Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
en basitinden , fm 2009 ; arkada mp3 falan çalarken bildiğin "lag" yapıyordu , böyle bişey yok şu anda 7de. sevdim sevdim , .ok etmezler iişallah 5 ayda :)
Mesaj tarihi:
beta surumunu indirirken sozlesmeyi okumamissiniz, su anda baya bisi geri yolluyo win7, bi de agustosda kut diye kapanicakmis guya. tabii ondan once de habersiz kapatma haklarini sakli tutuyolarmis.
Mesaj tarihi:
ben diger diske kurdum fakat multiple choice ekrani gelmiyor bilgisayari acarken, hatta yukledigim diskten bile acmiyor 7 yi.

anlamadim ne alaka.acaba XP masterda 7 slave de diye mi?

var midir bilindik bir cozumu?
Mesaj tarihi:
yok ya, makinede 5 disk war, onlardan birine kurdum diski formatlayip.

ba$ta direk 7 aciliyodu, sonra biostan boot diski degi$tirip xp nin oldugu diski primary yapinca, xp ye dondu ve 7 nin kurulu oldugu diski primary yapsam dahi xp aciliyor.
Mesaj tarihi:
walla hiz konusunda xp hala top sanirsam.7 bana oyle extrem hizli gelmedi acikcasi. Vistadan hizli tamam ama..

bi de klasige donemiyo muyuz ya, ben masaustu ikoncuyum. Ayrica her$ey tek tik boyle ayar etti. $u networkingi vistada da cozememi$tim, 7de de zorlandigim dogrudur.

bir de bi tane hdd yi gormuyor nedense oysa computer managementta gorunuyor. herneyse, silmekte fazla gecikmedim. hayallerim yikildi sanirim, tam surum ciksin oyle ugra$icam sanirim. DX 10 a gecmek istiyorum amma ve lakin.
Mesaj tarihi:
Mum_Chamber said:
tek tik cok dandik birsey ya. gayet de ergonomik olan cift tik aliskanligini degistirmeye calismak niye?

http://www.earthv.com/articles.asp?ArticleID=2260

edit: bundan degistirilmeli diye yollamadim bu arada :)

aklima geldi..
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Lol!

Bu arada commentlerden birinde Apple GUI'yi ilk icat edendi diyor, insanlar böyle yanlış şeyleri nereden öğreniyor?

İlk GUI Xerox Alto'dan, 73'de:

http://toastytech.com/guis/alto.html
Mesaj tarihi:
yanlis anlamadiysam o patent double click'in degil, uzun sureli basmak ve double click arasinda fark olusturmanin patenti. yani ikisini bir arada kullanma seysi

fakat cook sacma, orasi ayri. hangi akla hizmet boyle birseye patent veriliyor cok merak ediyorum.
Mesaj tarihi:
Deamon tools çalışmıyor, alcohol 120% de yüklenmiyor. Image mount etmeye yarayan bi program var mı windows 7 için?

Ha bide trafiği kontrol edebilecek netlimiter benzeri bi program lazım.
  • Yeni Oluştur...