Zapatista15 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 facebook event'i http://www.facebook.com/home.php#/event.php?eid=54715629815&ref=nf İnsan Zincirine Davet: İsrail'i durdurun! Vahşeti Durdurun Yer: Galatasaray Meydanı Tarih: 5 Ocak Pazartesi günü Saat: 18.30 İsrail Filistin halkını katletmeye aralıksız devam ediyor. Ölü sayısı her gün, her dakika artıyor. İsrail şimdi daha büyük bir katliama hazırlanıyor. Kara harekatı için gün sayıyor. İsrail durdurulmak zorunda. Bu vahşet sona ermeli. Hükümet İsrail'le her türlü askeri ve ekonomik anlaşmayı iptal etmeli. 5 Ocak Pazartesi günü saat 18.30'da Galatasaray Meydanı'nda İsrail'i durdurun! Filistin halkı yalnız değildir" demek için insan zinciri oluşturup ardından basın açıklaması yapacağız. Sen de katıl! Ellerimizi birleştirip Filistin halkına ulaştıralım! Kuresel Barıs ve Adalet Koalisyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 ok bapz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 daha somut şeyler yapın yapıcaksanız şuan sizin sesinizi bomba sesleri bastırıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 of yıne taksim kilit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 niye kimse hamas ı durdurun diye gösteri yapmıyor niye millet terör ü naletliyeceğine senin teröristin benim teröristim muamelesi yapıyor niye biz sınır ötesi haraket yapınca meşru müdafa ama israil yapınca değil israil e saldıran hamas değil mi ? bakın durmazsanız saldırıcam diyen israil değilmi? durmayan hamas değil mi? kendini savunan israil değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 hamas;yahudiler lanetlenmiş ırktır hepsinin ölmesi lazım düşüncesi ile hareket eden bi örgüt e israil'i zaten biliyo herkes kendine bile saygısı olmayan bi millet yesinler birbirlerini sivil halk'a dokunmamaya çalışsınlar yeter israil kara harekatı yapmadan 2 gün önce filistindeki sivil halk'a evlerinizi boşaltın uyarısıda yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Mighty_THoR said: niye kimse hamas ı durdurun diye gösteri yapmıyor niye millet terör ü naletliyeceğine senin teröristin benim teröristim muamelesi yapıyor niye biz sınır ötesi haraket yapınca meşru müdafa ama israil yapınca değil israil e saldıran hamas değil mi ? bakın durmazsanız saldırıcam diyen israil değilmi? durmayan hamas değil mi? kendini savunan israil değil mi? hayır, filistine saldıran israil, hamas filistinde secimle iktidara geldi bakın durmazsanız saldırıcam diyen israilden once, israilin yavaz yavaz filistinlileri gazzeyi olduren ambargosunu "kaldırmazsanız saldırıcam" diyen hamas'ı duymak lazım. Yanı kendini savunan israil degil filistinliler. hamas'ın yontemleri tabiki yanlıs, ama butun sebepleri yaratan ve butun sonuclardan yararlanan israil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 sivil halk = yumurta yumurta oldukça, asker basar faşistim dağılın ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 adamınbiri said: hamas;yahudiler lanetlenmiş ırktır hepsinin ölmesi lazım düşüncesi ile hareket eden bi örgüt e israil'i zaten biliyo herkes kendine bile saygısı olmayan bi millet yesinler birbirlerini sivil halk'a dokunmamaya çalışsınlar yeter israil kara harekatı yapmadan 2 gün önce filistindeki sivil halk'a evlerinizi boşaltın uyarısıda yapmış. ahaha bole bir savunma olabilir mi ya. ingiltere gelse "salı gunu istanbulu bombalıycaz, bosaltın istanbulu" dese ne kadar anlamlı gelir sana? hani ingiltereyle savasta degiliz, bunu pkk dese ne kadar manalı olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 durumlar ve şartlar farklı israil amacının filistinin sivil halkına değil hamas terör örgütüne olduğunu belirtiyo yani ki banane tekrarlıyorum yesinler birbirlerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 oyle saçma orneklerle olmaz o işte cüce, biz ırak'da pkk yı vuracakken bölgeye önceden afiş dağıtıyoruz uçaklarla bombardıman yapılacaktır evlerınızı boşaltın dıye. sivil halk zarar görmesin diye. misal yünanistanla savaştayız askeri bölgeleri vurcaklar izmirde, 2 gun onceden uyarıolar sivilleri gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 adamınbiri said: durumlar ve şartlar farklı israil amacının filistinin sivil halkına değil hamas terör örgütüne olduğunu belirtiyo yani ki banane tekrarlıyorum yesinler birbirlerini. Yerleşim bölgelerine misket bombalarını saçarken içlerinden çiçek çıktığınıda belirtmeyi unutmuyordurlar umarım. Yoksa manasız kaçar. Filistin halkı nereye gidecek acaba diye sormakta lazım. Terkedin diye yazı atmaları güzelde ülkenin dörtbir yanını kapattırıp, ambargolarla sindirip, fakir ve halsiz halkın nereye gitmesini umuyoruz? Bunun yanında iki üç gösteriyle bilmemneylede kaç senedir planladıkları olayları durdurmak diye birşey söz konusu değil tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zapatista15 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 filistin'e giren çıkan herşey israil'in kontrolündeyken filistin halkı kendi ülkesinde hapis hayatı yaşarken hamas'ın saldırması terörizm olamaz..simdi g.doğuda kürdistan kurulsa sonra orada yaşayan türklere hapis hayatı yaşatılsa etraflarına duvarlar örülse sonra türkler buna isyan edip saldırsa terörist mi olurlar?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Zaten 1,5 milyon insan falan yaşıyor, onlarında kökünü kazıyacak İsrail.. Siz kendini savunma, terrörist hamas bık bık demeye devam edin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Pkk Türk Askerini öldürüyor diye Türk Askerinin çıkıp kürtleri öldürmesini savunanlar da var sanırım, aynı düşünceden faz alıp filistinliler de ölsün diyebiliyor bu insanlar ilginç. Dünyada bir ülkeye baş belası olan Türk terorist grubu olsa ne olurdu acaba, anlar mıydınız bu insanları diye düşünüyorum. Gerçi muhtemelen zamanında kuvayi milliye de bir çeşit çete toplululuğu olarak görülüyordur herhalde. Ama bu tarz eylemler ne kadar işe yarıyor ondan emin değilim ama açıkçası. Insanlar gerçekten bunların işe yarayacağını mı düşünüp yapıyor yoksa daha etkili bir plan yaratmaya üşenip kendini böyle mi rahatlatıyor. Avaaz.org'un yaptığı planlar ve eylemler daha etkili gibi geliyor bana. Onlar da tabi imza toplayarak başlıyor ama daha sonra UN, EU gibi organizasyonların üs mevkilerini haraslıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Neden Taksim? Filistin'e gidin, orada yapın barış zincirini. Taksim'de gösteri yapınca, İsrail'de "ha dur ulan, adamlar Taksim'de toplantı, hadi geri çekiliyoruz amaca ulaştık" mı diyecekler? Saçma sapan işler. Hiçbir halta yaramayacak. Tayyipçik'te orta doğu gezisinde, laflar hazırlamış, çok takarlar ya anasını satim. İstanbul'dan Van'a zincir yapsan umrunda değil adamın, ha madem bu kadar isteklisiniz, bence şansınızı Gazze'de deneyin. O da yemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Bence sen yiyorsa git bu sozleri taksimde toplanan kalabalıga aynen boyle harfi harfine bagır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 bu kadar kisinin kafasini bu kadar karistirabildiyse israil bu savasi kazanmis bile.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taenaron Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Dennis said: Bence sen yiyorsa git bu sozleri taksimde toplanan kalabalıga aynen boyle harfi harfine bagır. Peki bu neyi çözecek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Jokerle aynı mantıgı kullanıyorum, sen burada forumda ne yazarsan yaz adamlar yine orda eylemlerini yapıcak, aaa Joker patiye boyle yazmıs iptal mi edelim diyecekler? E git oraya bagır o zaman "Yiyorsa gidin Gazze'de yapın bu gosteriyi, toplandınız da noldu?" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taenaron Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 TAMAM ZATEN BEN JOKERİ SAVUNMUYORUM Kİ, İKİNİZİN DEDİKLERİ DE SORUNA BİR ÇÖZÜM GETİRMİYOR . ÖEH . [/caps] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Soruna çözüm güçlü olmaktan geçer, kimse sizin sözünüzü takmaz. Ben gidip Taksim'de toplanan kalabalaığa neden bağırayım, banane. Bu kadar istiyorsanız da Gazze'ye gidin, evlere girin, oturun diyorum, çok aceaayip bir şey söylemiyorum ki. Burda sıcak evinizde, 2 saat yağmurda el ele tutuşunca İsrail hemen duracaktı onu bekliyodu zaten. Göstermelik hareketlerle nereye varılabilecek? Ayrıca Filistin'i koruyacağınıza ülkenize bakın, her gün bölünmelerle çalkalanıyoruz, 2015'te ermeni soykırımını herkes kabul ettikten sonra, Trazbon'daki Pontus çetelerinden de, kürtlerden de özür dilemek zorunda bırakılacak bir ülkedeyiz, başka işimiz yokmuş gibi nelerle uğraşıyoruz. Kalkıpta Güney Amerika'daki katliamları durdurun, Afrika'da her gün kaç kişi öldürülüyor hadi zincir yapalım diyen yok. Toprağını satmış bir ülkenin düştüğü durum için gösteri yapıyorsunuz. Etrafında kaç tane arap ülkesi var, hepsi gösteri yapıyor. Sonuç? Hadi araplar birleşik katliamı durdurun diyemiyorsunuz ki, diyemezsiniz, Irak'ta adamın teki kendi patlatmış 40 ölü var, müslümanlar kendi aralarındaki husumetleri önleyemiyor daha. Kaldı ki Hamas'ı kuran İsrail, El Fetih'in dahi iplemediği bir savaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Voys said: oyle saçma orneklerle olmaz o işte cüce, biz ırak'da pkk yı vuracakken bölgeye önceden afiş dağıtıyoruz uçaklarla bombardıman yapılacaktır evlerınızı boşaltın dıye. sivil halk zarar görmesin diye. misal yünanistanla savaştayız askeri bölgeleri vurcaklar izmirde, 2 gun onceden uyarıolar sivilleri gibi sivillerin olduğu bölgeyle ne alakamız var bizim kuzey ırak'da. bu afiş dağıtma işinin kaynağını gösterir misin vücudunun bir parçası değilse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 israili savunanlar var ilk sayfada gözlerime inanamadım +18 bunların günahı ne ?? bunlarmı hamas milatanları ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taenaron Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 @PZero Okulun çatısına roket yatagı, caminin içine cephanelik yapan HAMAS . Balık tutarken ıslanıyor abi İsrail, durum bu . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar