Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 İşte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 teşekkür ettim ikinize de. var mıdır başka büyük eksiği aklınıza gelen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Netlimiter. Alternatifini bulamadım hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 teşekkürler. aslında herkes böyle vista/xp'de sık kullandığı ve windows7'de çalışmayan programları yazsa ufak bi database oluştursak çok güzel olur bence. ben de yüklüyorum bilgisayarıma şu anda az kalmış olmalı. bakalım, ben de yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 vistada calisip da 7'nin son surumunde calismayacak pek bir program olacagini sanmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 bende sürekli bir aktivasyon kutucuğu çıkıyor , sorun şu ki bende key falan yok. nedir bunun olayı? torrentten indirdim isoyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Beta sitesinden indirirsen bedavaya activation alabilirsin. İnternette bi arat live.comdan hotmail hesabınla girip key alabiliyo olman lazım. Ben de torrentten indirdim sonra gittim key aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 galiba izotope ozone kurulmuyo windows 7ye bu beni yikan sey oldu suana kadar hersey guzeldi :/ buarada agustosta elimizde mi patlicak bu windows 7ler ? direk preorder yapip kaldiim yerden devam etsem nasilsa oyle yada boyle kakalicaklar bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 elinizde patlayacak. ağustos'ta tam sürümü çıkmayacak yani. bence beta'ya beta gözüyle bakmalısınız. gereksiz bir hüsran yaratırsınız yoksa kendinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 windows bu betadan başka beta olmayacağını açıkladı. 2009 un 3. çeyreğinde final sürümünün çıkması bekleniyor, temmuz ayında çıkacak diye bi tahmin var. bekleyip görelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaz Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 mini-image mountlamak için hangi programı kullanıyosunuz siz yahu ? power iso ile mdf-mds uzantılı dosyaları mountlayamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 virtual clone drive ı dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 vistasi olanlara bedava upgrade versinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
strangegoodby Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 aquila said: vistasi olanlara bedava upgrade versinler. windows 7 1 TL olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaz Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 bedava gelcekti zaten edit: virtual clone drive mdf-mds desteklemiyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Yazıldı mı bilmiyorum bakamadım önceki sayfalara ancak 6 farklı sürümle gelecekmiş: said: Windows 7 Starter * Dünya genelinde yalnızca yeni bilgisayarlarla (OEM) satılacak * Aero kullanıcı arayüzü geliştirmeleri bulunmayacak * Aynı anda en fazla 3 yazılım çalıştırabilecek Windows 7 Home Basic (Vista eşleniği: 200 dolar fiyatla satılıyor) * Sadece gelişmekte olan piyasalarda bulunabilecek * Aero kullanıcı arayüzü geliştirmeleri bulunmayacak Windows 7 Home Premium (Vista eşleniği: 260 dolar fiyatla satılıyor) * Dünya genelinde hem yeni bilgisayarlar (OEM) hem de kutulu olarak satılacak * Aero kullanıcı arayüzü geliştirmeleri bulunacak * Çoklu dokunma desteği bulunacak (dokunmatik ekranlar için) * Ek oyunlar bulunacak * Media Center, DVD oynatma, DVD oluşturma gibi multimedya yetenekleri bulunacak * Ev ağları oluşturma imkanı tanıyacak Windows 7 Professional (Vista eşleniği: 300 dolar fiyatla satılıyor) * Dünya genelinde hem yeni bilgisayarlar (OEM) hem de kutulu olarak satılacak * Home Premium sürümünün tüm özelliklerine sahip olacak * Uzak Masaüstü evsahipliği, etki alanı (domain) desteği, çevrimdışı klasörler gibi geliştirilmiş ağ özellikleri bulunacak * Mobility Center eklentisi * Sunum modu bulunacak Windows 7 Enterprise * Yalnızca çoklu lisans (Volume Licence) ile satılacak * Proffessional sürümünde bulunan tüm özelliklere sahip olacak * Branch Cache, Direct Access ve BitLocker özellikleri eklenecek Windows 7 Ultimate (Vista eşleniği: 320 dolar fiyatla satılıyor) * Yeni bilgisayarlar ve kutulu olarak satılacak ancak satış miktarı kısıtlı olacak. * Enterprise sürümünde bulunan tüm özelliklere sahip olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Eralp said: Yazıldı mı bilmiyorum bakamadım önceki sayfalara ancak 6 farklı sürümle gelecekmiş: said: Windows 7 Starter * Dünya genelinde yalnızca yeni bilgisayarlarla (OEM) satılacak * Aero kullanıcı arayüzü geliştirmeleri bulunmayacak * Aynı anda en fazla 3 yazılım çalıştırabilecek ahaha bu ne lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Yerel bilgisayarlar icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Şu fiyatları görünce windowstan bir daha soğudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 starter herhalde trial gibi bişiy :D hani bilgisayar alınca içinde trail mcfee antivirus vs olur ya onun gibi trail windows :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 nuki said: starter herhalde trial gibi bişiy :D hani bilgisayar alınca içinde trail mcfee antivirus vs olur ya onun gibi trail windows :D Abi o böyle bilgi alma bilgisayarları filan olur ya onlar için sanırsam. Zaten tek programa ihtiyaç duyuyor onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Starter trial değil ya, normal bildiğin parayla satılan bir windows. XP de de Vista da da Starter edition vardı, böyle çok giriş seviyesi bilgisayarlarla beraber verilen ucuz windows işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaz Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 onuda hallederler sen merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 İşletim sistemine 500 TL nedir ya? Ayrıca Starter'ın multitasking'i kısıtlaması çok şaçma geldi. 3 ne demek. Şu anda ben arka planda 4 program kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar