Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Doktor söyledi, kolestrolüm 213 olmuş. Yemeksepeti'nden (Şişli, Merkez) alabileceğim sağlıklı yemekler önerin bana, basit tariflere falan yönlendirin. Nasıl yemek yapılır? Hayatımda sadece makarna ve türevlerini yaptım. Sağlıklı beslenmeye başlamam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 sağlıklı yiyeceklerin hepsi iğrenç olduğu için sevdiğin sebzeleri falan yaz ben sana oluştiriym bişiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Enginar favorimdir. Zeytinyağlı fasulyeler, barbunyalar falan da güzel. Zaten zeytinyağı şart her halde artık? Bir de o değil de, internetten de bulabiliyorum tarif ama bir tutam diyor, tutam ne? pembeleşene kadar diyor, eee? bu soğanlar pembe olmuyor hiç. Yani tarifleri anlayamıyorum. Tariften beceremiyorum. Beni bu konuda aydınlatabilirseniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 bir tutam baş parmak işaret parmağı ve yüzük parmağı arasında tutabilceğin kadardır soğanlar kısık ateşte pembeleşir yani her soğan pembeleşmez =) zeytinyağı tavada pek kızdırmamaya bak tencere yemeklerine gönül rahatlığı ile koyabilirsin istediğin yemekleri zaten yazmışsın tarifde buldum dedin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 eti daha az, ve fast food şeklinde değilde, kendin evde yaparak tüketmeye calıs bide. yağsız tavuk göğsü tavada yanına domates biber doğra filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 psst Gerge.. tık dinleme onları sen, al bizi.. biz sadece senin için yaratıldık..seniniz, sıcak sıcak.. gel bize.. gel bize... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 zeytinyağı kullancaksanda onunda dozunu kaçırma ;) tavsiyem 2 çorba kaşığını geçmesin yemeklerinde yağ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 ıspanak çok kolay bak önce onu öğrenebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Şarap iç, peynir ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 said: soğanlar kısık ateşte pembeleşir yani her soğan pembeleşmez =) abi sadece şunu diyeyim.. kör birisi bu lafı atmış. ya da kırmızı soğan kullandığını farketmemiş bi şekilde. normal bildiğimiz soğanların pembeleştiğini hiç görmedim. gören varsa gözlerinin sağlığından şaşarım hatta. soğanın pembeleşmesi dediği böle o soğanların denizanası gibi kendini salması durumudur. yeseni çatır çutur yenmez yani çiğ değildir.. öle bişi. ha bi de sonuçta kendin evde yapıcan, yarışmya girmiyeceksin. sal yap. yani "aman soğanlar pembeleşsin" diye bekleme başında. karıştır iki defa, tamam işte. git otur sen ara ara bak. kendi kendine pişer onlar. bi de yağsız tavuk göğsü dedikleri rahat yapılır. az yağla at bi tavaya, koy üzerine kapağı kısık ateşte. git oyun falan oyna. ama oyuna çok kaptırma kendini.. arada bak işte. mis gibi yemek hazır. istersen yanına ince doğranmış havuç falan da at.. yavaş yavaş pişsin işte öküzler (pardon piliçler) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 enginar bn yiyorm 2 haftada bir falan suyla yutuyorum iğrenç bişi maksat karaciğer temizlensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Teşekkürler hepinize. Mercimek çorbası yapmayı becerdim, mutluyum, gururluyum. Patatesli tavuk ve zeytinyağlı fasulye deneyeceğim yarın. Ve evet, şarap ve peynir gibisi yok ya. Hem az alınınca sağlığa da yararlı. Not: Çok pissin Norak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Bir de, Suşi yemeyi çok severim. Kolestrole nasıl bir etkisi olur, bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 kendine hayrı yok sana ne olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 düşük diye biliyorum kalori ve yağ olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 brokoli veya karnıbaharı buharda haşlayıp ye, yemesi oldukça kolay ama doyar mısın bilmem. ayrıca yemek sepetinden hayat mı geçer lan ben iki gece üst üste fast food yesem ölcekmiş gibi hissediyorum kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Okul yemekhanesinin yemekleri giriyor araya okula gittiğimde. Brokoli ile karnıbaharı nasıl buharda haşlayacağım? Suya koymayacak mıyım yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 şöyle yapabilirsin, bir tencereye azcık su koyuyorsun, tencerenin üstüne süzgeç koyuyorsun, brokoli ve karnıbaharları süzgeçe koyup suyu kaynatıyorsun. en bilindik ve basit alet. yanlız haşladıktan sonra brokolileri çok mıncıklarsan kusmuğa dönüyorlar (mıncıklanan omlet sendromu) fazla oynama onlarla sos falan ekleyeceksen. öte yandan internetten bir de ekşi tatlı sos tarifi bulup onu üstüne yaparsan gayet güzel oluyor. bir de o suda et de haşlayabilirsin aynı zamanda ben öyle yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 sonra et suyunu da çorba yapıyorum, sen de yaparsın sakın atma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Tamam, sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 ustune yogurt koysan da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 yoğurt sarımsak ya da limon zeytinyağı sarımsak öte yandan karnıbaharın kıymalı yemeğini de yapabilirsin güzel olur ama brokoliyi hiç denemedim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 kfc de extra menü 10 ytl arkadaşlar bilginize :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 extreme değil miydi o menü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zokarto Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Ardeth said: yanlız haşladıktan sonra brokolileri çok mıncıklarsan kusmuğa dönüyorlar (mıncıklanan omlet sendromu) fazla oynama onlarla sos falan ekleyeceksen. bu tanımlamadan sonra brokoli mrokoli haşlayacağını pek zannetmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar