razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2026 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2026 (düzenlendi) cat.gif Temmuz 14, 2026 razzRaziel tarafından düzenlendi
Shadow Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2026 razzRaziel, 12.04.2026 00:35 tarihinde dedi ki: mirror: https://res.cloudinary.com/drhfqfrhn/video/upload/v1775943344/man9vbosbspxj5fabclr.mp4 şu kedinin aynısı arka bahçeye yavrulamış, baktım gelmiş çiçeğin suyunu içmeye çalışıyor garibim. hemen temiz su-süt-tavuk artığı falan ile beslemeye başladım bakalım nasıl gidecek anlaşmamız
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2026 Sutu hafiften sulandirirsan daha iyi, 3'te bir yeterli. Birde hava sicak, sut ve tavuk zirt diye bozulur guneste kalirsa, yemedigini hemen toplaman gerek, + karinca vs gelebilir kalirsa. Birde 2, yavrulara cok ellesmemeye calis bir soyle 15-20 gun gecmeden. Birde 3, bunlarin gozleri acildiktan sonra yapisip kapanabilir kirden nemden vs, bunu su mendil kombosu ile silip acman gerek gecene kadar her gun. 137 tane kedi baktim son ceyrek yuzyida, ordan biliyorum hafiften 1
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2026 (düzenlendi) "Kediler inek sütü içince ağır geliyor sulandırmak lazım" laktozdan aslında, kediler fena halde laktoza duyarlı ondan kusup ishal oluyorlar, sütün yoğunluğundan ziyade. Laktozsuz süt alırsanız sulandırmadan gulp gulp içiyorlar gayet. Ha evde sadece normal varsa tabi sulandırın. my 2 kuruşs Temmuz 15, 2026 goldbären tarafından düzenlendi 1
Shadow Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2026 ya süt inek+koyun sütü idi ve ilk sefer olduğundan sulandırmayı unuttum ama iyi oldu sulandır dediğiniz. bir de yavrulara dokunmam zaten anaları da pek izin vermez malum, anne kedi yalamaz mı gözlerini falan ben elleşmesem?
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2026 Yalarda iste her zaman acilmayabiliyor muhahele etmek gerekebilir tek goz kalmamasi icin. Birde olen yavru olursa aralarindan alman gerekiyor onu. Zayifsa veya anne acemiyse ustune yatarsa vs olebiliyorlar.
Shadow Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2026 anladım ama bu iyice kuytu bir köşeyi seçmiş kendine akıllı bıdık, oraya ulaşmak bile zor tırmalanmadan asdasfsds anne kedi dışarı çıkınca anca onunlan muhatap olabiliyorum, daha yavruları göremedim bile
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2026 Oyle daha iyi, cok ortada olursa anne disari gidince erkek kediler gelip caliyor yavrulari. 1
Shadow Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2026 benim arkada beslediğim anne kedi bir garip, temiz su koyuyorum onu içmiyor geliyor fide filizlendirdiğimiz su tasının içinden içiyor suyunu asfadadd çatlak şey ya yavruları da yan bahçeye taşımış orada menü daha iyi sanırım, arada tel var pek bakamıyorum yakından ama iyiler neyse ki
Öne çıkan mesajlar