Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kötüyüm

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
:( Çok seviyodum bitti ayrıldı benden...Suçu da kendinde buldu ama ayrıldı..Uzun zaman sonra sevmiştim zaten bundan önceki platonikti bana 1 şans bile vermemişti.Peki şimdi noldu bıraktı gitti yine mutsuzum yine berbat başladım yeni bi seneye yine azıma sçtı yine aklmı başımdan aldı yine geleceğimi etkiliyebilcek bi durum oldu ve YİNE AĞLIYORUM GİDEN SEVGİLİNİN ARDINDAN...
Mesaj tarihi:
Ya abi hepiniz benzer şeyler yazmışsınız da.Ne zaman bi kızı sevsem bi bokluk çıkardı.Hep sevmeye çalışıp sevemedğim kızlar mutlu etti beni hep üzüldüm.İlk aşkm benden sonra 4 arkımla çıktı ondan sonra sevdiğim bana eski sevgilimi unutamamşım by by tolga diip bitirdi biri platonikti son olarak buydu doru insan diyodum ama bak noldu yine bitti...

Hep böyle mi olucak ya? hepmi sevince üzülücem :S
Mesaj tarihi:
ya tabiki her zaman üzülmüyeceksin,ilk başta koysa da şöle düşün her üzüntü ve gözyaşı seni gülen huzur dolu bir sevgiye bir adım daha yaklaştırıyor,polyannacılık gibi gelsede inan doğru

bu arada berksan-unutamam tavsiye ederim :D
Mesaj tarihi:
Sevme babacım sende, duygularını nadasa bırak, arada gelene selam der hayatını yaşarsın, sevme aşık olma, baktın duygusuz oldun bezdin, sonra seversin. Önce biraz experience kas level atla.
Mesaj tarihi:
biz ne desekte üzüleceksin.. Ama şunu unutma bunu yaşyan tek kişi sen değilsin.. Etrafna bi bak herkez sonunda evleniyor dğru kişiyi bulup. Sende bulucaksın sadece doğru zamanı bekle
Mesaj tarihi:
Llama said:
0ne said:
Buda gelir buda geçer,önüne bak.Geçmişe takılırsan orda kalırsın.

seni gören 1000tane kız eskitti sanır haa : )

Eskitemediğim ne malum :),şaka bi yana kız kadar basit bi varlık için üzülmek,saçma.
Mesaj tarihi:
Kavga falan yok,sadece bu zamana söylemek istemediğim şeyleri söylemek zorunda kaldım.Sry.

Ayrıca 8 ay bir kızın peşinden koştum ve koştuğuma üzülmüyorum da,çünkü herşeye değecek bir insandı.Olmadı.
  • Yeni Oluştur...