Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Windows 7

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

GERGE said:
İşletim sistemine 500 TL nedir ya?

Ayrıca Starter'ın multitasking'i kısıtlaması çok şaçma geldi. 3 ne demek. Şu anda ben arka planda 4 program kullanıyorum.

Abi dedim ya yukarda, bilgi alma bilgisayarları filan oluyor ya, onlar için kullanılıcaktır büyük ihtimal.
Sosyal ağlarda paylaş

Eralp said:

Windows 7 Home Premium (Vista eşleniği: 260 dolar fiyatla satılıyor)
* Dünya genelinde hem yeni bilgisayarlar (OEM) hem de kutulu olarak satılacak
* Aero kullanıcı arayüzü geliştirmeleri bulunacak
* Çoklu dokunma desteği bulunacak (dokunmatik ekranlar için)
* Ek oyunlar bulunacak
* Media Center, DVD oynatma, DVD oluşturma gibi multimedya yetenekleri bulunacak
* Ev ağları oluşturma imkanı tanıyacak

Tamamdir kesin Premium aliyorum, ek oyunlar varmis!
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:
oreca said:
Bence klasik bir Microsoft k.ç kurtarma sürümü.Hatırlayacağınız gibi Win Me sürümünde ki rezaleti hepimiz yaşadık.

Demek ki adamlar gelişerek ilerletebiliyor bazı şeyleri. XP'yi de kimse beğenmemişti, SP2 geldi herşey duruldu, şimdi XP'den Vista'ya geçmiyorsunuz hatta o derece.

Vista da SP1 ile daha iyi ama kiminiz çok spesifik programlar/driverlar kullanıyor ve onlar çalışmıyor (tabii bu neden program/donanım üreticisini değil de Microsoft'u kötü yapıyor onu da anlamak mümkün değil), kiminizin bilgisayarı kaldıracak düzeyde değil, falan filan. Ben şahsen bugüne kadar bir tane düzeltemediğim (ya da SP1 ile düzelmeyen) sorun yaşamadım, bir kere bile de çökmedi hardware problemlerim dışında.

Kötü birşey yaptıklarında zaten atlamaya hazırsınız, iyi birşey yapınca da "eh işte tabi g.tleri tutuştu..." havasına giriyorsunuz, yaranmak mümkün değil. Kimse kötü birşey üretmek istemez onu anlamıyorsunuz, birşey kurtarmak değil yaptıkları şeyin daha iyisini yapmayı amaçlıyorlar yani.

Hiçbir şeyden memnun olmayan, donuna kadar MS programları kullanıp da her ortamda elitlik zannedip bin tane laf eden, yapıcı değil de yıkıcı eleştiriden haz alan, hiçbir güzel gelişmeyi beğenmeyip sırf laf etmeye devam edebilmek adına bir kulp bulan şu klasik çirkef Türk mantığından biraz sıyrılın artık, değişiklik olsun.

Edit: Duyan da para veriyorsunuz sanacak yani :p

katılmadan edemedim
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...