Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Sunar: Kedili Forum Şeysi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Sutu hafiften sulandirirsan daha iyi, 3'te bir yeterli.

Birde hava sicak, sut ve tavuk zirt diye bozulur guneste kalirsa, yemedigini hemen toplaman gerek, + karinca vs gelebilir kalirsa.

Birde 2, yavrulara cok ellesmemeye calis bir soyle 15-20 gun gecmeden.

Birde 3, bunlarin gozleri acildiktan sonra yapisip kapanabilir kirden nemden vs, bunu su mendil kombosu ile silip acman gerek gecene kadar her gun.

137 tane kedi baktim son ceyrek yuzyida, ordan biliyorum hafiften 😅

• Like 1
Mesaj tarihi: (düzenlendi)

"Kediler inek sütü içince ağır geliyor sulandırmak lazım" laktozdan aslında, kediler fena halde laktoza duyarlı ondan kusup ishal oluyorlar, sütün yoğunluğundan ziyade. Laktozsuz süt alırsanız sulandırmadan gulp gulp içiyorlar gayet. Ha evde sadece normal varsa tabi sulandırın. my 2 kuruşs

goldbären tarafından düzenlendi
  • Like 1
Mesaj tarihi:

ya  süt inek+koyun sütü idi ve ilk sefer olduğundan sulandırmayı unuttum ama iyi oldu sulandır dediğiniz. bir de yavrulara dokunmam zaten anaları da pek izin vermez malum, anne kedi yalamaz mı gözlerini falan ben elleşmesem?

Mesaj tarihi:

Yalarda iste her zaman acilmayabiliyor muhahele etmek gerekebilir tek goz kalmamasi icin.

Birde olen yavru olursa aralarindan alman gerekiyor onu. Zayifsa veya anne acemiyse ustune yatarsa vs olebiliyorlar.

Mesaj tarihi:

anladım ama bu iyice kuytu bir köşeyi seçmiş kendine akıllı bıdık, oraya ulaşmak bile zor tırmalanmadan asdasfsds 

anne kedi dışarı çıkınca anca onunlan muhatap olabiliyorum, daha yavruları göremedim bile

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

benim arkada beslediğim anne kedi bir garip, temiz su koyuyorum onu içmiyor geliyor fide filizlendirdiğimiz su tasının içinden içiyor suyunu asfadadd çatlak şey ya

yavruları da yan bahçeye taşımış orada menü daha iyi sanırım, arada tel var pek bakamıyorum yakından ama iyiler neyse ki

• Yeni Oluştur...