmiyor.Gidip öpüşmesi,yiyişmesi zaten bekleniyor ama tren çarparsa,allahım 100 milyon gişe garanti sadfds ya da ailecek bizde bir sorun var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Darkrider +1 Bende izlediğimde aynı şeyi düşündüydüm. Hatta Tren çarpsa değilde böle raylardan elektrik yese diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 son defa soruorum bu film sinemalarda oynıcak mı normal? hala sinemada izlemek için bekliyorum çünkü yok oynamıcaksa izlicem pcimde duruo öle =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 spoiler olmadığını söyle bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Mortis said: son defa soruorum bu film sinemalarda oynıcak mı normal? hala sinemada izlemek için bekliyorum çünkü yok oynamıcaksa izlicem pcimde duruo öle =) dünden itibaren istanbul'da bazı sinemalarda vizyona girecekti sanırım,bazı arkadaşlar sinemada da gidelim vs. diye konuşuyorlardı hatta bir tanesi hala sinemada izlemek için bekliyordu :) Ben dayanamayıp izlemiştim çok önceden edit: hatta İstanbul Avrupa İstanbul Anadolu beyazperde'den baktım seanslara bayağı bir ilde de girmiş vizyona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Ben bugün gittim, gördüm, beyendim. Hatta çok hoşuma gitti, aldığı oscarlar da helal olsun. Gidin, izleyin, beyenin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 DarKRideR said: şimdi evdekilere de seyrettirdim,ilk izlediğimden beri geçen sürede 4. kez izledim bende ve her seferinde filmin sonu hakkında istemeden aklıma gelen şu olay,ailem tarafından da dile getirilince bunu Darkrider's Cut olarak kendim çekip piyasaya sürmeyi istiyorum Filmin Alternatif Sonu Jamal,Latika'ya doğru istasyondan atlaya atlaya geçerken tren çarpar,zaten sağa sola da bakmıyor dangalak Gayet orjinal bir son,beklenmiyor.Gidip öpüşmesi,yiyişmesi zaten bekleniyor ama tren çarparsa,allahım 100 milyon gişe garanti sadfds ya da ailecek bizde bir sorun var bende öyle sandım. ahanda çarptı filan diye düşündümde, o da saçma olurdy işte ben. yüzdük yüzdük sonuna geldiğimizde pat! adam beddua almamak için yapmaz bi kere :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 off harika filmdi.bende kesin tren çarpar demiştim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 ahahaha bollywood olarak bitmesi supermiş spo değil, ama yine de alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 forgiver said: spoiler olmadığını söyle bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rokstanski Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Bok gibi bir film açıkcası. film bir kere buram buram oryantalizm kokuyor, tipik bok evladı dogulular pislik icindeler, cocuklar ac. doguda bulunan kötü bölgelerin durumunu göstermek icin oryantalizm gibi basit bi çözüm kullanılmış. oysa bunu başaran cok güzel dogulu filmlerde var ama işte batılının görmek istedigi şey zaten bu. dogulu insan o kadar acizki hem paraya sahip olması hemde sevdigi kıza kavuşması sadece tanrı kaderine yazmışsa olabiliyor. onun çalışıp bunu başarması imkansız. yeşilçam filmlerinin mutlu sonlarına bok atanlarda çakma hint amerikan ingiliz filminin sonunu yere göge sıgdıramadılar.sevgililer bulustu kötü adam pert oldu oh bide rupilere kavusuldu salya sümük. bide mutlu son dansı. yeşilçam? bollywood? hey? turistlerde cıkarıp 100 doları basıyorlar velede. cünki onlar amerikalı onlar batılı onlar humanist.bu amerikalılarda olmasa pislik dogulu cocuk napardı? :(:((( of yani zilyon tane klişe, ingiliz-amerikan güdümlü sömürge draması başka birşey degil.yaratıcılık sıfır (karşısına cıkan sorular hayatından birer parça ..dahiane :(() kitabından sonra benjamin buttondanda cok memnun kalmamıştım ama gayette su filmi tokatlar derecedeydi. ha birde bu akademi brad pittin daha ne kadar hakkını yiyecek cok merak ediyorum sırf 12 maymundaki jeffrey yeter. sean pennide cok severimde iste adamın sanat dünyasıyla akademiyle arası cillop. eurovision neyse oscarda o hali coktan almış artık. bugun kült diye adlandırılan filmlerin cogunun oscarcıgı yok. slumdog mill. ise oscara bogulmus 2 sene sornra hatırlanmıycak bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Boktanmı. Benjamin Button niye oscar almadı, diğerlerinin yanında sönüktü. Kişisel düşüncem Slumdog bebelerimiz benjamin button'a tecavuz eder, sonra 2 tane çocukları olur isimleride apu ve apusu koyarlar. En sonunda market açıp barış içince yaşarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rokstanski Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 evet yarı batılı olduklarından dolayı market acıp mutlu olma şansları var , bunun için kadere ihtiyaçları yok. button oscarı almalıydı gibi bir lafım yok. kötünün iyisiydi. şu paçavra filmden iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 oscar aldı.herkes bu filmden bahsedio.ama ben izlemicem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar