Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PES VS FIFA

reyou

Öne çıkan mesajlar

fanboyluk kötü şey
fifa EZER! pes EZER! zihniyetine karşıyım açıkcası
bu sene ben de ps3de fifa'nın daha başarılı olduğunu düşünüyorum, pc de fifa yı bir kere falan pes i ise hiç oynamadım o konuda bişey diyemeyeceğim
fakat bazı arkadaşlar ağır fanboyluk yapıyor. tamam beğenirsin birini, şu şu yönlerini beğendim dersin, kimse de karışamaz.
fakat tek oyuna körü körüne bağlanmak, at gözlüğü takmaktır.
sonuçta oyuncu olan biziz, hangisini beğeniyorsak onu oynayacağız ama başka insanlara "ay ezik fifa (pes de olur) oynuyor pes (fifa da olur :p) EZER!" diyenler komik geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

oynamadan karar verenler saçmalamış bilmediğin birşey hakkında nasıl yorum yapabilirsin

09 a kadar pes ama 09 pesi siler.

pes nasıl gerçekçi diyebiliyorsunuz anlamıyorum

geçenlerde arkadaşlarla toplandık manchester vs brazil maçı oynanıyor mufc oynayan arkadaş ara pas verkaç orta vs ile hakkını verek 3 gol attı brezilya ile oynayanda orta yuvarlaktan 3 adım geçip kaka ile oradan 4 gol attı evet gerçekten gerçekçi
Sosyal ağlarda paylaş

Mighty_THoR said:
oynamadan karar verenler saçmalamış bilmediğin birşey hakkında nasıl yorum yapabilirsin

09 a kadar pes ama 09 pesi siler.

pes nasıl gerçekçi diyebiliyorsunuz anlamıyorum

geçenlerde arkadaşlarla toplandık manchester vs brazil maçı oynanıyor mufc oynayan arkadaş ara pas verkaç orta vs ile hakkını verek 3 gol attı brezilya ile oynayanda orta yuvarlaktan 3 adım geçip kaka ile oradan 4 gol attı evet gerçekten gerçekçi

okdr gerçekçilik istiosunuz ama milli takımla klup takımı maç yapıosunuz mesela. :D
Sosyal ağlarda paylaş

PES gerçekçi falan değil be daha neler. Bildiğin arcade oyun. Hayatında çok net hatırlayacağın kadar az gördüğün pozisyonlar her maç 2-3 kere oluyor bir kere. Otuz metreden goller, 20 kişiyi geçip gol atmalar vs..

Onun dışında tonla zırvalık dolu, kimisi artık bug denecek seviyede. İttire ittire geçenler (Adriano, Rooney vb.), kalecilerin salaklıkları, oyuncuların sen seçmedikçe önlerinden veya beşliklerinden geçen topu izlemeleri (2008'de daha beterdi bu, 2009'da düzeltmeye çalışmışlar ama %20 falan anca düzelmiş), hitbox bugları, hakemin mantıksızlıkları..

Şimdi bu oyuna "gerçekçi ve daha iyi" demek yerine, çıkıp adam gibi "ben anlamam arkadaş bu yaştan sonra kim simülasyon oynıycak, ezberledik oynuyoz işte PES mauh" dersiniz, kimse birşey demez zaten. Arcade oynamak zevk meselesidir sonuçta, kime ne? Oyunu olmadığı gibi lanse etmek başka, zevk başka ama.
Sosyal ağlarda paylaş

ben açıkcası gerçekçilik peşinde koşmuyorum sadece şunu söylüyorum

fifada bin tane sorun sayarım burada hala haklı olarak 1001.yi söyleyecek biri çıkar ama pes de daha az olmasına rağmen bence çok daha ciddi boyutlarda sorunlar var özellikle dünya çapında oyuncuların tsubasa modunda olmasını kabul edemiyorum.dediğim gibi ronaldinho kaka vs fezadan acayip açıdan şut çekiyor ve worldclass kaleci bunu yumurtluyor olmayacak şey değil ama yerini ve hızını bir kere bulduğunda her seferinde gol oluyor aynen fifa 96 da olduğu gibi yada adam içinden geçerek çalım atma bir oyuncunun kondisyonunun sihirli bir biçimde bitmemesi hep kaleyi bulan şutlar (bunlar fifanın sorunlarıydı artık pesin sorunları)

kısacası EA tarafından yıllardır hayal kırıklığına uğratılmış bir neslin üyesi olarak adamlar busefer becermişler tam olmasada en azından pes den iyi olmuş,partizanca yaklaşımlar yerine adamların hakkını vermek lazım diyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:
PES gerçekçi falan değil be daha neler. Bildiğin arcade oyun. Hayatında çok net hatırlayacağın kadar az gördüğün pozisyonlar her maç 2-3 kere oluyor bir kere. Otuz metreden goller, 20 kişiyi geçip gol atmalar vs..

Onun dışında tonla zırvalık dolu, kimisi artık bug denecek seviyede. İttire ittire geçenler (Adriano, Rooney vb.), kalecilerin salaklıkları, oyuncuların sen seçmedikçe önlerinden veya beşliklerinden geçen topu izlemeleri (2008'de daha beterdi bu, 2009'da düzeltmeye çalışmışlar ama %20 falan anca düzelmiş), hitbox bugları, hakemin mantıksızlıkları..

Şimdi bu oyuna "gerçekçi ve daha iyi" demek yerine, çıkıp adam gibi "ben anlamam arkadaş bu yaştan sonra kim simülasyon oynıycak, ezberledik oynuyoz işte PES mauh" dersiniz, kimse birşey demez zaten. Arcade oynamak zevk meselesidir sonuçta, kime ne? Oyunu olmadığı gibi lanse etmek başka, zevk başka ama.

Pek çoğuna katılmakla beraber en çok kalınlaştırdığım yer beni PES'ten soğutan tamam 45 metreden sağ çaprazdan gol atılabilir bi kere Hagi atmıştır 2 kere Carlos 3 kere Giggs vs ama yani bundan maç başına 2-3 tane yemeye başlayınca insan soğuyor doğal olarak oyundan ki C.Ronaldo ile orta açmaya çalışıp gol attığımda cidden 2010'a kadar PES demeyin bana dedim arkadaşlarıma....
Bir de pek söylenmemiş Fifa'daki hakem kararlarının büyük çoğunluğu gerçekçi ama PES'te ciddi dengesizlikler ve saçmalıklar var can sıkıyor özellikle alakasız kırmızı kartlar...
Sosyal ağlarda paylaş

deathl0rd said:
ya 3-5 oyuncu var işte Adriano olsun C.Ronaldo olsun ittire ittire gidiyorlar can sıkıyor tamam iyi olsunlar falan da o kadar da değil ya :D

Birde artık şu Adriano'nun statları düşürülsün yeter isyanım var ulan !!!!1111!!!11birbir ünlem ünlem...

adriano pes 2009 da durduruluyorda etoya hiç bişe yapamıyosun. adam yağ gibi kayıyor her vurduğu giriyor vuruyosun yıkılmıyor çekiyosun sen düşüyosun.
Sosyal ağlarda paylaş

Aiko said:
deathl0rd said:
ya 3-5 oyuncu var işte Adriano olsun C.Ronaldo olsun ittire ittire gidiyorlar can sıkıyor tamam iyi olsunlar falan da o kadar da değil ya :D

Birde artık şu Adriano'nun statları düşürülsün yeter isyanım var ulan !!!!1111!!!11birbir ünlem ünlem...

adriano pes 2009 da durduruluyorda etoya hiç bişe yapamıyosun. adam yağ gibi kayıyor her vurduğu giriyor vuruyosun yıkılmıyor çekiyosun sen düşüyosun.

eto deme bana ne olur ne olur damarıma basma .... :D:D:D:D
geçen bir gol yedim eto'dan hala hazmedebilmiş değilim golü
:(:(:(
Sosyal ağlarda paylaş

:)

fifa 2002 den beri oynamadım hiç.yenisi nasıl bilmiyorum ama.alıskanlık oldu konsolda pc de hep pes oynuyoruz.2008 ve 2009 u ben fifayla deilde eski peslere göre kıyaslıyorum.şut tarzı falan fifaya benzemesi fln çok sevdiğim söylenemez.ama futbolu sviyorum.pes de alıskanlık :).oynuyorum.umarım düzelir tabi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...