razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 niye çöpe gidiyomuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Çöpe gitmemesi için onlara da müslümanlık gelmiş olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Bunlar ne tür bi kimyasal kullanıyo? Kafaları böle oluyo onu anlayamıyorum bende. Bide üstteki postlarda biri demişki kaç tane uzaylı tanıdın çok doğru bi cevap yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 üstünde cami olan göktaşı atalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 islam kainatin dinidir minareler sungumuz degil rokettir aslinda ama siz anlamiyorsunuz tabi kiyamet gununde minareler ateslenip inanlari uzayli din kardeslerine teslim edicekler inanmiyanlar ile gunahkar inanalar bide bilumum diger butun din mensupalri dunyada kalip gebericek boyle iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 ben bi ikisini ikna ettim yarın toplu camiye götürücem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 hahah yarıldım elemana ya.harbiden inanmış.Uzaylılar varmı diye tartışıyo dünya.Adam buldu bide müslüman yapçak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 beyler en sevdiğiniz imamınızı alıp gelin cami kurcaz uzaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 yoksa siz dizleri geriye doğru evrimleşmiş uzaylı türünün aslında namaza evrimleştiğini bilmiyormusunuz :O :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xcorpion Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 simdi tam olarak yazamayacagım ama yazabildigim kadarını yazaim. "Ben dunyayı Muhammedin ... hürmetine yarattım." misali bir sey demis tanrı. ki HZ. Muhammed te tüm alemlere peygamber olarak gelmis. ( cinler vs.) HZ. Muhammed bir hadisinde "Ben Adem su ile balçık arasında iken peygamberdim." demiş. HZ. Adem ilk insan olduguna göre; ee demek ki HZ. Muhammed uzaylı zaten.. zaten hepimiz uzayda degil miyiz sevgili din kardeşlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssg Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Karag8z said: Önce bu salak, uzaylı diye bir şey varsa inanılan bütün dinlerin çöpe gideceğini anlasın, sonra ne gerekiyorsa yaparız.burda bi konu açılmıştı metinleri koymuştum , müslümanlık uzaylıları kabul ediyor hatta savaş çıkabilir diyor ama bu savaş fallout tarzında mı olur ruhsal veya ideolojik mi olur bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 sg-1 said: sormamışlar mı "kaç uzaylı tanıdın şimdiye kadar, nasıl gidecen oralara, inanmazlarsa cihat mı ilan edecen" diye? hapse atmakla yanlış yaparlar, doğruca ruh ve sinir hastalıkları hastanesine. "inanmaları için onları bombalamalıyız. bir müslüman bombalı saldırı yaparsa, o ki cennete gidecektir" anlayışında hareket eden kişiler ne yapacak çok merak ediyorum. alien'larla protoss'ları bombalamaya kalkarlarsa başlarına geleceklerden haberdarlar mı acepa :D gerçi uzaylı bulabileceklerinden de şüpheliyim. uzaydaki tek uzaylılar bizleriz. ha, "uzaylı" ile kastettikleri bizlersek, o ayrı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 zuzaylılar vardı bide onlar noldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Snefru said: şu karikatürü eklemeye girdimde baya bi geç kalmışım fdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 bence uzaylılar bizi ateist yapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 onların ateist olduğunu nerden biliyorsun? Aslında hepsi Cthulhu'ya tapıyorlar. tek yol Cthulhuizm zaten. Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 bizzat uzaylı arkadaşım var, müslüman.. tanıştırıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 xcorpion said: simdi tam olarak yazamayacagım ama yazabildigim kadarını yazaim. "Ben dunyayı Muhammedin ... hürmetine yarattım." misali bir sey demis tanrı. ki HZ. Muhammed te tüm alemlere peygamber olarak gelmis. ( cinler vs.) HZ. Muhammed bir hadisinde "Ben Adem su ile balçık arasında iken peygamberdim." demiş. HZ. Adem ilk insan olduguna göre; ee demek ki HZ. Muhammed uzaylı zaten.. zaten hepimiz uzayda degil miyiz sevgili din kardeşlerim. dinde bug bulmuş banlayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Jadelith said: beyler en sevdiğiniz imamınızı alıp gelin cami kurcaz uzaya ImamSTAR ..Haftanın Birincisi 03 Fethullah takım arkadaşı 07 Tayyipi azarladı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 muahha kafayı yemiş bu herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 http://www.yasminfostok.com/category/gallery abinin kızı,ne diyeyim bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar