Zed Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 winter 2004te çıkıyo. heyecanla bekliyoruz ehe oyun 3d olacak, pc ve konsol için çıkıcak. konsollara yaranmak için pek çok şey ortadan kalkıcak sanırım. "other..." deyip, kendimiz "milk beaver" falan yazamıycaz gibi geliyo.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 lol süper bişeye benziyor kenk :)[hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 yaaaaaaa ben 2d isterim yaaaa[hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Peki leisure suit larry: mars a noldu(hani tAAAAA 1998 de cikmasi gereken oyun. Marsta hatun duduklememiz gerekn bir oyundur kendisi Acaba bunun yapimcisida al Low midir(duer ya adamin simi bumuydu aceb[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 al lowe adamın adı. ben ayrıldı diye biliyorum sierradan.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Larry'de ki kadınların güzelliğini kaybetmiş bulunuyoruz ne yazikki 3D mayaklığı yüzünden.. Şu hatuna bak ya resimdeki, iirenç![hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 ben oyun aratırken boktan 3d anime oyunları bulmuştum. Yükleyene kadar boktan olduğunu bilmiyordum tabi. Ucuz yani, 3d olduğundan çekicilik azalmış, iyi yapıyorlar belki ama çok iyi değil(oyuncuların beğendiği 3d tasarımlar zaten kasılarak aşmış kişiler tarafından yapılıp programlanıyor, cebit 2003 takvimi almıştı bi asistan geçen sene almanya dan ordan biliyourm. Takvim sırf 3d modellenmiş hatun doluydu) monkey island 2d güzeldi bozdular larry 2d güzeldi bozdular warcraft 3d çok güzel olmadı civilization ve simcity de 3d yapıp p** etmeleri yakındır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 aynı anda hem konsolda hem de pc de oynanabilecek bi adventure oyunu demek boktan bi adventure oyunu demektir.[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 bana kalırsa 3d olmasına rağmen ortamı çok iyi yapmışlar, tarz yine aynı tarz. hatun da gayet güzel, ayrıntılı yapılmış. ama elbette 2d olması çok daha iyi olurdu. konsol için çıkması ise çok büyük bi salaklık. konsolda kim adventure oynamış da bu adamlar konsol için çıkarıyolar? elbette resident evil gibi oyunlar oynanır konsolda, ama ben burda kitabın üstüne tıklayıp "take" diyebilmeliyim, kapıyı çalıp adam şifreyi sorduğunda "ken sent me" diyebilmeliyim. olmadı diyoruz ve kendisini malatya elemelerine bekliyoruz. orda bi daha denesin şansını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 kadınlar 2d süper oluyor gercekten koskoca bir döt ciziyolar gerisi cılız bişey kopuyorum oyle kadınlara :)[hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 uf evet 2D olması gerekirdi.. neyse, en azından larry efsanesi devam edecek.. :)[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Bu ss'in hali ne böle bende 2d isterim :|[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 illa herşeyin son versiyonu bi öncekinden gelişmiş olmak zorundaymış gibi kasmanın ne alemi vardı 3D ye bencede 2D çok daha iyi olurdu ne alemi var 3D nin kendimiz olmuşuz 3D :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 hic begenmedim 2d dediginiz cizim heralde, bende adventure oyunlarda cizim seviyorm[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 2004 yapımı bir oyunun 3d motoru olarak bana iğrenç geldi,kadının iğrenç olması da bu yüzden. 50. kere yazıyorum sıkılmadan, :) 3d'nin kötü bulunduğu bütün oyunlarda kötü kullanılmıştır 3d imkanları, iyi kullanılan oyunlar en iyi 2d oyuna basar aynı klasmandaki. ut2003 ve unreal2'deki kadın modelleriyle bu resimdeki model arasında 5 yıl var rahatlıkla, elbette ki iğrenç gözükür..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Monkey Island daki hayal kırılıgı olmasında..[hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 DALLAMALAR... ...diye bagirmak istiyorum izninizle. 3D Adventure istemioruz, klasik adventurelarin 3. boyuta sokulup adlarinin kirlernmelerini hic istemioruz... (biz kimiz?) *!kinnnnnnn kinnnnnnnnnnnnnnnnnn*[hline]Nature's law instead of god in heaven Blind Guardian - Punishment Divine -=Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...=- But, but I'm disturbed... I'm depressed... I'm inadequate... I got it all! - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 sevinsem mi kafam mı girse şaşırdım.. nedir bu 3d sokma merakı güzelim adventurelara anlamadım.. elleşmeyin be kardeşim rahat durun iki dakka![hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 *! fart* *!o sahne aklına gelir ve gülerek uzaklaşır*[hline] İsmin buradan silinmecek Shakespeare...Her ne kadar ölü bir kuş olsan bile... Her şey daha güzel forumlar için... .:LevieMaxilackOnline:. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 valla yazık etmişler kutuphanecı Victoria 3D yapılmış olsaydı Larry 7 yı hayatta oynamazdım dıyen guruptan bırıyım :D[hline]Just as somethings can be right and useless at the same time Cant something be wrong and... Priceless? -------------------------------------- Armaden Dewild UO Lead HC www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 al lowe un kisisel sitesinde larry 3d test var, sierradan ayrilmadan once yapilmis, onu hatirladim birden. zaten Al de teklif gelirse yeniden sierrada seve seve calisirim diyordu. acaba onun projesi mi bakmak lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 said: deviL, 30 October 2003 08:30 tarihinde demiş ki: al lowe un kisisel sitesinde larry 3d test var, sierradan ayrilmadan once yapilmis, onu hatirladim birden. zaten Al de teklif gelirse yeniden sierrada seve seve calisirim diyordu. acaba onun projesi mi bakmak lazim Al lowe abi. yaparsa o yapar.. 3 boyutlu oyun olayina da gelince Hani 3 boyutlu olur ama guzel olur(grim Fandango mukkemmel bir ornektir) ama bakin bu screen shotlardan coktan cokmus Larry dusuncemiz,[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 efsane larry geri dönüyor, güzel bir olay bu! hadi hayırlısı[hline]Yıldırım baba günün birinde demiş ki: "Varsa bir durum, yapalım açık oturum." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rLx Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 son gunlerde duydugum en guzel haberlerden bırı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 kenderleme ve doggy +1.. yahu 3d oyun yapılacak oyun vardır, 2d yapılacak oyun vardır.. Monkey Island 4'ü batırmışlardı, bunu da batırcaklar.. Ha bir de bira resmi var, sanırım o da can veya ona benzer bişi olcak.. Monkey Island 3 ve Larry 7'yi severek oynamamın nedenlerinden biri kaliteli ve ayrıntılı 2d motordu.. Sıkılmadan heryeri dolaşabiliyorsun.. Hiper düper başka 2d adventure'lar var, mesela The Day od the tentacle, Broken Sword.. 3d bazı adventurelar var.. Mesela Blue Ice, Phantasmogoria.. Ama onlar da tutup da sims 3d gibi bişi yapmadılar.. sinematik 2d gibi bişi oldu..[hline]Yiyemedikten sonra araba ne işe yarar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar