dory Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 analitik cok kolay ders yahu yapmayin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 ilacın bende www.ekolhocam.com analitik geometriye ordan çalış 1 saatini almaz formülleri de yaz bir kağıda 5 dakka da ona göz gezdir ki soru çözerken video da kendin uğraşırsan soruyla zaten aklında kalır o formüller... evet ben böyle yaptım...ilk sınav 96 B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 düzgün hocan olcak.çok kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 analitik ismi bu geometri için fazla karizmatik bence kordinat geometrisi falan denmeli ya da lise geometrisi. evet anlam olarak doğru olmasını önemsemiyorum sadece karizma puanına göre düşünüyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Analitik çok basitti harbiden. Zaten öss de de fazla çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 ANALitik geometri gibi geli bana hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 gelmesin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 sen de hiç eğlenceli değilsin ama doryyyyyyy : ))))))) o değil de bu ders olabilecek en kolay en çıtır derstir heralde lisede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 matematikten okadar nefret ediyorumki bu topie bile karşıma matematik filan çıkar diye tırsa tırsa girdim ya of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 universitede de oyle, farketmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 geometri cok fantastik cok super bisidir, ama analarik geometri... off korkunc bi ders. 1 cografya 2 analatik geometri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 geometri dediğin banach uzayının geometrisi hilbert uzayının geometrisi olduğu zaman eğlencelidir. yani 1 haftalık dersi çok anlamadım ama eğlenceliydi, ilerde anlamaya başlayacağım (1-2 seneye sdf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 kalcam lan haliba ehehehe hoca laz bi adam konuşması biraz değişik olduğu için pek birşey anlayamıyoruz hehe şaka maka kalcam herhalde berbat bi sınavdı, ama arkadaşlarım beni yanlız bırakmıyor, çok kişi benimle aynı kaderi paylaşmakta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 eisenheim said: matematikten okadar nefret ediyorumki bu topie bile karşıma matematik filan çıkar diye tırsa tırsa girdim ya of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 çember konusunda kesinlikle katılıyorum. hatta şuanda kalkıp gidip test çözmem gerekiyo ama hiç uğraşamıcam. du bakalım bu hafta sınavlar kayarken arada bi gün de analitik var onda napcam =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Ben oss ye hazirlanirken sikilinca ya geometri ya fizik cozuodum hosuma gittigi icin. Baskalarinin cozemedigi geometri sorusunu 5 saniye bakip dogru sikki isaretleyip anlatmadan gondermek seks gibi bisey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 5 saniyeyse seks değil, üzgünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 UZAY GEOMETRİ YİHUUUUU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 xunn said: 5 saniyeyse seks değil, üzgünüm. erken boşalma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar