Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SANAL ALEMDE OYUNA GELMEYİN(MİŞ)

throne_eins_meister

Öne çıkan mesajlar

http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=791931&title=sanal-ortamda-oyuna-gelmeyin

Küfür ederdim küfrün adı günah oluyor. Resmen başımızda "bugün neye ne kadar koysak?" diye dolaşan binlerce deli dumrul'a hedef gösteriyorlar.

Zaten nerdeyse her ayda 1 kez "OYUNLAR GENÇLERİ UYUŞTURUYOR! BİLGİSAYARI ÇOCUKLARINIZIN ODASINA SOKMAYIN" türü haberler (!) yapan Zaman'ın niyeti bu vesileyle bir kez daha ortaya çıkmış oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de öyle diyordum googleladım çıktı, meğer worldmüş devamı.

said:
Knight Online World ve World of Warcraft gibi internet üzerinden oynanan oyunlara katılabilmek için aylık 15 ila 50 dolar arasında üyelik ücreti ödemek gerekiyor

said:
bu paraların ya kredi kartı ya da internet kafeler üzerinden veya bu işi sektör haline getirmiş aracılar tarafından yurtdışına taşındığı bilgisini verdi.

said:
Oyunların ücretsiz de oynanabildiğini; ama bunun çok zevk vermediği için tercih edilmediğini

said:
Oyuna ücret ödeyip daha çok donanım kazanan kişi, daha az özelliği olanlarla oynamak istemiyor

AHAHAh QQ da eksik kalmamış. Dört dörtlük bir yazı.
Sosyal ağlarda paylaş

Xenocide said:
said:
Araştırmalara göre bu oyunlar bağımlılık yapıyor ve oynayan kişiyi en az sekiz ay bilgisiyar karşısında tutuyor.

yalan. ben wow'u 6 ay oynadım.

sekiz ay boyunca insalar yemeden içemden işe gitmeden pc başında wow oynuolar... lan nerde bu insanlar banada gösterin, ellerinden öpcem nası becerionuz die...
Sosyal ağlarda paylaş

ntvmsnbc den:

Avrupa Birliği’nde bu problem, e-ticaret yönetmeliğince, İnternet üzerinden, şirketten tüketiciye satılan her mal ve hizmet için vergi alınmasıyla çözülüyor. Satış yapan firma birliğe üye bir ülkede kurulu değilse, birlik içindeki tüketicilere ulaşabilmek için herhangi bir AB ülkesinde temsilcilik kurmak zorunda ancak, bu uygulama sert biçimde eleştiriliyor. Hemen bütün işlemlerin İnternet üzerinden yapıldığı Amerika Birleşik Devletleri’nde ise 2007 yılından beri çevrimiçi ticaret satış vergilerine tabi tutuluyor ve bu durumda, satıcının bulunduğu eyalet ile tüketicinin bulunduğu eyalet farklı ise, tüketicinin bulunduğu eyalet yönetiminin satıştan vergi talep etme hakkı bulunmuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

throne_eins_meister said:
"OYUNLAR GENÇLERİ UYUŞTURUYOR! BİLGİSAYARI ÇOCUKLARINIZIN ODASINA SOKMAYIN" türü haberler (!) yapan Zaman'ın

E haklı...
haklı dğeil mi?
haklı.

arcane said:

AHAHAh QQ da eksik kalmamış. Dört dörtlük bir yazı.

Less QQ More Pew Pew.

Yaradana sığınıp iman gücüyle oynasalardı bu kadar şikayet etmezlerdi.
Zaman L2P.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...