throne_eins_meister Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=791931&title=sanal-ortamda-oyuna-gelmeyin Küfür ederdim küfrün adı günah oluyor. Resmen başımızda "bugün neye ne kadar koysak?" diye dolaşan binlerce deli dumrul'a hedef gösteriyorlar. Zaten nerdeyse her ayda 1 kez "OYUNLAR GENÇLERİ UYUŞTURUYOR! BİLGİSAYARI ÇOCUKLARINIZIN ODASINA SOKMAYIN" türü haberler (!) yapan Zaman'ın niyeti bu vesileyle bir kez daha ortaya çıkmış oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Knight Online World adlı oyuna... bu ne lan. böyle bi oyun yok ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Ben de öyle diyordum googleladım çıktı, meğer worldmüş devamı. said: Knight Online World ve World of Warcraft gibi internet üzerinden oynanan oyunlara katılabilmek için aylık 15 ila 50 dolar arasında üyelik ücreti ödemek gerekiyor said: bu paraların ya kredi kartı ya da internet kafeler üzerinden veya bu işi sektör haline getirmiş aracılar tarafından yurtdışına taşındığı bilgisini verdi. said: Oyunların ücretsiz de oynanabildiğini; ama bunun çok zevk vermediği için tercih edilmediğini said: Oyuna ücret ödeyip daha çok donanım kazanan kişi, daha az özelliği olanlarla oynamak istemiyor AHAHAh QQ da eksik kalmamış. Dört dörtlük bir yazı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 sen onu... benim külahıma anlat.. YEAAAAAAAAAAAAAAAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 said: bu işi sektör haline getirmiş aracılar tarafından yurtdışına taşındığı oha deşifre olduk! hemen boşaltıyoruz binayı, paralarla kaçıyoruz!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 hala internettemi kalmis bu zaman ben coktan televizyon seytan isi diye sokaga atin yazilari cikmistir sannediyordum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 said: Araştırmalara göre bu oyunlar bağımlılık yapıyor ve oynayan kişiyi en az sekiz ay bilgisiyar karşısında tutuyor. yalan. ben wow'u 6 ay oynadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 harbi haa 8 ay oynadım bıraktım. hemen gidip mal mal vakit ve zaman okumaya başlim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 ahah 3 ay aoc oynadık kapatmadık mı hepimiz.. demekki oyundan oyuna değişiyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 razzRaziel said: ahah 3 ay aoc oynadık kapatmadık mı hepimiz.. demekki oyundan oyuna değişiyormuş koşun camiye! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 niye saldırıya geçtin onu anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 razzRaziel said: niye saldırıya geçtin onu anlamadım algılama bozukluğun var galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 tamam alıntılamana gerek yokta ne anlamam gerekiyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Xenocide said: said: Araştırmalara göre bu oyunlar bağımlılık yapıyor ve oynayan kişiyi en az sekiz ay bilgisiyar karşısında tutuyor. yalan. ben wow'u 6 ay oynadım. sekiz ay boyunca insalar yemeden içemden işe gitmeden pc başında wow oynuolar... lan nerde bu insanlar banada gösterin, ellerinden öpcem nası becerionuz die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 yuh yuh oha yuh. canları sıkılmış ofiste eğlenmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 UYARDIM DİNLEMEDİNİZ TEPKİ GÖSTERECEK, ONLARI UTANDIRACAKTINIZ SEYİRCİ KALDINIZ VE SANAL ALEMDE OYUNA GELDİNİZ http://www.milliyet.com.tr/Ekonomi/HaberDetay.aspx?aType=HaberDetay&ArticleID=1046267 okuyun ve nasıl bir ülkede yaşadığınızı farkedip... herneyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 allah sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın iliğimizi kemiğimizi sömürdünüz soyları kuruyasıcalar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 lütfen şu andan itibaren şu başlık altında küfür serbest olsun. fena saymak istiyorum soysuzlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 haberi eksik copy paste yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Buyse said: haberi eksik copy paste yapmışlar. zuha hakkaten nası vergi koyabilirlerki böyle bişeye, direkt para transferi bu, sanmıyorum mümkün oldugunu ayrıca, öte yandan koyarlarsa vergi bi şekilde raid yapar mmo oyuncuları tbmmye sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TambourineMan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Hamdolsun Chinesee farmerlar teğet geçti ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 LF3M DPS TBMM Heroic Raid! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 lvl 80 full tier 7 tank here LFR... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 ntvmsnbc den: Avrupa Birliği’nde bu problem, e-ticaret yönetmeliğince, İnternet üzerinden, şirketten tüketiciye satılan her mal ve hizmet için vergi alınmasıyla çözülüyor. Satış yapan firma birliğe üye bir ülkede kurulu değilse, birlik içindeki tüketicilere ulaşabilmek için herhangi bir AB ülkesinde temsilcilik kurmak zorunda ancak, bu uygulama sert biçimde eleştiriliyor. Hemen bütün işlemlerin İnternet üzerinden yapıldığı Amerika Birleşik Devletleri’nde ise 2007 yılından beri çevrimiçi ticaret satış vergilerine tabi tutuluyor ve bu durumda, satıcının bulunduğu eyalet ile tüketicinin bulunduğu eyalet farklı ise, tüketicinin bulunduğu eyalet yönetiminin satıştan vergi talep etme hakkı bulunmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 throne_eins_meister said: "OYUNLAR GENÇLERİ UYUŞTURUYOR! BİLGİSAYARI ÇOCUKLARINIZIN ODASINA SOKMAYIN" türü haberler (!) yapan Zaman'ın E haklı... haklı dğeil mi? haklı. arcane said: AHAHAh QQ da eksik kalmamış. Dört dörtlük bir yazı. Less QQ More Pew Pew. Yaradana sığınıp iman gücüyle oynasalardı bu kadar şikayet etmezlerdi. Zaman L2P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar