Absolut Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 O acıyı yaşayan ana baba bir daha barış yapabilir mi bir düşünün. Allah kimseye yaşatmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 teknoloji gelişti, fake olabilir mi bilmiyorum ama, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 İsrail BM okulunu vurmuş.Bm bu okulun kordinatlarını verip vurulmamasını özellikle istemiş.İsrail amerika yanında diye artık dünyaya da meydan okuyor.Bm toplanacakmış ama bişey olacağını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 abi bende onu diyorum. yukardaki video ya göre işte bu okullardan hamas israile füze atmakta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 fuze degil, elde tasınabilinir, havan topuyla (hanı bizim kıslaya attılarya 3 tane aynı ole iste) top atısı yapıyo. Gazze den israil sivillerini vurması onunla cok soz konusu degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 O görüntüler gerçek bile olsa sivillerin sığındığı sığınak ve okul durumundaki yere bomba atmanın insanlıkla yakından uzaktan alakası yok.O füze atanları öldürmenin yolu okulun içindeki çevresindeki herkesi öldürmek olamaz.Bunun açıklaması yok yani böyle bişey bahane olarak kullanılmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssg Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 millet israil o kadar şey yaptıktan sonra berseker oluyor haliyle yaklaşmayın sizide bombalarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Bence araplara gereksiz sallıyorsunuz, yani bu birleşik arap ulusları falan değil; her biri ayrı ulusal çıkarları olan ülkeler. Bugün Avrupa bile birlik oluşturuyor ama hangi konuda tam görüş birliğine varılabiliyor. Kaldı ki birçok arap devleti Hamas'a gereğinden fazla destek veremez çünkü radikal islamcı bir siyasi parti(sözde). O hep örnek verilen modern devlet liderleri( Suriye, Ürdün) kendi ülkelerinde bazı radikal gruplara rağmen ordalar. Mısır'da Müslüman Kardeşler var, Hamas'a yürü koçum deyip MK'ya hop dur demek çelişki olur. Keza Suudilerin de ciddi radikalleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 http://news.yahoo.com/s/ap/20090106/ap_on_re_la_am_ca/lt_venezuela_israel Venezuela ordered the expulsion of the Israeli ambassador and some embassy staff on Tuesday to protest Israel's military offensive in the Gaza Strip. bu mudur, bence budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 bu savaş yeni çıkmış bir şey değil. saldırıda hamas 2 füze attı diye yapılmıyor. her gün kimsenin evine 3 füze fln düştüğüde yok. hamasın attığı şeylere füze diyip güldürmeyin beni. soba borusundan yapılmış maytap! israile ne zaiyat verdirmişler şimdiye kadar? diyin ki şurayı vurdu şu kadar adam vurdu. o kadar medya gücü elinde aklınıza bir tane görüntü geliyor mu hamas şurayı füzeyle vurdu şu kadar insan öldü şeklinde? saldırı hamas füze attığı için değil israil plandığı için başlamıştır. tüm liderlere haber de verilmiş biz girecez denilmiştir. haberleride mi okumuyorsunuz? israilin vuracağını herkes biliyor hamas buna direnince terörist oluyor ohh ne ala! okul, cami, hastane, ambulans vurarak mı terörist avlıyor israil. savaş suçudur bu yaptığı ve tüm dünyada biliyor bunu. arabı türkü müslümanı yok bu işin. ölen bebeklere anlatın o siyasi görüşlerinizi. ortada haksız bir işgal var ve bu işgale direnen bir grup vatansever. merak ettim paticikte ne diyorlar diye bu konuda bile vızıldıyan sinekler varmış ya hll olsun. eşbaşkan recep ile saz arkadaşları! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 2. dunya savasindan sonra soyle adamakilli savas cikmayinca boyle abidik catismalar vahset savas filan ilan ediliyor nerde o eski savaslar azizim ozledim valla :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 vietnam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 nam bole buyuk bir ziyafetin ardindan verilen tatli gibiydi lezzetli ama kucuk sovyetlerde cokunce iyice tadi tuzu kacti bu dunyanin boyle heyecan kalmadi cok uzuluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 nam sey gibi tam, civ de hanı tank basarsın "sonra allaaaa tank!!" dersin gidip adamın fortified sehrindeki spearman'e saldırısın, sonra tankın olunce foruma "mızraklı adamla tank oldurulumu ya sacma sapan" dersın ya. onun gıbı bısıdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 said: 09.11.2008 22:49:01 Orçun-Ben arcane amk ne biçim oyun bu 09.11.2008 22:49:07 Orçun-Ben arcane tüftüfle panzer öldürüyo 09.11.2008 23:47:44 arcane Orçun-Ben hangi oyun 09.11.2008 23:48:57 Orçun-Ben arcane civ 09.11.2008 23:48:58 Orçun-Ben arcane asdasda 09.11.2008 23:50:41 arcane Orçun-Ben ehueh eet öldürebilir defans bonuslarına dikkat et 09.11.2008 23:51:11 arcane Orçun-Ben saldırırken mouse sağ ile basılı tutunca alma şansını gösterio zaten 09.11.2008 23:51:11 arcane Orçun-Ben ona bakarsın dalmadan 10.11.2008 02:20:33 Orçun-Ben arcane AGA URFAYA OKSFORD YAPTIM 10.11.2008 02:20:35 Orçun-Ben arcane İBO ÇIKTI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 buda civ tarihimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 said: 10.11.2008 02:20:33 Orçun-Ben arcane AGA URFAYA OKSFORD YAPTIM 10.11.2008 02:20:35 Orçun-Ben arcane İBO ÇIKTI CIHK DISARI!, CIHK! CIHK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Ya gördükçe o çocukların yaralı hallerini cesetlerini kötü oluyorum..160-170 çocuk öldü diyolar ne günahı vardı onların ya okulu bombalıyolar ne arar orda asker.Her geçen gün masum çocukların ölüm sayısı artıyor..Bi şekilde bitirilmesi lazım off :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 milliyet said: "Gazze'ye atom bombası atalım" İsrailli parlamenterden dudak uçuklatan öneri İsrailli parlamenter Avigdor Lieberman, Gazze'ye atom bombası atılmasını istedi. İsrail'de yayınlanan Jerusalem Post gazetesinin haberine göre, aşırı sağcı siyasetçisi Lieberman, Hamas iktidarda olduğu müddetçe İsrail'in güvende olamayacağını söyledi ve kente atom bombası atılmasını istediğini ima etti. "Hamas'a karşı ABD'nin II. Dünya Savaşı'nda Japonya'ya yaptığını yapalım" diyen Lieberman, "Gazze'yi işgal etmek gereksiz" dedi. DAHA ÖNCEDEN DE SABIKASI VAR İsrail Beyteynu Partisi'nden parlamento üyesi olan Lieberman'ın bir önceki icraatı, Arapları temsil eden partinin seçimlere girmesinin engellenmesi olmuştu. Lieberman'ın bu açıklaması, seçim öncesi en sert sağcı olmanın İsrail'de oy anlamına gelmesinden kaynaklanıyor. İsrail ordusunun kentte karşılaştığı şiddetli direnişin ardından kayıplar vermesiyle, Hamas'ın alt edilemeyeceğinin yüksek sesle söylenmeye başlanmasından bu yana, politikacılar "toplu katliam" isteklerini dile getirmekte beis görmüyorlar. Ancak İsrail'de propaganda ile icraat arasındaki sınırların belirsiz olduğunu iddia edenler, ülkenin Gazze savaşında kontrolden çıkmaya başladığına işaret ediyor ve Lieberman'ın dehşet verici açıklamasını benimseyen çok sayıda devlet görevlisi olduğunu belirtiyorlar. LÜBNAN'DAN İSRAİLE ROKET SALDIRISI İsrail’in, Lübnan topraklarından düzenlenen roket saldırılarına top ateşiyle cevap verdiği belirtildi. Lübnan güvenlik yetkilileri, roket saldırılarının ardından İsrail’den Lübnan’ın güneyine 8 atış yapıldığını söyledi. İsrailli yetkililer ve yerel basın, Lübnan’dan İsrail’e bu sabah roket saldırısı yapıldığını, Kiryat Şimona yakınlarında açık alana düşen roketlerin can kaybına neden olmadığını açıklamıştı. Buna karşın yöre sakinlerine, roket saldırıları nedeniyle sığınaklara gitmeleri çağrısında bulunulduğu belirtildi. Lübnan’daki güvenlik kaynakları İsrail’e 5 roket atıldığını, 2’sinin mesafesinin kısa olmasıyla İsrail sınırına ulaşmadığını belirtirken, İsrail tarafı da 3 roket saldırısı olduğunu doğruladı. Roket saldırılarının sorumluluğunu şu ana kadar üstlenen olmadı. Lübnan topraklarından geçen perşembe günü de İsrail’e roket saldırısı düzenlenmiş, bu gelişme ikinci bir cephenin açılabileceği olasılığını gündeme getirmişti. 2006’da İsrail ile çatışmaya giren Hizbullah bu saldırıyla ilgisi olmadığını açıklamış, Lübnan’daki bazı küçük Filistinli grupların düzenlemiş olabileceği olasılığı üzerinde durulmuştu. İSRAİL LÜBNAN'I VURDU İsrail ordusu, bu sabah güney Lübnan’dan ülkenin kuzeyine yapılan roket saldırılarına karşılık verdiğini doğruladı. İsrail ordusu, roket saldırılarının önlenmesinden Lübnan hükümetinin sorumlu olduğunu belirtti. Lübnan’dan İsrail’in kuzeyine, Lübnan’la sınır yakınındaki Kiryat Şimona yakınlarına en az 3 Katyuşa roketi saldırısı yapılmıştı. Sabah saat 08.30 dolaylarında atılan Katyuşalarla ilgili olarak polis herhangi bir zarar veya zayiatın olmadığını bildirirken, roketlerin açık alanlara düştüğü bilgisini verdi. Benzer bir olay geçen perşembe günü de yaşanmış ve güney Lübnan’dan yine aynı bölgelere 4 roket saldırısı yapılmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Yok be sınır komşularına nuke atmaya cesaret edemezler. Gerçi oluşacak tepkiden korktuklarından değil de radyoaktif etkenler yüzünden atmazlar, ancak sonuç olarak atmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Prime Minister Ehud Olmert of Israel announced late Saturday night that the Israeli military would begin a unilateral cease-fire in Gaza within hours while negotiations continued on how to stop the resupply of Hamas through smuggling from Egypt. http://www.nytimes.com/2009/01/18/world/middleeast/18mideast.html?_r=1&hp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Saldırılarda vurulduğu söylenen, kuşatma altındaki bir şehre yiyeceğin, ilacın ve silahın taşındığı o tünellerden birkaç fotoğraf. Tabii resimlerden anlaşılabileceği üzere bunlar oldukça ilkel tüneller. Çoğu zaman İsrail saldırılarından değil, ne yazıkki bu ilkel yapılarından dolayı çöküyor ve ölümlere neden oluyorlar. Beş kişinin ölüp, 15 kişinin yaralandığı bir olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar