Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 :( Çok seviyodum bitti ayrıldı benden...Suçu da kendinde buldu ama ayrıldı..Uzun zaman sonra sevmiştim zaten bundan önceki platonikti bana 1 şans bile vermemişti.Peki şimdi noldu bıraktı gitti yine mutsuzum yine berbat başladım yeni bi seneye yine azıma sçtı yine aklmı başımdan aldı yine geleceğimi etkiliyebilcek bi durum oldu ve YİNE AĞLIYORUM GİDEN SEVGİLİNİN ARDINDAN... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=rZBUPpKOnyw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 aman takıl partilere hayatını yaşa. sevgi mevgi yalan nigga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Buda gelir buda geçer,önüne bak.Geçmişe takılırsan orda kalırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 ayrılık zor değil 3 gün ağlarsın sonra vur patlasın çal oynasın yaaar ... uptıs çıptıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Ya abi hepiniz benzer şeyler yazmışsınız da.Ne zaman bi kızı sevsem bi bokluk çıkardı.Hep sevmeye çalışıp sevemedğim kızlar mutlu etti beni hep üzüldüm.İlk aşkm benden sonra 4 arkımla çıktı ondan sonra sevdiğim bana eski sevgilimi unutamamşım by by tolga diip bitirdi biri platonikti son olarak buydu doru insan diyodum ama bak noldu yine bitti... Hep böyle mi olucak ya? hepmi sevince üzülücem :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 ya tabiki her zaman üzülmüyeceksin,ilk başta koysa da şöle düşün her üzüntü ve gözyaşı seni gülen huzur dolu bir sevgiye bir adım daha yaklaştırıyor,polyannacılık gibi gelsede inan doğru bu arada berksan-unutamam tavsiye ederim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Sevme babacım sende, duygularını nadasa bırak, arada gelene selam der hayatını yaşarsın, sevme aşık olma, baktın duygusuz oldun bezdin, sonra seversin. Önce biraz experience kas level atla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 bu işler böyle sevinmekte var üzülmekte. en temizi biraz duygusuz olmak tabi ne derece duygusuz olunabilir orası ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Bir de derlerki sarhoşluk kötüdür. Ben her şeyimi ayıkken kaybettim. Yürü be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 delikanlı adam ağlar mı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 biz ateşi yanarak öğrendik (from fikirtepe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 ağlamadm şaka yaptm şmdi o ağlıyo ben gülüorm.. Edit: Demirden korksaydık trene binmezdik! diyerek son noktayı koydum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 biz ne desekte üzüleceksin.. Ama şunu unutma bunu yaşyan tek kişi sen değilsin.. Etrafna bi bak herkez sonunda evleniyor dğru kişiyi bulup. Sende bulucaksın sadece doğru zamanı bekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 0ne said: Buda gelir buda geçer,önüne bak.Geçmişe takılırsan orda kalırsın. seni gören 1000tane kız eskitti sanır haa : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Aiko said: biz ateşi yanarak öğrendik (from fikirtepe) Hardcore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Llama said: 0ne said: Buda gelir buda geçer,önüne bak.Geçmişe takılırsan orda kalırsın. seni gören 1000tane kız eskitti sanır haa : ) Eskitemediğim ne malum :),şaka bi yana kız kadar basit bi varlık için üzülmek,saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 konuya dönersek herkes en kendine yakınını bulana kadar deneme yanılma yöntemiyle ilerliyor o sırada işte denenenler yıpranıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 edit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 KAVGA VAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 beceriksiz. : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 KAVGA BÜYÜYOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 SAVAŞ BAŞLADI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Kavga falan yok,sadece bu zamana söylemek istemediğim şeyleri söylemek zorunda kaldım.Sry. Ayrıca 8 ay bir kızın peşinden koştum ve koştuğuma üzülmüyorum da,çünkü herşeye değecek bir insandı.Olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 savaş başlamış zaten:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar