Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 roket adam said: İsrail i kesinlikle haklı bulamıyorum ben. İçimden gelmiyor yani. Dünyanın en güçlü ordularından birine sahip israil, binlerce metre yukarıdan uçan füzeyi havada imha etme teknolojisine sahip israil, hamas ın el yapımı füzeleriyle baş edemiyor, kendini "savunmak" için diğer tarafı 4 bir yandan ablukaya alıyor, insani yardım bir yana, giriş çıkışa bile izin vermiyor, okul cami hastane altyapı demeden yıkıyor.son kisminda haklisin adamlar firsatini bulmusken kirim yapiyorlar ve benim israili haksiz buldugum tek nokta bu zaten. okul cami isine detayli bakarsak lakin, ortada bir gerilla savasi var, bunlar da ne yazik ki her yer gibi savas meydani olabiliyor. ama abi allah icin "bizim roket kalkanimiz var lan, fuze atsin bunlar ooh ne guzel gelmiyo kiii" mi dicekler adamlar, basta yazdiklarin baya bi olmamis yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 yavuz hırsız. ya abicim gerilla savaşında olur böyle diyip olayı etik bulabiliyosunuz o kadar açık fikirlisiniz de neden en temelde suçlunun kim olduğu kabak gibi belliyken pasif düşünüyosunuz anlamadım bunu. hani yabancı medyadan bi farkınız yok diyim tam olsun. ama ramak kalmış "amerika ırağa demokrasi getirdi" yi de yiycekmişiniz ha. ama yanan kısımlar long-term memory olduğundan kurtarmışsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 "kitap diyor, bu topraklar bizim lan" diyerekten işgal yapmak, masumları öldürmek caniliğin ağababasıdır. hitlerin mantığından farkı da yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Taenaron said: sifkal said: Ne olursa olsun orda masum kadın ve cocuklar oluyor ve burda bırkac ne dedıgını bılmez makaraya vuruyor yazık ya. Ya orda olen senın karın , cocugun , annen olsaydı ? yıne bole tassak gece bılırmıydın ? her gün evine iki üç tane füze atsalar nah desteklerdin sen de haması . Olay israil filistinden ibaret degil ki . Hamas ı destekledıgım falan yok ! ayrıca hamasın herhangı bır eve yada ıbater merkezıne saldırdıgını okudun yada gordunmu ? Evet yazılanlara gore Hamas ates kesı bozdu sence durup dururken hersey gulluk gulıstanlık ıken mı Hamas kasındı gıdıp te hamas ı pkk ya Israıl ıde Turkıye ye benzet meyın lutfen bız K.Irak harakatı yaptımızda kac tane sivil öldü ? Madem okadar gelısmıs orduya ve teklonojıye sahip Israil neden olakı halen sıvıller oluyor neden namaz vaktınde bır cami ye fuze gelıyor ? adamlar bıldıgın soykırım yapıyolar benım ısyanım burda bıkac kısının sankı taraftar destekler gıbı Israıl ı yada Hamas ı desteklemesı. Sonucta bunların hepsı cınayet !! Savas degıl. Savas olması ıcın karsılıklı bır catısma olması ıkı tarafında sılahların olması lazım ? Sence cami de namazda olan ınsanlar sılahlı mıydı? bu mudur Savaş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Tamam ama hangi dinde olsa yapardı o dinin mensupları. Bu yüzden dinler olmasa dünya daha iyi olurdu diye düşünüyorum. O da ayrı mevzu tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garager Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Hamas gibi sivil israil insanlarına,evlere füze atan bir terör örgütünede İsrail ordusu gibi sivil filistin halkına bomba atan katillerede BİN KEZ LANET OLSUN ! İKİ TARAFIDA TUTMAMAKLA BİRLİKTE,İSRAİL VE FİLİSTİN HALKINI AYRIMLAŞMALARA SÜRÜKLENMESİNDEN DOLAYI KINIYORUM. Barışı bilmeyen adamlara hükümet verilmemesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 getirdi aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 İsrail in yaptıkları o kadar abartı geliyor ki gözüme, o dandik roketler yüzünden böyle yaptıklarına inanasım gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Yesinler birbirlerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 sifkal said: Taenaron said: sifkal said: Ne olursa olsun orda masum kadın ve cocuklar oluyor ve burda bırkac ne dedıgını bılmez makaraya vuruyor yazık ya. Ya orda olen senın karın , cocugun , annen olsaydı ? yıne bole tassak gece bılırmıydın ? her gün evine iki üç tane füze atsalar nah desteklerdin sen de haması . Olay israil filistinden ibaret degil ki . Hamas ı destekledıgım falan yok ! ayrıca hamasın herhangı bır eve yada ıbater merkezıne saldırdıgını okudun yada gordunmu ? Evet yazılanlara gore Hamas ates kesı bozdu sence durup dururken hersey gulluk gulıstanlık ıken mı Hamas kasındı gıdıp te hamas ı pkk ya Israıl ıde Turkıye ye benzet meyın lutfen bız K.Irak harakatı yaptımızda kac tane sivil öldü ? Madem okadar gelısmıs orduya ve teklonojıye sahip Israil neden olakı halen sıvıller oluyor neden namaz vaktınde bır cami ye fuze gelıyor ? adamlar bıldıgın soykırım yapıyolar benım ısyanım burda bıkac kısının sankı taraftar destekler gıbı Israıl ı yada Hamas ı desteklemesı. Sonucta bunların hepsı cınayet !! Savas degıl. Savas olması ıcın karsılıklı bır catısma olması ıkı tarafında sılahların olması lazım ? Sence cami de namazda olan ınsanlar sılahlı mıydı? bu mudur Savaş ?yahu iste ben de diyorum ki, israil eger filistin kadar fakir ve teknolojik olarak yetersiz olsa, o fuzeler inse, israil'de de sinagoglar alisveris merkezleri falan patlayacak. patladi da, daha cok da patlayacak ayrica. iki taraf da suclu benim basindan beri soyledigim sey o. Overseer demis en temelinde suclu belli falan. Bunu soyledigin zaman tarafsiz bakisin bitiyor iste, en temelinde dahi 2 taraf da sucludur, taa en basindan beri. Topraklarini ayni bizim bugun sattigimiz gibi satip sonra niye boyle oluyo ki yaaav diyen Araplar, Birlesmis Milletler'in anlastigi haritalari hice sayip sinirlarini genisleten Israil. Onlarca yildir terorist eylemler duzenleyen, kiclarina soktuklari bombalarla onlarca sucsuz kadin ve cocugu olduren (evet musluman olmayinca da sucsuz olabiliyorlar farkinda degilsiniz de) Filistin'dir, Israil de ayni sekilde devlet eliyle teror yapmistir. Bunlarin ikisi de gunumuzde ayni hizla devam ediyor. Bu son roundda, ateskesi bozan Filistin. Devam ettiren Filistin. Israil'in su kara harekati benim gozumde 100% legal. Bombalamarinin ise kasitli olarak kiyima donustugunu dusunuyorum, bu yuzden de Israil'e de Filistin'e de karsiyim bu hareketlerinde. 3. defa yazdim bi daha yazmicam anlatabilmisimdir umarim demek istediklerimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 roket adam said: Dünyanın en güçlü ordularından birine sahip israil, binlerce metre yukarıdan uçan füzeyi havada imha etme teknolojisine sahip israil, hamas ın el yapımı füzeleriyle baş edemiyor halihazırda bunları engellemeye yönelik bir sistem geliştiriyorlar, o dediğin olay o kadar basit değil bugünün teknolojisiyle. o kadar basit olsa zaten iran & nükleer vs tantanaları olmaz. öte yandan bizim kuzey ırak'a girmemizle aradaki fark, biz işgalci olarak girmiyoruz oraya. oranın kendi asayiş kuvvetleri bize yapılan saldırıyı engelleyemediğinden giriyoruz. israil ile savaş olmuş, gasp etmiş o toprakları. ha bana kalsa israil'in şu saniyede filistin topraklarından tümüyle çekilmesini sağlarım ama elbette ki mümkün değil, heh. bu nedenle filistinlilerin akıllı olup böyle sivillere kasım sallamakla bu işlerin bitmeyeceğini anlamaları gerek. yaptıkları tek şey müslüman olmayan uluslararası desteği kaybetmeleri ki ihtiyaçları olan o destek zaten. yoksa türkiye ya da diğer müslüman ülkeler tantana yapmış, bunlar birşey değiştirmez. israil haklı değil ama hamas'ın yaptığı olaylar onların haklı hale gelmesine yolaçıyor. haliyle olan filistin halkına oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Bu arada Afrika hala karisik? Kimin umurunda? Yoksa orda kiyim normallesti diye mi Filistin'e uzuluyoruz? Yoksa sadece muslumanlar diye mi bu kadar bagriyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 savasin bitmesi icin bir tarafin kazanmasi lazim o yuzden israil go go diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 İkinci Cihan Harbi'nin Stalin önderliğinde kazanılmasına da bu yüzden üzüldün sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 stalin de degil harp kazanicak 2v2 arena yapicak skill yoktu abi hayallerini yiktigim icin ozur dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 şaka gibisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 @Sam: Zaten hem Hamas hem İsrail devleti savaş istemiyor mu, ikisinin de işine geliyor mevcut durum. Olan arada kalan halka oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 http://zaman.com.tr/haber.do?haberno=791763&title=caglayanda-filistin-ve-gazze-icin-dev-miting zaman said: Saadet Partisince Filistin ile dayanışma ve İsrail'i protesto amacıyla Çağlayan Meydanı'nda düzenlenen miting başladı. Polisin yoğun güvenlik önlemi aldığı alana saat 11.30'dan itibaren girmeye başlayan kadın ve erkekler ayrı bölümlerde toplandı. Filistin ile dayanışma ve İsrail'i protesto içerikli pankartlar taşıyan katılımcılar, yine aynı yönde sloganlar attı. Mitingi görüntüleyen ''jimmy jib'' adlı hareketli kameranın düşmesi sonucu 2 kişi yaralandı. İsrail bayrağı olan bir kuklanın yakıldığı mitingi, ulusal ve uluslararası basın kuruluşlarından çok sayıda gazeteci izliyor. Garibime gitti haberin kalınla işaretli yeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Mitingde olsa şeriata bağlıyız! O kadar ! 1 ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 eldar, kabaca öyle. filistinlilerin uyanık olması lazımken tam tersine akıntıya kürek çekiyorlar. bir kere israil'i yoketme desturuyla bu işe baş koymak çok yanlış. birleşik arap devletlerinin yapamadığı şeyin peşinde koşacağınıza avantajlı anlaşma kapmaya bakmaları lazım, stratejiyi onun üzerine kurmaları lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 bence savaşın tek nedeni ekonomik kriz ve amerikanın silah satarak ekonomisini düzeltmeye çalışması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logcupasa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 OogahBoogah said: bence savaşın tek nedeni ekonomik kriz ve amerikanın silah satarak ekonomisini düzeltmeye çalışması ah ah simdi silah satıcısı olmak vardı :P silah isine girsek simdiye ucuk zengin olmustukl :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Viktor said: stalin de degil harp kazanicak 2v2 arena yapicak skill yoktu abi hayallerini yiktigim icin ozur dilerim Viktor her postuyla yargılamış (tu)ben de onun gibi düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
3d0 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 hayır ve şer Allahtan gelir.Filistin o mantıkla bunu haketti o zaman.Bir bedel ödemesi gerekiyordu.ama daha fazla kaşıyamıyacagım bu konuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zapatista15 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 facebook event'i http://www.facebook.com/home.php#/event.php?eid=54715629815&ref=nf İnsan Zincirine Davet: İsrail'i durdurun! Vahşeti Durdurun Yer: Galatasaray Meydanı Tarih: 5 Ocak Pazartesi günü Saat: 18.30 İsrail Filistin halkını katletmeye aralıksız devam ediyor. Ölü sayısı her gün, her dakika artıyor. İsrail şimdi daha büyük bir katliama hazırlanıyor. Kara harekatı için gün sayıyor. İsrail durdurulmak zorunda. Bu vahşet sona ermeli. Hükümet İsrail'le her türlü askeri ve ekonomik anlaşmayı iptal etmeli. 5 Ocak Pazartesi günü saat 18.30'da Galatasaray Meydanı'nda İsrail'i durdurun! Filistin halkı yalnız değildir" demek için insan zinciri oluşturup ardından basın açıklaması yapacağız. Sen de katıl! Ellerimizi birleştirip Filistin halkına ulaştıralım! Kuresel Barıs ve Adalet Koalisyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar