pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 said: Aşk yasaklandı artık halka açık yerlerde El tutmak yol açıyor diye hesapsız susmalara Kaldırdık tüm tutuşmaları Yasak kelime oyunu yapmak Yalan söylemek mecburi ve serbest ayyuka çıkmak Artık yağmur sonraları toprak kokmak yok Tomurcuklanmak günah Ve bir insan gözü yüzünden yüz gün art arda uyumama Kimse ölmesin diye kimsenin aklında Her sevdalı verdiği sözü geri alacak Güneş ay ve hatta hiçbir tabiat olayı Şahit gösterilmeyecek hiç bir sevdaya Ne deniyorsa onu atacak kalp Ve süresi 24 saate çıkarılacak meskun mahallerde ağlamanın. düzelttim düşük cümleleri ama gene de tam olmadı gibi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Süper yazmışsın hocam tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 saolasın o senin guzelligin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 KENDİNİ AŞIP BUNU ŞARKI YAPABİLİRSİN DOSTUM. SENİ GÖRELİM! Bari bilinmeyen şeylerle kekleyin. Olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 sadsadsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 ahahahahha gerizekalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 oahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 üzülme dostum ben de geçen novembır reyn diye bir şiir yazmıştım.yok yalan da şey de bik bik bir sürü şey dediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 olmamış. tamamını cp yapmamış buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 şansını başka forumlarda denemelisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Bunlar hep turkce sozlu muzik dinlemedigim icin basıma geliyor. Ayrıca ilk msj da ALINTI ibaresi oldugu halde "super yazmıssın" diyerek gaz veren arkadasa da tesekkur ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 fastreloader said: ahahahahha gerizekalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 abi savunmayı anlamadım ben ama süpermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 kar beyazdır ölüm, ellerinden gülüm. yine yoksun diye, düşmanım her güne. nasıl olmuş arkadaşlar yeni başladım yazmaya, ilerleme kaydediyorum gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 pascalnouman said: Bunlar hep turkce sozlu muzik dinlemedigim icin basıma geliyor. Ayrıca ilk msj da ALINTI ibaresi oldugu halde "super yazmıssın" diyerek gaz veren arkadasa da tesekkur ederim. Sarkazm =/= Gaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Alıntı ibaresini bir görebilsem her şey anlam kazanacak da, göremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Hayır güzel de değil yani. Çalınacak birşey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Decrepify Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Busted=). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Gerge ler amip gibi türüyor. Bu yüzden itici geliyor bu bölüm bana. Birşey yaratamayıp, başkalarının yarattıkları üstünden prim ve ego yapmaya çalışmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Ilk 2 satiri okuyunca, daha once Yilmaz Erdogan siiri okumus herkes cat diye Yilmaz Erdogan demistir zaten. Herif fiks yaziyo lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Ezgi'ye selam kanka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 saerosa katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar