Ractamainus Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 kendini registry'e falan atmayan, bulunduğu klasör içinde çalışabilen, taşınabilir (portable) oyunlar arıyorum efendim. atacağım harici harddiskime, istediğim bilgisayara takıp oynayabileceğim. eski yeni farketmez (ki zaten son teknoloji bir şey beklemiyorum). güzel bir liste çıkar, herkes faydalanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Online WoW :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Çalıştıklarını bildiklerim: Civilizations 4 Galactic Civilizations 2 Steam ve tüm oyunları Sins of a Solar Empire(patch yapmıyor) Heroes 3 Frozen Throne (Orijinal servere bağlandım sadece) Space Empires 5 Eve Online Chessmaster 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 |Joker| said: Online WoW :p bunun offline olanıda mı var? worms, portal, hl2.. çok oyun var öle de akla gelmio şimdi, hatta normalde kayıt defterine giren ama warez hali girmeyen çok daha fazla var edit: aoe2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 razzRaziel said: |Joker| said: Online WoW :p bunun offline olanıda mı var. Ooo deli ayar aldım alkış. "Online oyun olarak WoW diyebilirim" demek istedim ama kısa yazmışım, anlayamayacağını hesaba katmamışım kusura bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 bu topicdeki pek çok oyun online oynanabiliyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 mmorpg kastediliyor orda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Quake 3, Warsow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 GTA serisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Warcraft'ları senelerce öyle taşıdım ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Son zamanlarda bahsettiğin anlamda taşınamayan oyun görmedim ki ben. Eski harddisk'imde onlarca oyun var. Hangisini denesem çat diye çalışıyor. Oyun kayıtları sorun olabilir ama. My documents altına falan kaydetme modası çıktı ya hani ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 spelunky! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 blood bowl! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 PONG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 the impossible machine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar