reyou Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 eh madem anketimizde geldi, boylesine ezeli bir karsilastirma yapmamak olmazdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 BONCO SONSOBLO ON GOZOLO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 fifa diyenler fişlensin. soorada banlansın pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 forza fifa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Futbolla alakam yok, iki oyunu da oynamam, ama EA'in yaptığı seriler kakaya sarıyor. Tek ilgimi çeken NFS serisinde de bunu gördüm. Hatta Maxis'i de aldılar simcity'i babazıs eylediler... FIFA 2009 değil 2019 olsa da bi cacık olmaz derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 pes yönetir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 sensible world of soccer96 ftw:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 fifa99 alayını üzer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 playstation 3 platformunda iki oyunuda oynamış biri olarak, fifa 2009'un çok daha üstün olduğunu söyleyebilirim. bunu fifa 98'den beri fifa oynamamış biri olarak söylüyorum. Fifa ekibinin aldığı yol ile pes ekibinin aldığı yol arasında belirgin bir fark var. Ama hala arkadaşlarla toplanıldığında pes oynanıyor. Alışkanlıklar kolay değişmiyecektir. Ama tek başıma (online yada single) oynadığımda tercihim pes olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taenaron Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 PES . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 ikiside dünyalar kötüsü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Heheyt be yine yönetti! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 ben bile oy verdim olm sdfsdfsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Oha fifaya 6 oy çıkmış futboldan anlamayanlar varmş demekki fifaya 6 oy da verilmez fifa 1 oyu haketmiyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 DS'de FIFA ezip geçiyor PES'i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Diğer konsollar da DS'i ezdiğinden problem yok (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 fifayı oynamamama, sadece görmeme rağmen pes diyorum. fifa08 ve 07 oynamıştım. berbatlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 arkadaşlar burası bilgisayar oyunları bolumu. ona gore oy werin. cok fazla oy çıkmıs fifa ya. asdasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 pes yönetmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 pes pc ye cikiyomuki ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 çıkoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 PES'in son oyununu oynamadım ama şunu söyliym: lisans sorunu olan oyun futbol oyunu olmasın oldu olacak tüm isimler orta dünyadan olsun bari, FIFA'nın mükemmel olduğunu hiçbir zaman idia etmedim ama futbol oyunu deyince aklıma grafik-OST-lisans genişliği geliyor. tutup da futbol oynadığımda Brezilya yada ManU seçip oynamam yani atıyorum Kore ligi J ligi filan oynarım. tamam dövebilirsiniz şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 fab said: playstation 3 platformunda iki oyunuda oynamış biri olarak, fifa 2009'un çok daha üstün olduğunu söyleyebilirim. bunu fifa 98'den beri fifa oynamamış biri olarak söylüyorum. Fifa ekibinin aldığı yol ile pes ekibinin aldığı yol arasında belirgin bir fark var. Ama hala arkadaşlarla toplanıldığında pes oynanıyor. Alışkanlıklar kolay değişmiyecektir. Ama tek başıma (online yada single) oynadığımda tercihim pes olmaz. +1 aynen benim yazacaklarımı yazmışın PS3 de Fifa09 PES 09 u eziyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 önyargıları bırakalım lütfen FIFA 09 daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 WoT döşemicem, çünkü uykum var. :P Konsol, PS3 user olarak; Fifa 09 döver. muhtemelen herkes karşı çıkıp abanacak buna eaha. canınız sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar