Napolyonn Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 yıllar önce mao zedong bile partililere "yaftalamadan düşünün" demiş adam tek güç olmasına rağmen bizim çakma sosyalist, üfürükten özgürlükçü republican tayfa hala neyin nolduğunu çözemedi. neyseki ben chp yi şu anda patiden tanımıyorum gerçekten tanıdığım kafa dengi, mantıklı chp lilerde var yoksa bu kafayla barajı bile geçemezdi cehape :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 hehe maocularıda bilirim ben lol, 1. elden yaşatım o tayfayı düşündüğün gibi deil yani. terörist aktivite içinde o herifler nepalde. Bu arada, senin kalkıpta yaftalama demen yanlış, savunduğun kişiler yaftalama konusunda master degreeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 demokrasi de sadece seçim deil bu arada. seçimi kapsasada seçimler var tamam demokrasi denemez. ki bu anayasayla, parti tüzükleriyle demokratik bir ülkede olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 bir de adminsin delikanlı ol üniformanı çıkar gel deyip duruyosun; allahaşkına herhangi bir "ileri demokratik" forumda bu kadarını bile yazabilir miydik? direk ban. "ARKADAŞIM İNANMIYORSAN BURADA İŞİN NE YAZMA O ZAMAN" diyip kendileri çalıp söylüyor öyle yerlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 bir de "HOLKON ÇOĞONLOĞO KÜMÜ ÖSTÖRSÖ O BÖZÖ YÖNÖTÖR" demişler; daha bundan on yıl önce çoğunluk değilken, "bizi eziyorlar, amerikanın zencileri gibiyiz" diye figan feryat etmiyorlar mıydı. çoğunluk olunca çektiğiniz "acıları" ne çabuk unutmuşsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 forum içinde tartışma ortamı yaratmaktan banı yerdiniz başka yerde olsanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Ntvmsnbc de şöyle bir resim gördüm apaçi deyip geçmeyin sivil çıkabilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 sokakta gördüğümüz apaçilerin beşte dördü var olan iktidara oy veriyodur. şu dalga geçtiğimiz apaçiler bile gerçeği gördü biz göremedik!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 RTE adalet sarayının açılışını yapıyor şuanda. içerden geliyor sesler televizondan. metrekareden bahsediyor. metrekare arttıkça adalet aynı oranda azalıyor memlekette anlaşılan. şukadar metrekare adalet sarayı yaptık diyor. kendisi memeleketin başbakanı mı yoksa inşaatı üstlenen firmanın sahibi mi anlamadım. ne metrekareymiş arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 çok merak ediyorum ahmet şık ve nedim şener ne ile suçlanacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 imamın polislerini rahatsız etmekten suçlanırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Redeagle said: Yaptıklarının cezasını çekecekler diyorsunuz da.. Bu ülkeden 12 trilyon kaçırıp anca 12de 1ini geri ödemek zorunda bırakılıp birde kahraman gibi milyonlarca kişiyle gömülenler falan var. Ülkeye gereğinden fazla güveniyorsunuz bence. Ülkeye değil tarihe güveniyorum. sayıyla değil sırayla demem bundandı, sıra onlardayken kendinden öleni herhalde kahraman yapıp gömecek. Sıra öbürlerine geçince bugün hesap soranların çocukları, torunları hesap verecek. Bugün hesap veren askerler, en son darbe olduğunda kaç yaşındaydı, hangi rütbedeydi? Hangi darbenin hesabı soruluyor onlardan? İki,üç,beş artık kaç taneyse, o kadar taraf var, hepsi birşeye inanmış, doğru bildiğini doğru bildiği şekilde savunuyor, ona itirazım yok; yenene, yenilene good game. Benim midemi bulandıran, arada her esen rüzgarla yön değiştiren omurgasızlar varya, onlara hiçbirşey olmaması. Amerikan mandası olalım deyip bayraklarıyla gezenlerde bunlardı, cumhuriyet kurulunca "aaa okul yapmak iyi tabi ama Atatürk büstü küçük olmuş ne denmek isteniyor" diyen de bunlardı, darbeden sonra kahraman asker diyen de, imamlar gelince en önde saf alanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 rahatsiz said: çok merak ediyorum ahmet şık ve nedim şener ne ile suçlanacaklar. Hanefi Avcı'nın kitabına yardım etmekten ve MİT ile ilgili ellerinde dosya bulundurmaktan sanırım. Afedersiniz de, adamın kaynağı vardır mitten belgeleri almıştır. Gazeteci bu sonuçta, kaynağını açılamadan istediği belgeyi kullanamaz mı? Gtünden mi sallasın, bir dosya, haber hazırlarken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 işler talimatla yürüyünce parmak sahibine savcılardan daha yakın duranlar işaretleri vermiş: http://zaman.com.tr/yazar.do?yazino=1102032&title=oda-tvde-ikinci-dalga-ve-tsunami said: "AK Parti'nin çıkardığı her yasanın, Atatürk devrimlerine karşı olduğu afişe edilecek... AK Parti'nin gerçek maksadının şeriat devleti kurmak olduğu, hep gündemde tutulacak... Ergenekon davasının, Türk Silahlı Kuvvetleri'ni yıpratma ve etkisizleştirme amaçlı olduğu, medyada sürekli işlenecek... Türk Silahlı Kuvvetleri'ni tahrik edici haberler yapılacak... Şehit cenazeleri ön plana çıkarılacak... "Sivil dikta" ve "sivil darbe" konusu sürekli işlenecek..." gerçekten böyle düşünebilirsin, bu ergenekon operasyonunun safsata olduğunu düşünebilrsin ve bu bir suç olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 suç olmayan şeylerin suç olması süper birşey. geçen gün imamın polisi antalya da içki içiyor diye 2 kişiye ceza kesti. kendileri aynı alkolle araba kullanırken çevrilseler para cezası yemeyeceklerdi çünkü yasal sınırın altında çıkmış promil değerleri lol. gerçi rejimin güvencesini önce kendisi sonra polis olarak belirleyen hitlerin bile dudağını uçuklatacak demokrasi anlayışına sahip bir başbakanın yönettiği memleketten daha fazlasını beklemek olmaz. http://www.politikadergisi.com/userfiles/image/polis_rejimin_guvencesi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iblameadmins Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 http://www.gidahareketi.org/Kamuya-Acik-Alanlar-Artik-Alkole-Kapali-418-haberi.aspx Şu avusturya örneği avrupadan. Böyle bir uygulama var evet, üzgünüm ama bence olması da gerekir. Ben sokakta yürürken akşam elinde bira kutusuyla dolaşan adam,genç görünce tırsıyorum yolumu değiştiriyorum. Kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok. Deniz kenarında kız arkadaşınla otururken o 2 kişi yanında gelip bira içmeye başladığında rahatsız olmuyor musun sen? Ben düzenli alkol kullanan antalyada doğup büyümüş bi insan olarak bu yasağı destekliyorum diğerlerinden ayrı olarak. Diğer konularla ilgili tartışmıyorum herkesin fikri ayrıdır saygı gösteririm. Ama bu yasağı sonuna kadar destekliyorum... =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 kanun maddesini koyayım buraya da dursun. Kabahatler Kanunu Madde 35 e istinaden ceza kesilmiş. Sarhoþluk MADDE 35.- (1) Sarhoþ olarak baþkalarýnýn huzur ve sükununu bozacak þekilde davranýþlarda bulunan kiþiye, kolluk görevlileri tarafýndan elli Türk Lirasý idarî para cezasý verilir. Kiþi, ayrýca sarhoþluðun etkisi geçinceye kadar kontrol altýnda tutulur. büyük ihtimalle kesilen bu cezaya sulh ceza mahkemesinde dava açıldığı takdirde idari eylemin hatalılığına istinaden ceza ortadan kalkacaktır. normalde idare mahkemelerinde açılıyordu bu davalar ama 2001 değişiklikleri ve kabahatler kanunu 2005te yürürlüğe girdiğinden beri sulh ceza mahkemeleri bakıyor yamulmuyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 mani said: suç olmayan şeylerin suç olması süper birşey. geçen gün imamın polisi antalya da içki içiyor diye 2 kişiye ceza kesti. kendileri aynı alkolle araba kullanırken çevrilseler para cezası yemeyeceklerdi çünkü yasal sınırın altında çıkmış promil değerleri lol. estel quotelamış, sokakta dışarıda alkol almak yasak. Esasen polisin insiyatifinde durum. Daha ceza yemedim, ama uyarıldığımı bilirim. Ki gayette haklı adamlar. Antalya olayıda, antalya kimin elinde? yani antalya'nın polisi anofişıl olarak kimin elinde? CHP. Bu olay ya münferit, ya da hala şeriat laiklik diye zırlayan fail olmaya mahkum chp tabanının işi. Gerçekten, KK'nın şu tiplere ciddi bi ayar vermesi gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 haziran seçimlerini takip eden erdoğan'ın cumhurbaşkanı olması ile devam edecek sürecin en az 9 yıl süreceğini söyleyebiliriz. 2019 cumhurbaşkanlığı seçimleri hakkında şimdiden konuşmak erken olur. güç dengeleri zaten değişti iyice perçilenecektir. tayyip erdoğan 1 numaralı güç, fethullah gülen 2 numaralı güç olarak her geçen yıl güçlenerek devam edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 ya feto için halife olacak falan deniliyordu, ki çok mantıklı olması. Herifin elleri nepale uzanıyor lan, nasıl gelir gelir bize, nasıl sözümüz geçer piyasada :). Geçenler bunu okumuştum, Atatürk'ün halifeliği kaldırmamasının sebebi bunu düşünmesiymiş? oh dedim oha, adam bildiğin inanmış dicem, e adam inanıp kazanmış zaten heh. /respect - yanlışım varsa düzeltin bakem - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 bu saatten sonra ne halifesi en az şeriat tehlikesi kadar uzak bi olasılık halifelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Suark said: estel quotelamış, sokakta dışarıda alkol almak yasak. Esasen polisin insiyatifinde durum. Daha ceza yemedim, ama uyarıldığımı bilirim. Ki gayette haklı adamlar. Antalya olayıda, antalya kimin elinde? yani antalya'nın polisi anofişıl olarak kimin elinde? CHP. Bu olay ya münferit, ya da hala şeriat laiklik diye zırlayan fail olmaya mahkum chp tabanının işi. Gerçekten, KK'nın şu tiplere ciddi bi ayar vermesi gerekiyor. Bilgisizliğe bak. Polis, emniyet müdürlüğüne, o içişleri bakanlığına, o da başbakanlığa bağlıdır. Zabıta desen anlarım, belediyeye bağlı derim. Ayar verilmesi gereken kişiler belli aslında. Bir de Estel'in mesajıyla yasak olması arasındaki bağlantı ne? Rahatsız etmek demiş, deniz kenarında oturup arkadaşıyla içen, çevreye de rahatsızlık vermeyen adamdan size ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 halka açık alanda içmek yasak. yasada raatsız etmiyosanız tamam cnm nolcak diye bi madde koymamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Nerede yazıyor o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Estel_Anorien said: kanun maddesini koyayım buraya da dursun. Kabahatler Kanunu Madde 35 e istinaden ceza kesilmiş. Sarhoþluk MADDE 35.- (1) Sarhoþ olarak baþkalarýnýn huzur ve sükununu bozacak þekilde davranýþlarda bulunan kiþiye, kolluk görevlileri tarafýndan elli Türk Lirasý idarî para cezasý verilir. Kiþi, ayrýca sarhoþluðun etkisi geçinceye kadar kontrol altýnda tutulur. büyük ihtimalle kesilen bu cezaya sulh ceza mahkemesinde dava açıldığı takdirde idari eylemin hatalılığına istinaden ceza ortadan kalkacaktır. normalde idare mahkemelerinde açılıyordu bu davalar ama 2001 değişiklikleri ve kabahatler kanunu 2005te yürürlüğe girdiğinden beri sulh ceza mahkemeleri bakıyor yamulmuyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar