Bone Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Haberlerde duydum ama gazetelerde göremedim. Radyolarda özellikle bahsediliyordu. Rus'lar zaten eskiden beri Rum'lara hayran. Rum kesimine "denizinizde tatbikat yapabilir miyiz" diye sormuş, izni almışlar, karşılığında da Rum'lara bolca tank, helikopter ve silah hediye etmişler. Bizim burdaki Kıprıs gençcikleri halen "Rum'larla barış yapacağız" diye fantaziler kursun, Rum'lar kendi bölgelerinde PKK kampları yaratıyor, şimdi de Rus'lardan silah desteği almış durumda. Gizli gizli savaş hazırlıkları yapılıyor. Acaba Filistin-İsrail savaşının bitmesini mi bekliyorlar diye düşünmeden edemiyorum. Cümlemize hayırlı uğurlu olsun. (Savaş çıkarsa en sıcak gelişmeleri bizden alabilirsiniz, "bizi izlemeye devam edin anacım") Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 70lerin sonundan beri böyle değil miydi zaten? Adamlar hem Yunanistan'dan sağlanan NATO standardı, hem de Rusya tarafından sağlanan silahları kullandılar hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Kaynak olsa iyi olurdu. Fakat böyle birşey varsa bence gizli kalırdı. Ben kıbrıs rum kesimine tank verdim ya da ben ruslardan tank aldım diye kimse ne haber sızdırır ne de söyler. Bana göre tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Her silahlanan ülke savaş çıkaracak olsa ohooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Horizon said: Kaynak olsa iyi olurdu. iyi olurdu da hürriyet'te veya habertürk'te göremedim. cumhuriyet'te de yok. belki yarın koyarlar. sipeyskeyk said: Her silahlanan ülke savaş çıkaracak olsa ohooo Kıbrıs Rum Kesimi'nden bahsediyoruz di mi? Ne işine yarıycak ki? Sınır güvenliği mi koruycak? Irak burayı tehdit mi etmiş? UN yetmiyor mu adamlara küçücük adada? Savaş çıkarmak dışında ne yapacak o tankları "ohooo" demeden önce onu da söyleseydin güzel olurdu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Söyleyeyim o zaman.Bu tankı bize karşı aldıkları doğru eğer senin de komşun daha önce sana hardcore girmiş olsa sen de silah alırdın o zaman da herhalde Türkiye gelip bize saldıracak diye beklemiyorlardı şimdi birleşmiş milletler güvencesine rağmen önlemlerini alıyordur adamlar.Sonuçta her silah alan hacı 5 tank yolla da arkadaşa girecektik diye almıyor caydırıcı etken diye birşey var.Belli ülkeler dışında kimse kimseye kolay kolay giremez artık şimdiki dünyada.Hele ki avrupa birliği üyesiyse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 vermistir rusya 3-5 t60 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 eyvah napacaz şindeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Durduk yerde beklemiyorlarken girmiş yani Türkiye oraya, vay vay ben hiç bilmiyormuşum tarih, yada cümlede hafif anlam bozukluğu var. :=) Komşun daha önce sana hardcore girmiş neden girmiş tekrar etme komşunda sana tekrar hardcore girmesin... sipeyskeyk said: Söyleyeyim o zaman.Bu tankı bize karşı aldıkları doğru eğer senin de komşun daha önce sana hardcore girmiş olsa sen de silah alırdın o zaman da herhalde Türkiye gelip bize saldıracak diye beklemiyorlardı şimdi birleşmiş milletler güvencesine rağmen önlemlerini alıyordur adamlar.Sonuçta her silah alan hacı 5 tank yolla da arkadaşa girecektik diye almıyor caydırıcı etken diye birşey var.Belli ülkeler dışında kimse kimseye kolay kolay giremez artık şimdiki dünyada.Hele ki avrupa birliği üyesiyse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 buyur ? Sence rumlar orda olay çıkarirken Türkiyenin biyeri sıkar da gelir bizi duman eder diye düşünmüşler midir ? veya gelir türk askeri buraya yerleşir adayı ikiye böler falan diye ? bir de şöyle bilmişlik yapmıyor musunuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 hediye tank nası bişi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 ya depoda külüstürleri elden çıkarıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Insallah ole bi savas acma yanlisi yaparlarda adayi toptan kuvayi milliyeye dahil ediveririz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 bi halt olmaz.duyanda füze sistemi kurdu falan sanır.ayrıca o tankları almasının sebebide iç karışıklık olursa daha kolay müdahale etmek içindir.hani abisi yunanistan da gençler isyanda ya ondandır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 sıcak denizlere inme politikasıdır :a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 savas mavas cıkmaz sen rahat ol ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 ya döt kadar ülke nereye savaş açıyo tüm adayı tepeleme tankla doldursalar ne olur allasen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 açsınlar abi en azından savaşı onlar başlatmış olur bizde bineriz tepelerine ama kıbrıstaki türk halkı onlarla barış içinde yaşar savaş halinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Pugla savaşa girilmez, Rus MT hiç olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Bir avrupa birligi uyesiyle savasa girmemizin ilginc sonucları olabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taenaron Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Assrape gibi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 tankla bişe olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 s300ler vardı bi de... israil savaş uçakları iran'da da s300ler olduğu için kendi uçaklarını ve s300leri kıbrıs hava sahasında uçarak denenmişlerdi (19aralıktaymış) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 DoruK said: tüm adayı tepeleme tankla doldursalar ne olur allasen ahaha cok guldum ya. savas mantıgımız super lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 sipeyskeyk said: buyur ? Sence rumlar orda olay çıkarirken Türkiyenin biyeri sıkar da gelir bizi duman eder diye düşünmüşler midir ? veya gelir türk askeri buraya yerleşir adayı ikiye böler falan diye ? bir de şöyle bilmişlik yapmıyor musunuz... ilk çıkartma operosyonu 1964'te planlandı ve ABD'ye falan haber verilerek kamuoyuna açıklandı Johnson Mektubu vs... 1965'te açıklanmıştır Hürriyet gazetesi tarafında.Yani evet gelicez dedik.2'ye bölmek hesapta vardı, gerçi tam olarak değil biz federe devlet istiyorduk ama sonuçta gelmek istediğimizi belli ettik.ABD ile Tr'nin NATO'da olmasına güvendi onlar. Bence sen bilmeden bilmişlik yapıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar