Ractamainus Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 kendini registry'e falan atmayan, bulunduğu klasör içinde çalışabilen, taşınabilir (portable) oyunlar arıyorum efendim. atacağım harici harddiskime, istediğim bilgisayara takıp oynayabileceğim. eski yeni farketmez (ki zaten son teknoloji bir şey beklemiyorum). güzel bir liste çıkar, herkes faydalanır.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Çalıştıklarını bildiklerim: Civilizations 4 Galactic Civilizations 2 Steam ve tüm oyunları Sins of a Solar Empire(patch yapmıyor) Heroes 3 Frozen Throne (Orijinal servere bağlandım sadece) Space Empires 5 Eve Online Chessmaster 10
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 |Joker| said: Online WoW :p bunun offline olanıda mı var? worms, portal, hl2.. çok oyun var öle de akla gelmio şimdi, hatta normalde kayıt defterine giren ama warez hali girmeyen çok daha fazla var edit: aoe2
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 razzRaziel said: |Joker| said: Online WoW :p bunun offline olanıda mı var. Ooo deli ayar aldım alkış. "Online oyun olarak WoW diyebilirim" demek istedim ama kısa yazmışım, anlayamayacağını hesaba katmamışım kusura bakma.
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 bu topicdeki pek çok oyun online oynanabiliyor zaten
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Warcraft'ları senelerce öyle taşıdım ben :D
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Son zamanlarda bahsettiğin anlamda taşınamayan oyun görmedim ki ben. Eski harddisk'imde onlarca oyun var. Hangisini denesem çat diye çalışıyor. Oyun kayıtları sorun olabilir ama. My documents altına falan kaydetme modası çıktı ya hani ondan.
Öne çıkan mesajlar