Eralp Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 GERGE said: İşletim sistemine 500 TL nedir ya? Ayrıca Starter'ın multitasking'i kısıtlaması çok şaçma geldi. 3 ne demek. Şu anda ben arka planda 4 program kullanıyorum. Abi dedim ya yukarda, bilgi alma bilgisayarları filan oluyor ya, onlar için kullanılıcaktır büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Kiosk olsa da şaçma ötesi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 nasıl ayırt edecek programları çok merak ediyorum. hizmet olmayan herşey mi demek istiyor? yoksa virüs programı, wireless bağlantı programı, jre dedin mi 3 doluyor =) browser açmana bile gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Arkada çalışanları saymıyor bildiğim kadarıyla, penceresi olması lazım :) Vista starter denemiştim, kötü hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Eralp said: Windows 7 Home Premium (Vista eşleniği: 260 dolar fiyatla satılıyor) * Dünya genelinde hem yeni bilgisayarlar (OEM) hem de kutulu olarak satılacak * Aero kullanıcı arayüzü geliştirmeleri bulunacak * Çoklu dokunma desteği bulunacak (dokunmatik ekranlar için) * Ek oyunlar bulunacak * Media Center, DVD oynatma, DVD oluşturma gibi multimedya yetenekleri bulunacak * Ev ağları oluşturma imkanı tanıyacak Tamamdir kesin Premium aliyorum, ek oyunlar varmis! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Ya eskiden işletim sistemleri bu kadar mı pahalıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 http://pixdaus.com/pics/C2ccjRQ5uPLe.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 xpnin de starter editionu vardı ve aynı şekilde 3 pencere açılabiliyordu. Ama fiyatlar gerçekten işletim sistemleri için hiç de makul gözükmüyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 axedice in resim cok guzelmis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Baggio said: oreca said: Bence klasik bir Microsoft k.ç kurtarma sürümü.Hatırlayacağınız gibi Win Me sürümünde ki rezaleti hepimiz yaşadık. Demek ki adamlar gelişerek ilerletebiliyor bazı şeyleri. XP'yi de kimse beğenmemişti, SP2 geldi herşey duruldu, şimdi XP'den Vista'ya geçmiyorsunuz hatta o derece. Vista da SP1 ile daha iyi ama kiminiz çok spesifik programlar/driverlar kullanıyor ve onlar çalışmıyor (tabii bu neden program/donanım üreticisini değil de Microsoft'u kötü yapıyor onu da anlamak mümkün değil), kiminizin bilgisayarı kaldıracak düzeyde değil, falan filan. Ben şahsen bugüne kadar bir tane düzeltemediğim (ya da SP1 ile düzelmeyen) sorun yaşamadım, bir kere bile de çökmedi hardware problemlerim dışında. Kötü birşey yaptıklarında zaten atlamaya hazırsınız, iyi birşey yapınca da "eh işte tabi g.tleri tutuştu..." havasına giriyorsunuz, yaranmak mümkün değil. Kimse kötü birşey üretmek istemez onu anlamıyorsunuz, birşey kurtarmak değil yaptıkları şeyin daha iyisini yapmayı amaçlıyorlar yani. Hiçbir şeyden memnun olmayan, donuna kadar MS programları kullanıp da her ortamda elitlik zannedip bin tane laf eden, yapıcı değil de yıkıcı eleştiriden haz alan, hiçbir güzel gelişmeyi beğenmeyip sırf laf etmeye devam edebilmek adına bir kulp bulan şu klasik çirkef Türk mantığından biraz sıyrılın artık, değişiklik olsun. Edit: Duyan da para veriyorsunuz sanacak yani :p katılmadan edemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 http://www.tgdaily.com/content/view/41428/140/ Vista dan 7 ye beleşe upgrade mümkün olacak diyorlar. Eğer olay gerçekse, hakkaten de ms artık vista ile ciddi bir hata yaptığını kabul ediyor demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar