Fly Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 kızımın adını sokulgan koyacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 çakan diye isim mi olur arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Oktar holey ben de öztürküm. edit: Bumin hatta dabıl öztürküm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 kemalisthllwndr said: yeni nesil çok modern, kendi milletinin adlarıyla dalga geçiyor.:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 türklügün bokunu cıkarıp yazın rock fest e gider gibi cadırı sırtlamak suretiyle her mevsim bir şehre göc etsinler mesela kışın izmir baharda kütahya yazın eskisehir,otostop cekmek yasak ama,at ustunde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Ürün ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 kaygısız otcu eheueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 kemalisthllwndr said: yeni nesil çok modern, kendi milletinin adlarıyla dalga geçiyor. Kusura bakma ama adım Çocukbörüsengün, Altıntamgantarkan, Urungukülüktok, Yağlakarkağanata, Bilgeışbaratamgan filan olsaydı öyle isim koyan ebeveynleri uykularında boğardım ben dalga geçmek filan bi yana yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Mortis said: Gökhan nasıl olmaz abi, en türk isim Gökhan! cunku onun dogrusu gökçen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 ShadowFury said: Kusura bakma ama adım Çocukbörüsengün, Altıntamgantarkan, Urungukülüktok, Yağlakarkağanata, Bilgeışbaratamgan filan olsaydı öyle isim koyan ebeveynleri uykularında boğardım ben hehehe bunların tekinden komple isim soyad olur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Erkek: Kazılıkkoca Bayan: Almalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Mortis said: Gökhan nasıl olmaz abi, en türk isim Gökhan! bende bunu aradım:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xcorpion Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 bu isimleri günümüze uyarlarsak erkek: kasık can kız: kızkuş su benim ismim insan ismimi die merak ediorum acaba ona da bakabilecegimiz bir site bilior musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 çocuğumun ismini Toksurmuş koyucam. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Enzelna said: ..Müslüman'ız diye... Nihal Atsiz? Bozkurtculuk? Musluman olmak? Nasi yan'? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Mortis said: Gökhan nasıl olmaz abi, en türk isim Gökhan! Gök ve Han olarak bak örneğin benim Taner Tan er diye bakınca türk oluyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xcorpion Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 haha elin(herkez turk geciniyor ya) sırbı ermenisi kürdü ingilizi cocuguna sagdan soldan duydugu oz turkce isimleri vermis olsa o cocuklar gelse burda ben oz turk muyum diye aptal bi siteden isminin eski turkcede gecip gecmedigine baksa da biz de gülsek. oncelikle NE MUTLU TURKUM DIYENE. turk olana degil. turkluk kavramı bir ırk olmaktan cıkmıstır ve artık bir milletin ortak adıdır. Hunlar gokturkler gibi cekik gozlu musunuz de artizlik yapıonuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Arkadaşım bu otağıdaki insanlar birbirini tanır, çoğumuz da yörük türklerinin torunuyuz. Lafını bil de konuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 ben zötürk çıktım.. ZORK da olabilir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zokarto Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 axedice said: Arkadaşım bu otağıdaki insanlar birbirini tanır, çoğumuz da yörük türklerinin torunuyuz. Lafını bil de konuş. selam kandaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Merhaba kandaşım. Yalnız lütfen arap özentisi "selam" gibi kelimeler kullanmayalım. Güzel dilimizi kirletmeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 kelime de arapça sözcük var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 insanoğlu ümitlerle dolup taşmalı, Göktürklerle Romalılar karşılaşmalı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xcorpion Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Breedan said: kelime de arapça sözcük var burda anlatılmak isstenen bu kelime arapcadır mı ? kelime ile sözcük aynı sey sen fındık ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Orunçak höööh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar