Cons Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 bu eserimde kendimin muhteşemliğinden ve van goghun kulağından etkilendim. kar maskesi ve biceps isimli çalışmam http://img264.imageshack.us/img264/4171/muhtesemconsxu6.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 bu renklerin senin için ayrı bir anlamı var mı peki sevgili cons? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 ALLAHIM ÇOK GÜZEL KÖR OLDUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Biraz anatomi çalışmalısın, bi de gölgelendirme de çalış. Onun dışında çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 burtonesk said: bu renklerin senin için ayrı bir anlamı var mı peki sevgili cons? evet burtonesk. yeşil dağları, mavi denizi temsil ediyor tıpkı çaykur rizespor gibi. siyah ise içimizdeki karanlığı yansıtıyor. kırmızı ise kötü yanlarımızı yansıtıyor, bende hiç olmadığı için kullanma fırsatım olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 cevap için teşekkürler cons. renk seçimini harikulade buldum. ek: bu mükemmel ruhu ve bedeni paylaşıma açtığın için de teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 kalbim sıkıştı şu an, konuşamayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 resmi editlemeye cüret ettim http://img150.imageshack.us/img150/7431/muhtesemconsxu6eyj7.jpg tabi sonra mouse'um yandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Bütün gereksiz taramalardan kaçınmışsın, muhteşem olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 bence cok cirkin olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 AAAAAAAHHHH MY EYEZZZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Üstünden geçerek yapmadıysan var birşeyler. Üstünden geçerek yaptıysan 1500lere mahkumsun ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 samwise'ın çalışmalarından biri değil mi bu?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 hayır orjinal bu ama biraz aklımda kalmış benzemiş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 bu bi akım .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 blizzardın sitede vardı bu ordan arak dostum bi oricinıl pılizz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 BeIlow said: Pandaları zaten hep sevmişimdir, nette gezerken görmüştüm sanırım bu tarzda bir resim etkilenmişim zamanında şimdi şöle bişiler karalayım dedim . Eğlencesine yapıyorum çok profesyonel bir şey beklemeyin ama elimden geldiğince prof iş çıkartmaya çalışacağım konusunu kısaca anlatıcak olursam : Çocuğu insanlar tarafından kaçırılmış bir pandanın çocuğunu arayışını ve başından geçenleri anlatıyor :) . Pandaları hep sevmişimdir ehehe Şöle kapak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 işte consun gerçek yüzü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 xsjsıjsujs güzel montaj güzel meslek tüp-hunter dsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 ginaly +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 canım sıkıldı http://img168.yehhe.com/images/331ab_450xNULL.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 midem ağrıdı a-me-ka emprisyonist geçişli modernist bir çalışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Dikkat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 ya dersin ortasında açtım ne olabilir ki diye, spoilera alır mısın lütfen hoca arkamda dolanıyor ghf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Böbiler.org'a rakipsiniz vallaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar