Bone Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 loserz said: ultra sığ bir yozdil yazısı.hiç şaşırmadım.bone tam sana göremiş. doğru değilse doğru değil de, hemen olayı kişiselleştirme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 http://www.google.com/search?client=opera&rls=en&q=Tuncay+G%C3%BCney&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8 http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=tuncay+guney Wiki (forum izin vermiyor link yapılmasına, nasıl bir kaderi varsa adamın...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Horizon said: Varsa elde delil , kanıt , belge açarlar davayı deniz feneri ile ilgili. Dava açmak isteyenler oldu ama Adalet Bakanı tarafından reddedildi. Aaa, dur, bunu görmezden gelelim, hiç adalet bakanı öyle birşey yapar mı, cık cık... Bizzat Alman mahkemesi diyor "burdaki Deniz Feneriyle bağıntısı olan ve yargılanması gereken şu an RTÜK'ün başkanı Zahid Akman'dır" diye, halen elde delil, kanıt, belge varsa açın davayı deniliyor. Züppeer! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loserz Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 yozdil in yazdıkları dogru, fakat bunları herkez biliyor,ve yazdıkları sanki anormalmiş gibi yazdıgı için oldukça sıg. orgeneral ve rektörler suç işleyemezmi? bu örgütün üyeleri manav mı olacak? ve bone. Ergenekon kesinlikle masal olduguna inanıyorsun.Üzgünüm ama sen kendi hurafe dünyanda yaşayan bir kişiliksin.Bir insan kanıtları göre göre,gerçekleri görmesine ragmen, hala inanmak istedigi dünyada yaşamaya devam ederse, ki sırf " ben yanlışmışım" dememek için, böyle biri olup çıkar işte. Kendi geçmişine sünger çekemiyorsun,inandıgın,bildigin güvendigin şeylerin külliyen yalan çıkması tabiki kolay atlatılacak birşey degil, bu senin kişiliginin, hatta geçmişinin boş olması anlamına gelir,ve bazı insanlar senin gibi bunu atlatamıyor ve kendi alternatif dünyalarını yaratıyor gerçegi manipüle ederek. Seni ergenekona inandırmanın tek yolu bu adamların cebinden "ergenekon üyesi" yazan kartviziti çıkmasıdır heralde. Yoksa bulunan elbombaları,kanas süikast tüfegi,tabancalar,silahlar,danıştay cinayeti bagları,telefon ve yazışmalar,ibrahim şahin,belgeler,Ve son olarak kazıyla bulunan cephanelik, hatta bulunacak cephanelikler,1 seneyi aşkın süredir cezaevinde bulunan eski orgeneraller. Bunları reddetmenin tek yolu kendi dünyanı yaratmak. Ki en basitinden bir rasyonel düşünme yolu şudur, Yahu bunu AKP hükümeti yapsa niye emekli orgenerale yapsın,ne kazancı olacak adam emekli orgeneral ne siyasette ,ne bir aktif görevi var, zaten yüzde 46 oy almışın, bunlar mı büyük bir muhalif? Tuncay özkan mı bizkackisiyiz.com la iktidara gelecek? Kafanda kurduklarından çok gördügün şeylere inanırsan, bir hurafe yaşamamış olucaksın ve bu hurafelerle mücadele etmene gerek kalmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Horizon said: Matama suçlama olmadan alıp götüremezsin zaten. kuddusi okkır'ın ismi ölümünden hemen sonra açıklanan iddianamede geçmiyordu. tutuklu hurşit tolon için ayrı bir iddianame yapılacak dendi ama hiç bir şey yapılmadı. ilhan selçuk hakkındaki suçlama, "örgüt üyesi olmadan örgüt adına suç işlemek" idi. yaşlı başlı adamın sabahın köründe gözaltına alınmasını geçtim, abdullah gül'ün isteğiyle serbest bırakılması daha abuk bir durumdu. bedrettin dalan yerine oğlunun gözaltına alınması da bir o kadar abuk. terör örgütünün amaçlarından biri "halkı hükümete karşı kışkırtmak". hükümete karşı kışkırtmak diye bir suç olamaz, olmamalı. savcının mahkemeye "soruşturmanın gizliliği için delilleri sunamam" demesi bile salakça. "veli güçükler de mi masum, bu silahlar da mı yalan heee ulusalcı gatilleri mi goruyonuz laaaa??" diye zırvalamanın anlamı yok. çünkü verilen tepkiler o silahlara veya üzerinde zan bulunan insanlara değil. verilen tepkiler olası bir çeteleşmenin yanında yaşları da yakmaya çalışma çabasına karşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 loserz said: ve bone. Ergenekon kesinlikle masal olduguna inanıyorsun.Üzgünüm ama sen kendi hurafe dünyanda yaşayan bir kişiliksin.Bir insan kanıtları göre göre,gerçekleri görmesine ragmen, hala inanmak istedigi dünyada yaşamaya devam ederse, ki sırf " ben yanlışmışım" dememek için, böyle biri olup çıkar işte. ergenekonun kesinlikle masal olduğuna değil, suçlamaların çoğunun önceden hazırlanmış oyunlar olduğuna inanıyorum. neden? 1- suçlanan kişilerin birçoğunu uzun zamandır biliyorum ve iddia edilen şeyleri yapmayacağını da biliyorum. 2- insanlar herhangi bir suçlamayla yakalanmadı, ama yakalandıktan sonra bulunan şeylerle suçlandı. 3- illegal şeyler dönüyor ve illegal şeylerle savaşma adı altında bu illegal hazırladıkları şeyler birer kanıt olarak sunuluyor. sana bazı sorular sordum ama cevaplamışsın, önün yerine "gerçekleri görmüyorsun, nasıl bir dümen olduğunu anlamaktan acizsin" gibi gerizekalıca şeyler yazmışsın. belden aşağıya vurmayı bırak be adam da gel de şurda adam gibi bir cevap yaz. Neymiş efendim bu adamların derdi? Hangi örgüt bu kadar gerizekalıca bir örgütlenme içinde olur? Bu kadar saçma örgütlenmiş bir örgütün darbe yapacağına, terör eylemi yapacağına kim inanır? Bu tip sorular soruyorum ama sen hala gelmiş benim kişiliğimle bilmemneyle abidik gubidik şeylerle uğraşıyorsun. Bu soruların cevaplarını vermiyorsun. Ya bırak Allah aşkına... Gerçi bende de suç var, gelmiş burda senin gibi demogog birine laf anlatmaya çalışıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 gün gelse, devran dönse, akp hükümeti inse, akp li kimse mecliste kalmasa, akp li herkes iddianamesiz 'şeriat düzeni kurma suçundan' içeri alınsa, onlar içeri alındıktan sonra sorgulanıp delil bulunmaya çalışsa, ondan sonra forumda akp yanlısı yazıları olan herkesin evi aransa, içeri alınsa, 1 yıl da onlar beklese.. "AAAA KUSURA BAKMAYIN DAVA BÖYLE İŞLER" mi diyecez. yok demeyiz, bizim intikam güdülerimiz ne yazık ki gelişmedi. ama diyenler var, hadi diyenler var, kör kör bunları destekleyenler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loserz Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Bone said: loserz said: ve bone. Ergenekon kesinlikle masal olduguna inanıyorsun.Üzgünüm ama sen kendi hurafe dünyanda yaşayan bir kişiliksin.Bir insan kanıtları göre göre,gerçekleri görmesine ragmen, hala inanmak istedigi dünyada yaşamaya devam ederse, ki sırf " ben yanlışmışım" dememek için, böyle biri olup çıkar işte. ergenekonun kesinlikle masal olduğuna değil, suçlamaların çoğunun önceden hazırlanmış oyunlar olduğuna inanıyorum. neden? 1- suçlanan kişilerin birçoğunu uzun zamandır biliyorum ve iddia edilen şeyleri yapmayacağını da biliyorum. 2- insanlar herhangi bir suçlamayla yakalanmadı, ama yakalandıktan sonra bulunan şeylerle suçlandı. 3- illegal şeyler dönüyor ve illegal şeylerle savaşma adı altında bu illegal hazırladıkları şeyler birer kanıt olarak sunuluyor. sana bazı sorular sordum ama cevaplamışsın, önün yerine "gerçekleri görmüyorsun, nasıl bir dümen olduğunu anlamaktan acizsin" gibi gerizekalıca şeyler yazmışsın. belden aşağıya vurmayı bırak be adam da gel de şurda adam gibi bir cevap yaz. Neymiş efendim bu adamların derdi? Hangi örgüt bu kadar gerizekalıca bir örgütlenme içinde olur? Bu kadar saçma örgütlenmiş bir örgütün darbe yapacağına, terör eylemi yapacağına kim inanır? Bu tip sorular soruyorum ama sen hala gelmiş benim kişiliğimle bilmemneyle abidik gubidik şeylerle uğraşıyorsun. Bu soruların cevaplarını vermiyorsun. Ya bırak Allah aşkına... Gerçi bende de suç var, gelmiş burda senin gibi demogog birine laf anlatmaya çalışıyorum... burda gerizekalica birşey varsa oda senin argümanlarındır. senin sorularını tek tek cevaplayacam,sonra susacaksın. 1-belden aşagı vurmadım senin psikoanalizini yaptım. şimdi sorular ve cevaplar "neymiş bu adamların derdi?" bu adamların derdini sende biliyorsun fakat bilmiyormuş gibi yaparak kakofoni yapıyorsun. bu adamların derdi varolan iktidarı meşru olmayan ve illegal yollarla indirmek.bir manada kamuoyunu ve askeri darbeye teşvik etmek.ve darbe istemeye. "Hangi örgüt bu kadar gerizekalıca bir örgütlenme içinde olur? Bu kadar saçma örgütlenmiş bir örgütün darbe yapacağına, terör eylemi yapacağına kim inanır?"Bu örgüt hiçde gerizekalıca örgütlenme içinde degil.argümanındaki "saçma,gerizekalıca" laflarının nedenlerini belirtmeden yazman gene bir kakofoni. Sana "kadir inanır" derdim ama. Bu örgütün türlü türlü ayagı olması,örgütün içinde orgeneralden tut en aşagı seviyesinde sivillerin olması ,ve davanın hala bitmemiş olması örgütün ne kadar karışık oldugunun kanıtı ve göstergesidir. "Bu kadar saçma örgütlenmiş bir örgütün darbe yapacağına, " gene yalanlar gene yalanlar.eksisozluge bakıp "ulusalcilarin yalanci olma.." konulu başlıgını sana öneririm. Bu örgütün darbe yapıcak olmadıgı apaçık ortada,fakat sen burda "straw man" adlı tartışmayı piç etme yöntemini kullanıyorsun,kimsenin söylemedigi birşey hakkında iddaada bulunuyorsun. Yaptıkları terör eylemleri ise belli veya ortaya çıkacak. örnek: danıştay saldırısı,faili meçhul cinayetler(belki ugur mumcu),cumhuriyet gazetesi bombalanması,ve bir kaç unuttugum bombalama olayları daha), + daha plan aşamasındayken yapılamadan yakalanan planlar. Kısaca "okumayı sev". Gelelim diger sorularına, 1- suçlanan kişilerin birçoğunu uzun zamandır biliyorum ve iddia edilen şeyleri yapmayacağını da biliyorum. vay be kardeşim.MIT te falan mı çalışıyorsun,şimdi bilgisayar oynamaktan vaktin kaldıda adamlarla mı takıldın? diycem,gerçekten de belaltı olacak , ama öyle.bu orgenerallerin,veli küçüklerin danışmanı falanmısın yoksa part time mı çalışıyorsun ?kıbrıstan özel uçaklarla ankaralara istanbullara uçup brifing mi veriliyor sana? Adamların sıçtıgı boku bile biliyorum diyorsun yani. 2- insanlar herhangi bir suçlamayla yakalanmadı, ama yakalandıktan sonra bulunan şeylerle suçlandı. gene bir yalann gene bir yalan.insanlar gözaltına alınırken bile " örgüte üye olmak veya yataklık etmekten " suçlandı. Ama sen kendi alternatif dünyanda buna inanıp göz göre göre yalan söylüyorsun.ve utaman da yok.Gözaltına alınanların avukatları söyledi bunları. 3- illegal şeyler dönüyor ve illegal şeylerle savaşma adı altında bu illegal hazırladıkları şeyler birer kanıt olarak sunuluyor. Dedigim gibi bu mantıkla hiçbirşeye zaten inanamassın,bu bir fanatigin son çaresidir.adamların öldürdügü adamlar ortaya çıksa,parmak izi ortaya çıksa o silahlarda, sen diyceksin ki bu bir komplodur,hazırlanmış kanıtlardır. Sana daha önceden de dedim,bırak bilmişligi oynamayı da gerçekten oku,okumayı sev, hiç olmazsa forumdaki sg-1 den falan örnek al birazcık daha rasyonel ol. ha yılmaz özdile gelince, straw man diye bi arat bakalım, bulacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 loserz; aklında bulunsun, herkes suçu ispatlanana kadar masumdur. yani orgeneraller falan örgüt üyesi değil, hatta ergenekon diye bir örgüt yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loserz Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 fizban said: gün gelse, devran dönse, akp hükümeti inse, akp li kimse mecliste kalmasa, akp li herkes iddianamesiz 'şeriat düzeni kurma suçundan' içeri alınsa, onlar içeri alındıktan sonra sorgulanıp delil bulunmaya çalışsa, ondan sonra forumda akp yanlısı yazıları olan herkesin evi aransa, içeri alınsa, 1 yıl da onlar beklese.. "AAAA KUSURA BAKMAYIN DAVA BÖYLE İŞLER" mi diyecez. yok demeyiz, bizim intikam güdülerimiz ne yazık ki gelişmedi. ama diyenler var, hadi diyenler var, kör kör bunları destekleyenler var. fizban,sana 1-2 önceki sayfada yazdım, gene yazıyorum,burdaki alınanlar iddanamesiz alındı fakat iddaname yazıldı,niye geç yazıldı,çünkü çok büyük bir olay bu,derin devlet, bu konudaki benzer dava için "Gladio" olayını oku ve araştır italyadaki. Ayrıca dogmayacak cocuga don biçme olayı biraz abes. + dedigin dogru fakat ben ihtimalin yüksek oldugunu düşündügüm için ,bu kadar delilin ve tutuklu yargılandıkları için bu konuya vardım. Suçsuz olma ihtimalleri yüksek olan insanların tutuklu yargılanmaları biraz terstir,gene tutuklu yargınanlarında suçsuz olma olasılıgı vardır ama, düşüktür oranı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Susurluk'u Ergenekon hayaline bağlayıp, Susurluk'u ortaya çıkaran adamları da İslami devlet kurmaya engel teşkil ettiklerinden bir bir topluyorlar. 3 satır 18 kelime de olayın özeti. ay sen ne zeki şeysin öyle tribine girecek looserz, horizon ve türevlerine şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loserz Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 |Joker| said: Susurluk'u Ergenekon hayaline bağlayıp, Susurluk'u ortaya çıkaran adamları da İslami devlet kurmaya engel teşkil ettiklerinden bir bir topluyorlar. 3 satır 18 kelime de olayın özeti. ay sen ne zeki şeysin öyle tribine girecek looserz, horizon ve türevlerine şimdiden teşekkürler. bu engel teşkil eden adamları bir sıralasana, bizde bilelim ne gibi engel teşkil edecek adamlar? bi bakayım ya boyları posları neymiş bu engel teşkil edenlerin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 bone uzun uzun yazıp hiçbişey anlatmamakta senden iyisini tanımıyorum. bazı cümlelerini dikkatli okuyunca "bi insan nasıl bu kadar bilmeden konuşur" diye hayretler içinde kalıyorum. çok sık yaşıyorum bunu, gerçekten. daha önce de söyledim, yine söylüyorum; bi konuyla ilgili gerçek bulgulara, tutarlı fikirlere dayalı argümanların yoksa bu kadar iddialı konuşma, komik duruma düşüyosun. ama sen nasıl bilmeden saçmalamayı meslek haline getirmişsen, ben de seni düzelticem işte inadına. şu spoiler içindeki mesajını kastediyorum elbette. antimodes'un söylediklerinde herhangi bir "yanlış" bilgi mevcut değil. JİTEM var mı? var. bu davada onun kurucuları yargılanıyo mu? yargılanıyo. cumhuriyet'in avukatları davaya müdahil mi? müdahil. o yüzden akp hede hödöyü geçeceksin. cumhuriyet gazetesinin avukatları, bizzat, o bombaları bu davada yargılananların atmış olabileceğini düşünebiliyo, ihtimal dahilinde olduğuna inanıyo, daha hala neyi zorluyosunuz çözemiyorum. kafan mf'ci olduğundan belki de sosyal konularda yetersiz kalıyo. sosyal bilimlerde 2+2=4 gibi bişey yoktur, önce bunun farkına var. bu davanın %1'ine bile inanmıyosan, türkiyenin son 10-15 yılının %1'inden bile haberin yok demektir, bu kadar basit. en koyu ulusalcı arkadaşlar bile veli küçük'ün, ibrahim şahin'in, sedat peker'in ne mal olduğunu biliyolar ve o yüzden onları korumaya kalkışmıyolar. bak şimdi, ergenekon bi kere adamların kendilerine verdikleri ad, kendi belgelerinde yazıyo, uydurulmuş değil. ve terör örgütü olarak geçiyo, çünkü terör eylemleri gerçekleştirmekle suçlanıyo. önce mafyayla başladı falan gibi bi hikayeyi nerenden uydurdun merak ediyorum. iddianamede yazan şey çok açık; "darbe ortamı hazırlamak" diyo, bizzat darbe yapıcak demiyo, zaten istese de yapamazdı. bu "darbe ortamı hazırlamak" kapsamında danıştay saldırısı, cumhuriyet'in bombalanması gibi çok ciddi olaylar mevcut. bu olayları bu adamların gerçekleştirdiği ortaya çıkarsa ne diyeceksin? birinci iddianame ilk etapta gözaltına alınanlar için yazıldı, evet yavaş işlemesi, bi türlü bitirilmemesi herkes için sıkıntı yarattı ve insan hakkı ihlalleri olduğunu kabul ediyorum, bunun sorumlusu zekeriya öz'dür, onun hakkında da dava açılsın, hiç sorun değil, eğer bir ihmal varsa bir ihlal varsa sorumluları cezasını çekmeli. ikinci etapta tutuklananlar içinse ikinci bi iddianame hazırlanmakta, korkarım o da uzun sürecek çünkü öyle böyle bi dava değil, çok geniş çaplı, çok kapsamlı. bu arada rahanın yazdığı bişeyi düzelteyim, kuddusi okkır'ın adı iddianamede geçiyodu, ölmeseydi o da yargılanacaktı. ölmesinin üzerine iddianameden çıkarıldı, çünkü ölen birini yargılamak saçma olur di mi? şu "dinleme" meselesi, gayet mahkeme kararıyla yapılmakta ve delil olarak kullanılmaktadır. kişisel konuşmalar neden delil olarak kullanılmasın, eğer işlenmiş bir suçla ilgiliyse? tamam ben de hukuk okumadım ama en azından davayı takip ediyorum elimden geldiğince. sen davayı yakından takip etmediğin için bahsettiğin ilişkilerin nasıl kurulduğunu da bilmiyosun, üfürükten tayyare selam söyle o yare şeklinde takılıyosun. gizli tanık diye bişey nasıl yok ya ahaha innanılmazsın. hiç mafya filmi de mi izlemedin? "tanık koruma programı" falan duymadın mı? daha geçenlerde ingilterede de "gizli tanık yasası" parlamentodan geçti. dünyada var yani, sevgili bone. ve sadece belirli suçlarda ve büyük çaplı davalarda kullanılabiliyo. ayriyeten bu tanıklar avukatlar tarafından sorguya çekilebiliyo, ifadelerinde bi tutarsızlık varsa elbetteki tanığın güvenilirliği azalıyo. dolayısıyla ahmetli mehmetli hikayen çok hoş da olsa, boş. belki de yakalandıkları için göremedik eylemlerini bone? nasıl ki şemdinli'de iki astsubay yakalandıktan sonra bombalamalar sona erdi, bu da ona benziyo işte. sistem zaten kötü bone, bu ülke 80'lerden sonra eli yüzü düzgün bi yönetim gördü mü? devletin her kademesinden her daim yolsuzluk yapan çıkmadı mı? özellikle güneydoğuda yargısız infazlar, işkenceler, faili meçhuller tam gaz devam etmedi mi? bunların sorumluları, o dönemin yöneticileri olmayacak da kim olucak? son olarak, kesin bişey zaten dava sonuçlanana kadar göremeyeceksin bone. ama o zamana kadar, ilerde gülünç duruma düşmene yol açacak ifadelerden kaçın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Ergenekon saçma uydurma , bu adamlar suçlu olamaz diyen arkadaşlar. Albay Mustafa Dönmez firarda. Haberiniz var sanırım. ntv Bana göre iplik söküğü yavaş yavaş ilerliyor ve her geçen gün daha hızlı çözülüyor. Önümüzdeki günler göreceğiz. Körü körüne savunanlarıda göreceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 babam doktor, bizim evde envai çeşit şırınga, ilaç hatta arasan serum bile var. asker bir adamın evinde silah olması çok garip gelmiyor bana. verdiğin linkte silahların ruhsatsız yada herhangi bir illegal olaya karışmış olduğuna dair bir bilgi şu an yok. adam kaçınca hemen çete üyesi mi oldu? belki sadece hapise girmemek için kaçıyordur, hapise girme düşüncesi bile "gururu" ile yaşayan insanlar için oldukça kötü bir düşünce. yakından gördüm bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loserz Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 "Dönmez’in dağ evinde 22 el bombası, 8 bin 300 adet mermi, 1 kalaşnikof tüfek, 5 tabanca, askeri kamuflaj ve rütbeli kıyafetler ele geçirilmişti." hee adam arada sirada 22 el bombasıyla atış talimi, 8 bin 300 adet mermiyi fakire fukaraya, 1 kalaşnikof la counter, 5 tabancayla çocuklarıyla askercilik, rütbeli kıyafetlerle ajancılık, askeri kamuflajlada paintball oynuyormuş. doktor adamın evindeki şırıngıyla asker adamın elindeki silahı aynı tutacak kadar rasyonel düşünmen de şaşırtıcı.şırıngalardan bendede var evde. dedem de eski ege deniz komutanıdır,evinde ruhsatlı tabancasından ve kılıcından başka silahı yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 cidden doktor-şırınga ikilisi ile asker-silah ikilisi arasında bir fark göremiyorum konuya hangi açıdan bakıyorsun biraz açar mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Ergenekon var yok demiyorum, bilmiyorum çünkü ama Orgeneraller çıkıp "evet devletin düzen ve birliğini bozmak için örgütlendik" dese bile hala bir kesim "ZORLA SÖYLETTİRMİŞLERDİR" vs diyerek inanmaz. aynısının tersi de geçerli tabi. insanların olaya bakış, değerlendirme tarzı hatalı çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Hacılar tüm sayfaları okumadım ama Bekir Çoşkunun yazısından bir alıntı yapmak istiyorum: said: Biliyorsunuzdur; Anayasa Mahkemesi bu hükümetin "irticai faaliyetlerin merkezi" olduğuna karar vermişti. Ergenekon davası iddianamesinde ise, örgütün Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti'ni "iskata" (düşürmeye, aşağı almaya, oradan indirmeye) kalktığı belirtiliyor. Yani; yargının üst tarafı, AKP Hükümeti'nin irticai faaliyetlerin merkezi olduğunu söylüyor... Yargının alt tarafı ise; bir araya gelip o AKP Hükümeti'ni oradan indirmek gerektiğini düşünenlerin "terörist" olduğunu düşünüyor... Yok eğer siz de Anayasa Mahkemesi kararına bakıp AKP'nin indirilmesi gerektiğini düşünüyorsanız... O zaman yedi; yeryüzünde sizi en çok şaşırtacak terör örgütüdür bu aynı zamanda... Çünkü içinde siz de varsınız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loserz Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Aket-Atum said: cidden doktor-şırınga ikilisi ile asker-silah ikilisi arasında bir fark göremiyorum konuya hangi açıdan bakıyorsun biraz açar mısın? bir üstündeki posta bakarsan gereken cevap orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 bir üstümdeki mesaj senin mesajın, benim sorumda senin mesajını biraz daha açman üzerine. ben salak değilim ki senin mesajını bir kere kuyup "ha anlamadım" diyeyim ve tekrar sorayım. ya sen benim neyi sorduğumu anlamadın yada gereksiz bir artislik çabasındasın. ha eğer son mesajının bir üstündeki mesajı kastediyorsan, bekir coşkunun yazısını yani..wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 fizban said: gün gelse, devran dönse, akp hükümeti inse, akp li kimse mecliste kalmasa, akp li herkes iddianamesiz 'şeriat düzeni kurma suçundan' içeri alınsa, onlar içeri alındıktan sonra sorgulanıp delil bulunmaya çalışsa, ondan sonra forumda akp yanlısı yazıları olan herkesin evi aransa, içeri alınsa, 1 yıl da onlar beklese.. "AAAA KUSURA BAKMAYIN DAVA BÖYLE İŞLER" mi diyecez. Ben diyebilirim ya seve seve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Yalçın küçük ergenekonsa Ben Hitlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 mein führer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Cons said: mein führer Ja meine freund! ich bin ressurketet Deutchland uber Alles tıh http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/c0/Bundesarchiv_Bild_137-004055%2C_Eger%2C_Besuch_Adolf_Hitlers.jpg şakabiyana Allah yazdıysa bozsun :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar