Absolut Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Daha çıkmasın 1 yıl var yani yavaşlatırlar işletim sistemini. MS hayatta bir öncekinden hızlı işletim sistemi çıkarmaz. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 yok, win7'nin temel ozelliklerinden biri olarak lanse edildi bu "scalable" olusu. o yuzden degisecegini sanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 en basitinden , fm 2009 ; arkada mp3 falan çalarken bildiğin "lag" yapıyordu , böyle bişey yok şu anda 7de. sevdim sevdim , .ok etmezler iişallah 5 ayda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 lol olmadı beta sürümünü kullanırız. hem ucuz hem hızlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 beta surumunu indirirken sozlesmeyi okumamissiniz, su anda baya bisi geri yolluyo win7, bi de agustosda kut diye kapanicakmis guya. tabii ondan once de habersiz kapatma haklarini sakli tutuyolarmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 mmo yapımcıları saolsun , beta görünümlü full sürüm kullanmaya alıştık , ben razıyım beta kalmasına , düzgün çalışsın da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 ben diger diske kurdum fakat multiple choice ekrani gelmiyor bilgisayari acarken, hatta yukledigim diskten bile acmiyor 7 yi. anlamadim ne alaka.acaba XP masterda 7 slave de diye mi? var midir bilindik bir cozumu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 farkli bir diske kurdum derken farkli bir bilgisayardaken mi kurdun? uzun lafin kisasi :P, boot dosyanda sorun vardir, onu repair etmen lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 yok ya, makinede 5 disk war, onlardan birine kurdum diski formatlayip. ba$ta direk 7 aciliyodu, sonra biostan boot diski degi$tirip xp nin oldugu diski primary yapinca, xp ye dondu ve 7 nin kurulu oldugu diski primary yapsam dahi xp aciliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 dünyanın en dandik driverına sahip webcamimi bile kendi serverından update etti ALL HAIL THE NEW MASTAAA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 walla hiz konusunda xp hala top sanirsam.7 bana oyle extrem hizli gelmedi acikcasi. Vistadan hizli tamam ama.. bi de klasige donemiyo muyuz ya, ben masaustu ikoncuyum. Ayrica her$ey tek tik boyle ayar etti. $u networkingi vistada da cozememi$tim, 7de de zorlandigim dogrudur. bir de bi tane hdd yi gormuyor nedense oysa computer managementta gorunuyor. herneyse, silmekte fazla gecikmedim. hayallerim yikildi sanirim, tam surum ciksin oyle ugra$icam sanirim. DX 10 a gecmek istiyorum amma ve lakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 bende de xp nin yüklü olduğu partition ı görmüyor. Ama resmi olmayan kanallardan varlığını onaylıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Ooo süper, ben xp den beri tek tıkçıyım (hatta 98 de de vardı sanırım o özellik.) Üşengeç adamım, n'apiym. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Tek tık KDE'nin default'u bir kere alışınca vazgeçemiyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 win7'nin defaultu tek tık değil ki? ya da bende öyle değil en azından.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 tek tik cok dandik birsey ya. gayet de ergonomik olan cift tik aliskanligini degistirmeye calismak niye? ayrica, kde'yi sevmiyorum demis miydim? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 media player toolbar neden yok ! (bütün standart kullanıcı şikayetlerini de yapmış oldum :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Mum_Chamber said: tek tik cok dandik birsey ya. gayet de ergonomik olan cift tik aliskanligini degistirmeye calismak niye? http://www.earthv.com/articles.asp?ArticleID=2260 edit: bundan degistirilmeli diye yollamadim bu arada :) aklima geldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Lol! Bu arada commentlerden birinde Apple GUI'yi ilk icat edendi diyor, insanlar böyle yanlış şeyleri nereden öğreniyor? İlk GUI Xerox Alto'dan, 73'de: http://toastytech.com/guis/alto.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 yanlis anlamadiysam o patent double click'in degil, uzun sureli basmak ve double click arasinda fark olusturmanin patenti. yani ikisini bir arada kullanma seysi fakat cook sacma, orasi ayri. hangi akla hizmet boyle birseye patent veriliyor cok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Deamon tools çalışmıyor, alcohol 120% de yüklenmiyor. Image mount etmeye yarayan bi program var mı windows 7 için? Ha bide trafiği kontrol edebilecek netlimiter benzeri bi program lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 PowerISO sorunsuz çalışıyor: http://www.download.com/PowerISO/3000-2646_4-10439118.html?part=dl-10439118&subj=dl&tag=button Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Power iso başta biraz yavaş açıldı ama çalışıyor en azından saol. Peki youtube a nasıl giricez? edit : ipyi yanlış yazmışım hallettim youtubeu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Virtual Clone Drive da kullanabilirsin yavaş geldiyse, o da çalışıyormuş, dene istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaz Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 axedice yutubu nasıl hallettin? halp ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar