Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Analitik Geometri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ilacın bende

www.ekolhocam.com

analitik geometriye ordan çalış 1 saatini almaz formülleri de yaz bir kağıda 5 dakka da ona göz gezdir ki soru çözerken video da kendin uğraşırsan soruyla zaten aklında kalır o formüller...

evet ben böyle yaptım...ilk sınav 96 B)-
Mesaj tarihi:
analitik ismi bu geometri için fazla karizmatik bence kordinat geometrisi falan denmeli ya da lise geometrisi. evet anlam olarak doğru olmasını önemsemiyorum sadece karizma puanına göre düşünüyorum sdf
Mesaj tarihi:
geometri dediğin banach uzayının geometrisi hilbert uzayının geometrisi olduğu zaman eğlencelidir. yani 1 haftalık dersi çok anlamadım ama eğlenceliydi, ilerde anlamaya başlayacağım (1-2 seneye sdf)
Mesaj tarihi:
kalcam lan haliba ehehehe
hoca laz bi adam konuşması biraz değişik olduğu için pek birşey anlayamıyoruz hehe

şaka maka kalcam herhalde berbat bi sınavdı, ama arkadaşlarım beni yanlız bırakmıyor, çok kişi benimle aynı kaderi paylaşmakta
Mesaj tarihi:
çember konusunda kesinlikle katılıyorum. hatta şuanda kalkıp gidip test çözmem gerekiyo ama hiç uğraşamıcam. du bakalım bu hafta sınavlar kayarken arada bi gün de analitik var onda napcam =/
Mesaj tarihi:
Ben oss ye hazirlanirken sikilinca ya geometri ya fizik cozuodum hosuma gittigi icin. Baskalarinin cozemedigi geometri sorusunu 5 saniye bakip dogru sikki isaretleyip anlatmadan gondermek seks gibi bisey.
  • Yeni Oluştur...