Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Milli Piyango Dpt.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Takıldığım forumun birinde böyle bi gelenek var, her sene milli piyango biletlerinin numaraları yazılır foruma. Daha adam gibi para kazanan çıkmadı. Neyse olsun yazalım. Ben de geçen milli Piyango bileti aldım, çıkacağını hissediyorum sdf.

6377601

Eğer 6.25 trilyon, biletime vurursa, hepinize benden çay.
Mesaj tarihi:
@viole

seni tanımamak ne mümkün olm. sensiz bi forum + internet alemi düşünülemez. sana özel alt yapı sistemleri yaptırıcam. araştırmalarının devamı gelsin diye. sen bize lazımsın sdfdsf :P
Mesaj tarihi:
Fransuxa said:
@viole

seni tanımamak ne mümkün olm. sensiz bi forum + internet alemi düşünülemez. sana özel alt yapı sistemleri yaptırıcam. araştırmalarının devamı gelsin diye. sen bize lazımsın sdfdsf :P

sfdsfds
Mesaj tarihi:
hayatımda sadece 2kere sayısaldan 3 tutturdum. yine de adettendir diye (nasıl adetse artık?) 2bilet aldım ama amorti falan dahi çıkacağını sanmam. yok olurda çıkarsa malatya pötürgeliler derneğine bağışta bulunacağım.
Mesaj tarihi:
Devilmanta said:
Fly said:
5 sene önce 20 milyar çıkmıştı sevindirik olmuştum
bir daha amorti bile çıkmadı ondan sonra :

sen 20 yıllık kotanı doldurmuşsun ondan

banada 5-6 sene önce kazı kazandan 10 ytl çıkmıştı ben bile sevindirik olmuştum ama sen harbiden doldurmuşsun kotayı :)
Mesaj tarihi:
ben amorti veya son 2 rakam tutsun diye dua ettiğimden son 2rakamın 1 ve 5 olmasını isteyerekten bi bilet aldıydım

6692315 diye gidiyomuş imkanı yok tutmaz 669 =D

alırken keşke tamamını inceleseydim kuponun =P
Mesaj tarihi:
ben kesin kazanıcağımı hissediyorum. ...ve şimdi numarayı burada verirsem ve bu numara cıkarsa birileri (mafya) benim kazandığımı anlayıp parayı elimden alabilir.

çekiliş yaklaştıkca daha piskopata bağlıyorum sanırım. help me :(
Mesaj tarihi:
şimdi sadece son rakam tutmasa diğer hepsi tutsa bi ikramiye varmı? sondan geriye doğrumu? =D mesela tutan 4 numara tam ortadan tuttu? 3-5 sene oldu piyango bileti almayalı unutmuşum tamamen =D
  • Yeni Oluştur...