Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Oyun inanilmaz keyifli. Sadece 11mb boyutu ve asiri derecede guzel. Nethack gibi degisik sekillerde beklemediginiz bicimlerde olebiliyorsunuz, degisik sekillerde etrafinizdan yararlanabiliyorsunuz. Herkes denesin, dunden beri 100lerce kere oynadim. Buradan indirin. sayfasi da burada Ahanda oyun tamamen freewaredir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 pek bi boulder dash göründü bana, ama standard platform oyunu galiba dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 rick dangerous gibi de aynı zamanda :) paticik genelinde "indie" terimi duydukça seviniyorum zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Ne özelliği var bu oyunun anlayamadım ben? Tutorial'ı bitirip ilk bölüme bir kaç dakka baktım ama sıradan platform oyunu gibi göründü? Kötü demiyorum da. Müthiş oyun, 100'lerce oynadım vs deyince daha değişik bir şeyler beklemiştim. Belki ilerlerde geliyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 oyunda garip itemlar, yaratiklar ve olaylar var. Butun levellar random generated ve mesela buldugunuz bir itemla rastgele tahmin etmediginiz sekilde olme veya oldurme ihtimaliniz oluyor. Nethack gibi birazcik o acidan. Onun disinda siradan bir platformdan cok, random oldugu icin gayet orjinal buluyorum kendisini ve dukkanlarin sahiplerini oldurmeye calismak ta ayri bir keyif :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 161 kisi okumus ama kimse tesekkur etmemis :( sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Bi süre sora sinir bozmaya başlıo saçma sapan ölünce :D Duvardan seken ok yine bana çarptı öyle öldüm. Duvara taş attım sekti bana çarptı öyle öldüm. Büyük kaya yuvarlandı yuvarlandı durdu bi yerde, sora ben yanlışlıkla bomba attım havaya. O da tam kayanın altında patladı. Kaya kafama düştü öyle öldüm :D Bi de score odasında üstteki şeyler nasıl açılıoki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 hem indie hem de roguelike manyagi olarak siddetle tavsiye ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Azmodai said: 161 kisi okumus ama kimse tesekkur etmemis :( sdfg teşekkür ediyim ben. nethack felan diyince merak ettim, grafikler basit platform oyunu gibi duruyor ama içerik random ise keyiflidir diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 gayet hos ve beklenmedik seyler oluyor random olmasida bi ayricalik sagol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 buna sardim bu aralar, oynansin bu guzide oyun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar