Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Fanmade fragmanmış meğer http://www.traileraddict.com/trailer/thundercats/fanmade-trailer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 fanmade diyor abi :p gerçek deil bu hehe, xmen troy he-man stargate filmlerinden felan tiplere suratları yapıştırıp copy/paste yapmışlar ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 oha nerde diyor yahu ? küçük yazıları okumak lazımmış :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 abi yazmasa da bariz belli herşey yani asdfsd Troy'u izlememiş adam bile sadece o her tarafta yapılan reklamlardan oradakinin Troy'daki Brad Pitt olduğunu anlar naaptın sen sadf çok amatörce geldi bana da,hatta gereksiz olmuş ama çalışmışlar.Emeğe saygı diyelim dsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 e işte ben de zaten öyle demiştim mod olarak okursan editlenmemiş mesajımı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 ahaha okudum,o kadar masum bir şekilde benziyor demişsin ki abi asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 yanlış olmuş, eğlenceye lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 yeni anime series geliyor warner biraderlerden. yeni karakterler, yeni çizimler eklenecekmiş. cartoon network le anlaşmışlar. THUNDER THUNDER THUNDER THUNDERCATS HOOOOOOOOOO! http://blog.ningin.com/2010/06/05/new-thundercats-cartoon-to-be-animated-by-japanese-animation-studio-studio-c/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Bir an heyecanlandım, meğer kolpaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 küçükken yatağın üstüne çıkar "tandır tandır tandır tandırkets, oooo!" diye bağırırdım. bir zamanlar tivide thundercats yayınlarlardı. vay anasını. bir de ıslatılmış tandır ekmeği arasında tandır kebabı çok lezzetli olur, tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar