Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2009 bahar dönemi ders programı

fede

Öne çıkan mesajlar

special functions klasik analiz dersi (özel türden fonksiyonların davranışlarını inceleme) gibi geldi bana çalışacağın alana göre o da çok faydalı olabilir network ve os ise klasik konular. sonuçta adı üstünde seçmeli ders, artık biraz biraz çalışmak istediğin alana yönelik seçmeye başlıyorsan
Sosyal ağlarda paylaş

sanırım number thoery dersini birakip yerine special functions alicam.
simdi yeni soru: bunun yanina diger 2 bilgisayar dersini eklesem cok zorlanir miyim?
simdi normalde o dersler bizim 4. sinif must derslerimiz, lakin, ben almak hafifletmek istiyorum. (tabi bu seneyi batirmamak sartiyla) bu seneki 4. siniflara butun dersleri gecmelerinde asiri kolaylik sagliyolar (tam bu sene degisen mufredat yuzunden) alirsam gecme sansim olabilir, hatta daha yuksek seneye aldigimdan.
napiyim ben
Sosyal ağlarda paylaş

İlgilendiğin alandan dersleri sadece geçmek için alma pişman olursun ilerde bence. üzerine uzun uzun düşünüp çalışabileceğin dönemlerde al (tabi böyle bir çalışma programını gerçekten yürütebileceksen). Seni ilgilendirmeyen ya da çok hoş gözükmeyen dersleri öyle rahat dönemlerde alabilirsin bence.

Özel fonksiyon dersini ise ilerde diferansiyel denklemli, calculuslu matematiksel hesap içeren işlere gireceksen (en iyi örnek simülasyon, simülasyonun içersine de tonla şey giriyor moleküler modelleme, grafik, yapay zeka vs) al bence.
Sosyal ağlarda paylaş

ders programı

MATH102___Calculus II
CSE100____Introduction to Programming
EE240_____Logic Design
EE242_____Logic Design Lab
CSE202____Data Structures and Algorithms
MATH200___Linear Algebra

ortalama düştüğü için 3 dersi tekrardan alıyorum aradan 1 dönem geçmesine rağmen :(
ama gene de fena bir program olmadı, en azından çakışmadı dersler.
gerçi çarşamba günüm çok feci. yemek için 1 saat aram bile yok
Sosyal ağlarda paylaş

sürekli bişeyler ekleniyo benim programa alalala

BIO 402 .01 MOLECULAR BIOLOGY II
BIO 475 .01 PLANT MOLECULAR BIOLOGY & GENETICS
BIO 485 .01 SP.TOP.:AUTOINFLAMMATORY DISORDERS
MATH322 .01 ALGEBRA II
PHIL112 .01 INTRODUCTION TO MODERN PHILOSOPHY
PHIL222 .01 PHILOSOPHY OF SCIENCE
PHYS58A .01 SP.TOP.IN PHYS.COMP.:ALGEBRA&DİFF.EQS.
CHE 412.01 STRUCTURE,FUNCTION&SIMULATION OF BIOPOLY
MATH232.01 INTRODUCTION TO COMPLEX ANALYSIS
Sosyal ağlarda paylaş

bizde derslerin çoğunda öle süre fln yok

temel tasarım mesela hocalar sabah diolar işte bugün geometrik cisimlerden bi kompozisyon yapıp fon kartonuyla renklendireceksiniz falan.

istersen git işte akşama kadar takıl sigara iç okulda gez, arada bi derse girip imza at fln. asistanlar bazen laf ediyor nerdesin niye çalışmıyorsun fln diye imza kaçırırsan kıllık yapıyor falan. ama sonuç olarak dersten diledigin gibi çıkıp girebiliyorsun.

ama akşamına bitirmezsen verilen işi sıfırı da alıyorsun:D
sonra işte ödev veriyolar proje cumaya teslim yapmasan sıfır alıyorsun. yaparsan da maximum 60-70. sonra bu ödevlerin hepsi toplanıyor (25 tane fln oluor tahminen) yüzde 60'ı alınıyor, final ve vize zamanı da ödev veriyolar onların da yüzde 40 'ı alınıyor.

sonra da işte kalıyosun bu dersten:D
8 kredi bi de. hayat çekilmez bir hal alıyor:D ortalama öle bi aşağı iniyo ki:D

valla daha 1 dönem okudum. hala açıklanmadı notumuz o yüzden bilmiyorum ama çok korkutucu bişey. bu bölüm baya korkutucu:D baya da yorucu. haftada minimum 1 kere sabahlıyorum. önümüzdeki seneler de her gün sabahlarım heralde, öyleymiş yani çevreden duyduklarımızdan:)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...