barbu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 millette ki paraya bak. benim dunj 26 goldum vardı. jc kasmak icin biriktirdigim artan zımbırtıları sattım da 680golda cıktı. cok sevincliyim. repair yapamıcam diye heroic-raid filan girmedim 1 gun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thornwald Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 PayPal olmadan direk kredi kartıyla işlem yapan site var mı bildiğiniz?PayPal şifremi ve yazdığım hiç bi bilgiyi hatırlamıyorum malesef :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Çinliler ile paypay kullanmanı tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Evet, yakalarlarsa yardırabilirler belli olmaz :D, sonra ben nasıl 100k gold almışım diye düşünme :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thornwald Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Kredi kartı limitli zaten,istese de bi halt yiyemez. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AKINCILAR Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Gecenlerde basima geldi. Paypal ile almisdim gold ama goldu yollamadilar. Paypalden direk iptal ettim transactionu para 1 hafta icinde geri geldi. Direk kredi kartindan cinliye para yollamak biraz sakat geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 zamanında bana /w atmışlardı, "bu serverda 20k goldumuz var gdiyoruz serverdan acele satıyoruz" flan diye. bende o esnada 50+k gold vardı, 2 gün gülmüştüm tiplere lolol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Bone said: bu gold spammerlar (artık whisper ile satmalar da başlamış) gold satıyor ya, gidip bunlardan gold satın aldığımızda blizzard "sen spammerdan yüklüce gold almışsın, hesabını kapatıyoruz" diyor mu? bi de piyasadaki satıcıların fiyatları nasıl oluyor genelde? 10000 gold 5 dolar gibi ucuz fiyatlar mı, yoksa 1 gold 1 dolar gibi fahiş fiyatlar mı? ebay/paypal ödeme olayı varsa fena fikir değil gibi geldi bana sanki... 10k golda 5 dolar nedir yuh :) Areosmith'ten geliyor: "Dream on" :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Rewendor said: 10k golda 5 dolar nedir yuh :) Areosmith'ten geliyor: "Dream on" :) Ama bi olsa :D millet yardırır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Bone said: yoksa 1 gold 1 dolar gibi fahiş fiyatlar mı? böyle olsa millet para kırar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 kermit said: Bone said: yoksa 1 gold 1 dolar gibi fahiş fiyatlar mı? böyle olsa millet para kırar ya ahaha 1g 1 usd olsa işi bırakırım wow da gold kasarım daha karlı olur hem de ÇOK ÇOK ÇOK daha karlı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Kermit sen pazar alanından komisyon alsan yeter.. senin hayatın Garanti.... cocuklarınınki.. onların cocuklarınınki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alpg Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 dunemaul'da bir turk arkadasım satış yapıyo, çok guvenilir. isteyen olursa aracı olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 nordrassil de ally gold satan varsa lazım bana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 us serverinda gold satan var mi agalitler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar