xunn Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Nasıl geçebilir sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Oradaki ryu ise chun-li^den yardım istemesi lazım street fighterda en abuk zıplayan chunliyle vegaydı galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Allah seni kahretsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 guile o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 ryu değil o ken de değil zangief de değil mr dalsım da değil çunli de değil honda da değil blanka da değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 dep dep çeksin işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Ahah guile yazıcaktım da ryu yazdım niye yazdım bilmiyorum AHAH FAIL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 havaya sıçrarsa guile, kafasına kafasına ateş at.vardı ateş falan orda sanırım asfaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 kermit said: ryu değil o ken de değil zangief de değil mr dalsım da değil çunli de değil honda da değil blanka da değil [LARGE]WAT[/LARGE] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Raincloud said: Ahah guile yazıcaktım da ryu yazdım niye yazdım bilmiyorum AHAH FAIL. yalancıya bişi yapmıyolar ya bide bu gayıl uçak pistinde dövüşmeyi çok seviyodu dimi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Raincloud said: Ahah guile yazıcaktım da ryu yazdım niye yazdım bilmiyorum AHAH FAIL. Yalancıda olmuşum zaten kız nazı taftası yapmayı biliyorum uyarırım bak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Cons said: kermit said: ryu değil o ken de değil zangief de değil mr dalsım da değil çunli de değil honda da değil blanka da değil [LARGE]WAT[/LARGE] [LARGE]dalsım okunduğu gibi değilmiydi kolları uzayan hint fukarası[/LARGE] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 guile aduket atsın. maryomuz aduketten daha hızlı olduğu için aduket ateşin üstünden geçerken ona basıp tekrar zıplar sonra geçer guile'a ty der np cevabını alır ve gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Guile'ın flash kick oturuşu o, yukarı doğru atıyorya bir tane, unutun o yüzden üstünden atlamayı falan. Azıcık paintle oynayın yaratıcı birşeyler bulun uyuşuklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Raincloud said: Oradaki ryu ise chun-li^den yardım istemesi lazım street fighterda en abuk zıplayan chunliyle vegaydı galiba. Bunu koy asıl imzana fhfdj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 kermit said: hint fukarası Sensin fukara terbiyesiz herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 etegi kaldır hediyeni kap gibi olmuş lan başlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 axedice said: kermit said: hint fukarası Sensin fukara terbiyesiz herif medine fukarası da olur niye sinirlendin ki ? WHY SO SERİUS MUYDU LAN ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Irççılık yapma kermit. Ayrıca cevabı buldum geliyo az sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Ahahah hadi bakalım Burak görelim çözümü. In b4 portalz ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 renkleri ters çevir deyince oluyomu paintte deneyin bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Ahah, fena değil abi, ama sorun şu ki guile orada flash kick pozisyonunda. Robot gibin durmayacak yani. BRAIN STORM NAU. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 karşısına honda koysam sürekli yumurağ bassam saniyede 5bin yumruk darbesiyle oyalasam hipnoz olsa gayıl üstünden atlasam geçsem ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 temel mario felsefesine göre kafasına zıplarsa guile ölür. Ama boss sayılıyodur şimdi bu falan gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar