roket adam Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Tam anlatamadım başlıkta ama, şöyle diyeyim. Şimdii, bir internet sayfasında aşağıya doğru uzanan bir yazı düşünün. Ama çok uzuyor. E doğal olarak ss alınca alttaki kısım gözükmüyor. Öyle bir ss alma aparatı bulun ki bana, sayfanın başından sonuna resmini çeksin. Anlaşılmıştır umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 2 parça halinde çekip paintte birleştirmek çözüyo bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Facebook tan bi ss alacaktım, picnic.com diye bir site ve firefox plug in i yardım edemedi, SnagIt yardım eder dedi Google, o da alamadı otomatikman aşağı scrollayıp ss almayı, facebookta saçmaladı. Gittim teker teker ss aldım, fotoşopta birleştirdim. Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 F11 e bas öle dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 ctrl+mouse topun ile küçült sonra al ss'i edit: http://forum.paticik.com/read.php?62,3780861,3782229#msg-3782229 tabi uzunluğuna bağlı olarak okunabilitesi azalır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zpnd Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 bkz: screengrab Firefox Add-on'u olur kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 snagıt 8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 hatta screengrab! den bir örnek: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1146 Attached files Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 güzelmiş o add-on Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 öf firefoxa tekrar geçmek istemiyorum ama lan ben. operada niye yok böyle şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taenaron Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Çünkü FF > Opera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 olabilir. ff operadan iyi diye operaya addon yapılmaz diye bişi yok ki sonuçta :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taenaron Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 ama iyi olanı daha iyi yaparsan 2 adım atmış olursun . built-in şekilde sıçmış olanı daha iyi yapmaya çalışmak zaman kaybı olabilir . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 ben bu eklentinin sayfasından download etti..nasıl kurcam bunu firefox'a? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taenaron Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 CTRL + O ile dene bir açmayı FF ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Taenaron said: Çünkü FF > Opera hadi kavga edelim, ben de tam tersini düşünüyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 ok buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 snagit iş görür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar