Nanaja Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 rogue setini bi tek ben mi beğendim ya, bence çok aşmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Bu saatte de söylüyorum, rogue seti güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Çoooook önce çıkmıştı bu setler görücüye tier unknown diye videosuda vardı biraz lowquality ama.. Yine en başarılısı hunter. Madem bu kadar nerflenicek bari setten yana yüzleri gülsün diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Nerde Tier 2 setler nerde bunlar peh peh peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Hunter mı nerfli? lol be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Sallayın bir post yazamadım kafam nasıl bir haldeyse hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Masquerade said: Hunter mı nerfli? lol be.nerfli değil yeni patch ile nerflenecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 birileri blizz tasarımcılarına konseptin önemini kavratmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 biraz detaylı çizme yeteneğim olsa bunlardan çok daha iyi tier set çizerim okadar diyim :D ama dk setini beğendim bir dk olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Bugün Arator the Redeemer'ın üstündeki T2 pala setini görünce aklıma yine bloodfang geldi daldım gittim. Ama T8 2. bir bloodfang olabilir bence. Çok başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Firearm_2H_Rifle_Ulduar bfg ? railgun ? pipelauncher ? bu ne lan. of rogların sete güldüm lan ibibik kuş gibi ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 sensin lan ibibik :D rogue olarak alınıyorum üstüme ulan blizz ne hallere düşürdün bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Reogmar said: birileri blizz tasarımcılarına konseptin önemini kavratmalı. bence oyunculara anlatmalı bunu. yeni gelen patche göre yapılıyor dizaynlar. örnek sunwell le gelen itemlar, veya wotlk itemları. ulduar ı göz önünde bulundurursan normal bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 gazoz kapagi paladinlerin seti gene yok :P bu sefer heralde over power rangers seti gelecek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 En güzel set Mage'lerin olmuş gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QoS Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 lock t8 seti guild wars dan çalıntıdır. http://static.mmo-champion.com/mmoc/images/news/2008/december/warlock_tier8_male_small.jpg Guild Wars daki tanrı Grenth http://images2.wikia.nocookie.net/gw/images/a/a6/Avatar_of_Grenth_concept_art.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 TAMAM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 QoS said: http://static.mmo-champion.com/mmoc/images/news/2008/december/warlock_tier8_male_small.jpg http://mythicmktg.fileburst.com/war/us/media/newsletter/2008_02/zealot_s.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Sağdan soldan arakla pazarla oh ne ala.Oyun dünyasının microsoftu oldu iyice blizzard :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 dur bi sn nickleri karıştırmış olmim lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 belki direk reference ayağına koymuşlardır? yada o ayağa yatarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Bu blizzard nasıl item set yapılır bilmiyor ya. Eldiven hiç görünmüyor mesela, yada görünse bile bir nane yok, hakeza botlarda öyle. Tüm tier setlerdeki tek espri kafalık ve omuzluktan ibaret. Mesela QoS'un gösterdiği, tanrı Grenth'in üstündeki armora bakın ne kadar detaylı; eldiven olsun, botlar olsun. Ama Wow'da ise, omuzluk ve kafalıktan başka bir olay yok. Ben pelerin olayınıda anlamıyorum mesela. Abi o nasıl pelerin ya neden detaylı değilde, sırtımda kilim taşıyormuşum gibi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 concept art o GWdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 yemin ederim blizzarda sevabına item tasarımcısı olucam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Roqq said: Bu blizzard nasıl item set yapılır bilmiyor ya. Eldiven hiç görünmüyor mesela, yada görünse bile bir nane yok, hakeza botlarda öyle. Tüm tier setlerdeki tek espri kafalık ve omuzluktan ibaret. Mesela QoS'un gösterdiği, tanrı Grenth'in üstündeki armora bakın ne kadar detaylı; eldiven olsun, botlar olsun. Ama Wow'da ise, omuzluk ve kafalıktan başka bir olay yok. Ben pelerin olayınıda anlamıyorum mesela. Abi o nasıl pelerin ya neden detaylı değilde, sırtımda kilim taşıyormuşum gibi ? wowun concept artlarında herşey gayet net, hatta 10 basar o resime detay demek lag demek, lag demek bizim en çok ağladığımız şey demek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar