Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Muthis bir indie oyun - Spelunky!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Oyun inanilmaz keyifli. Sadece 11mb boyutu ve asiri derecede guzel. Nethack gibi degisik sekillerde beklemediginiz bicimlerde olebiliyorsunuz, degisik sekillerde etrafinizdan yararlanabiliyorsunuz.

Herkes denesin, dunden beri 100lerce kere oynadim. Buradan indirin.

sayfasi da burada Ahanda oyun tamamen freewaredir.
Mesaj tarihi:
Ne özelliği var bu oyunun anlayamadım ben? Tutorial'ı bitirip ilk bölüme bir kaç dakka baktım ama sıradan platform oyunu gibi göründü?

Kötü demiyorum da. Müthiş oyun, 100'lerce oynadım vs deyince daha değişik bir şeyler beklemiştim. Belki ilerlerde geliyordur.
Mesaj tarihi:
oyunda garip itemlar, yaratiklar ve olaylar var. Butun levellar random generated ve mesela buldugunuz bir itemla rastgele tahmin etmediginiz sekilde olme veya oldurme ihtimaliniz oluyor. Nethack gibi birazcik o acidan.

Onun disinda siradan bir platformdan cok, random oldugu icin gayet orjinal buluyorum kendisini ve dukkanlarin sahiplerini oldurmeye calismak ta ayri bir keyif :)
Mesaj tarihi:
Bi süre sora sinir bozmaya başlıo saçma sapan ölünce :D Duvardan seken ok yine bana çarptı öyle öldüm. Duvara taş attım sekti bana çarptı öyle öldüm. Büyük kaya yuvarlandı yuvarlandı durdu bi yerde, sora ben yanlışlıkla bomba attım havaya. O da tam kayanın altında patladı. Kaya kafama düştü öyle öldüm :D

Bi de score odasında üstteki şeyler nasıl açılıoki :D
Mesaj tarihi:
Azmodai said:
161 kisi okumus ama kimse tesekkur etmemis :(

sdfg

teşekkür ediyim ben.
nethack felan diyince merak ettim, grafikler basit platform oyunu gibi duruyor ama içerik random ise keyiflidir diye düşünüyorum.
  • 3 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...