Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

leisure suit larry: magna cum laude

Zed

Öne çıkan mesajlar

Peki leisure suit larry: mars a noldu(hani tAAAAA 1998 de cikmasi gereken oyun. Marsta hatun duduklememiz gerekn bir oyundur kendisi

Acaba bunun yapimcisida al Low midir(duer ya adamin simi bumuydu aceb[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya
Hic bitmeyen Efsaneler (burasi)
Grim Fandango Turkish Fan Club
Kilicim ve ben ve kullanim
Sosyal ağlarda paylaş

Larry'de ki kadınların güzelliğini kaybetmiş bulunuyoruz ne yazikki 3D mayaklığı yüzünden.. Şu hatuna bak ya resimdeki, iirenç![hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere
ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]

(bkz: Quinthalus) (bkz: Qui)
Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH
Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth
Sosyal ağlarda paylaş

ben oyun aratırken boktan 3d anime oyunları bulmuştum. Yükleyene kadar boktan olduğunu bilmiyordum tabi. Ucuz yani, 3d olduğundan çekicilik azalmış, iyi yapıyorlar belki ama çok iyi değil(oyuncuların beğendiği 3d tasarımlar zaten kasılarak aşmış kişiler tarafından yapılıp programlanıyor, cebit 2003 takvimi almıştı bi asistan geçen sene almanya dan ordan biliyourm. Takvim sırf 3d modellenmiş hatun doluydu)
monkey island 2d güzeldi bozdular
larry 2d güzeldi bozdular

warcraft 3d çok güzel olmadı
civilization ve simcity de 3d yapıp p** etmeleri yakındır
Sosyal ağlarda paylaş

bana kalırsa 3d olmasına rağmen ortamı çok iyi yapmışlar, tarz yine aynı tarz. hatun da gayet güzel, ayrıntılı yapılmış.

ama elbette 2d olması çok daha iyi olurdu. konsol için çıkması ise çok büyük bi salaklık. konsolda kim adventure oynamış da bu adamlar konsol için çıkarıyolar? elbette resident evil gibi oyunlar oynanır konsolda, ama ben burda kitabın üstüne tıklayıp "take" diyebilmeliyim, kapıyı çalıp adam şifreyi sorduğunda "ken sent me" diyebilmeliyim.

olmadı diyoruz ve kendisini malatya elemelerine bekliyoruz. orda bi daha denesin şansını.
Sosyal ağlarda paylaş

2004 yapımı bir oyunun 3d motoru olarak bana iğrenç geldi,kadının iğrenç olması da bu yüzden. 50. kere yazıyorum sıkılmadan, :) 3d'nin kötü bulunduğu bütün oyunlarda kötü kullanılmıştır 3d imkanları, iyi kullanılan oyunlar en iyi 2d oyuna basar aynı klasmandaki.

ut2003 ve unreal2'deki kadın modelleriyle bu resimdeki model arasında 5 yıl var rahatlıkla, elbette ki iğrenç gözükür..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil..
Sosyal ağlarda paylaş

DALLAMALAR...

...diye bagirmak istiyorum izninizle. 3D Adventure istemioruz, klasik adventurelarin 3. boyuta sokulup adlarinin kirlernmelerini hic istemioruz... (biz kimiz?)

*!kinnnnnnn kinnnnnnnnnnnnnnnnnn*[hline]Nature's law instead of god in heaven
Blind Guardian - Punishment Divine
-=Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...=-
But, but I'm disturbed... I'm depressed... I'm inadequate... I got it all! - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked)
to pull a homer: to succeed despite idiocy
Sosyal ağlarda paylaş

valla yazık etmişler kutuphanecı Victoria 3D yapılmış olsaydı Larry 7 yı hayatta oynamazdım dıyen guruptan bırıyım :D[hline]Just as somethings can be right and useless at the same time Cant something be wrong and... Priceless?
--------------------------------------
Armaden Dewild UO Lead HC
www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır
Sosyal ağlarda paylaş

said:
deviL, 30 October 2003 08:30 tarihinde demiş ki:
al lowe un kisisel sitesinde larry 3d test var, sierradan ayrilmadan once yapilmis, onu hatirladim birden. zaten Al de teklif gelirse yeniden sierrada seve seve calisirim diyordu. acaba onun projesi mi bakmak lazim

Al lowe abi.
yaparsa o yapar..
3 boyutlu oyun olayina da gelince
Hani 3 boyutlu olur ama guzel olur(grim Fandango mukkemmel bir ornektir) ama bakin bu screen shotlardan coktan cokmus Larry dusuncemiz,[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya
Hic bitmeyen Efsaneler (burasi)
Grim Fandango Turkish Fan Club
Kilicim ve ben ve kullanim
Sosyal ağlarda paylaş

kenderleme ve doggy +1..

yahu 3d oyun yapılacak oyun vardır, 2d yapılacak oyun vardır..

Monkey Island 4'ü batırmışlardı, bunu da batırcaklar.. Ha bir de bira resmi var, sanırım o da can veya ona benzer bişi olcak..

Monkey Island 3 ve Larry 7'yi severek oynamamın nedenlerinden biri kaliteli ve ayrıntılı 2d motordu.. Sıkılmadan heryeri dolaşabiliyorsun..
Hiper düper başka 2d adventure'lar var, mesela The Day od the tentacle, Broken Sword..

3d bazı adventurelar var.. Mesela Blue Ice, Phantasmogoria.. Ama onlar da tutup da sims 3d gibi bişi yapmadılar.. sinematik 2d gibi bişi oldu..[hline]Yiyemedikten sonra araba ne işe yarar?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...