Voys Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 sevmiyorum sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 böğrek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 genelde izmirliler böyle diyor dikkatimi çektiği kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 onlar simit'e de gevrek falan dıolar zaten onları geçmek lazım direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Hamit'e HAAAAAMİT, Halit'e HAAAAALİT, Abidin'e IĞAAAAABİDİN demeyin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Ben bi laaaaaaboya gidicem de var, laaaboya mı işiceksin? Bi de bööööööööreğk diyen Tunceli'li tanıdık var, İzmir'e genellemeyin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa(bu daha gider)kem diyenler war. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vivendi_Color Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Voys said: onlar simit'e de gevrek falan dıolar zaten onları geçmek lazım direk aynı zamanda; çekirdek değil çiğdem çamaşır suyu değil klorak domates değil domat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 oha bu kadar olur, şu an önümde taner börek'den aldığım leziz kıymalı böreğim duruyor. ve şu an yiyerek yargılıyorum sizleri buradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Bi laz arkadaşım öyle diyor. Kahvaltıya da kaffaltı diyodu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Voys said: sevmiyorum sizi Kırıcısın dsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metastasis Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 AAAAbidin degil mi onun asli? Abidin yanlis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dronevil Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 İstanbul'a Istanbul diyenler var bir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Çinti ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Böğrek diyeni her yöreden gördüm. Ege olsun, trakya olsun, doğu olsun, karadeniz olsun, akdeniz olsun. Her seferinde de yüzlerine vurdum doğrusu börek diye. Dalga da geçtim. Mutluyum. Çünkü o Börek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Vivendi_Color said: Voys said: onlar simit'e de gevrek falan dıolar zaten onları geçmek lazım direk aynı zamanda; çekirdek değil çiğdem çamaşır suyu değil klorak domates değil domat onlar baya bi kafayı yemiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vivendi_Color Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 dasaaa said: Vivendi_Color said: Voys said: onlar simit'e de gevrek falan dıolar zaten onları geçmek lazım direk aynı zamanda; çekirdek değil çiğdem çamaşır suyu değil klorak domates değil domat onlar baya bi kafayı yemiş ya yok nan gayet iyiyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 böğyrek diyen bi kız arkadaşım var. çok salak. gerizekalı hatta bu kız. burdan genelleyerek böreğe böğrek diyenlere falan işte öyle devam ediyo buralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Kıymalı böğrek olsa da hemen şurada yesek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 maaaaaaaaaaaarul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 tuvaaağlet diyen bi arkadaşım da var. o da kız. bi sürü kız arkadaşım var benim. ama biri salak biri şişko. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 öyleyse.... börek. YEAAAAAAAAAAAAAAAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 ZEEEEEENGİN İŞİ BÖÖĞREK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Kıymalı Pidemi yedim uyucam Ty :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 aynı kişilerin salep için de sahlep dedikleri gözlemlenmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar