soulberry Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 tam bi polatçık çıktı adam. kaşı gözü güzeldi, "helal olsun hem de kel" diyodum; lakin baktım italyan'a "o hızma erkek adamı" bozar muhabbeti yapmaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 wat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 haftanın epic karakteri bu adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 sendeyiz ali kırca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 abi izlemeyin şu programı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 sofradayken babam açıyo. körpe zihnim de böyle kirli şeylerle doluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Chastise said: abi izlemeyin şu programı. la sen izleme biz çok eğleniyoruz ıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 izlenilmez mi ya o program kemal biraz daha uğraşsa maganda mertebesine erişecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 ahahahah çok güldüm ya.adam tam bir polat alemdar yannız iskender de degişik bi tip ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 abi süperdi bu kel adam. italyanın çiçek vermesine hızmasına herşeyine taktı. tam RERÖERÖE bir tip. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 bazen güzel değişik yemek tarifleri veriyolar annem felan izlerken takip ediyom belki yaparım diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 madem aptalca program seyrediyonuz komşulukla ilgili gördüm geçen gün.. o daha aptalca onu izleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 aptalca değil güzel bi program. gidin elitist takılmalarınızı kızlı erkekli masada ''ay ben televizyon izlemıyorum çok banel'' olarak sergileyin. pati'de kız az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 valla ben tv izlemiyorum. haftada 2 saati geçmiyordur toplamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 sen git ders çalış zaten ne tv si Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 ben sesçiyim.. uzun süre tvde çalıştm.. izlememem söz konusu değil..2 sene boyunca seda sayanı ve esra ceyhanı izlemek zorunda kaldığm zamanlar oldu.. en iyi ve en kötü tv programlarını gördüm ama o yemekteyiz "biz artık program yapamıyoruz aklımıza yeni fikir gelmiyo bunla idare edin" tarzı bi program.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 roket adam said: valla ben tv izlemiyorum. haftada 2 saati geçmiyordur toplamda. +olarak, rahatsız da deilim bu durumdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Voys said: sen git ders çalış zaten ne tv si sorma yaa. ders de çalışamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 eisenheim said: ama o yemekteyiz "biz artık program yapamıyoruz aklımıza yeni fikir gelmiyo bunla idare edin" tarzı bi program.. Haftada 5 gün, toplamda 12 milyara 2 saatlik prime time programı yapabilir misin? Kameraman ve set + montaj + dublajı da eklersek toplamda 20 milyar olur kanımca. 5 günde 5 program 20 milyar maliyet, reklamından sponsoruna getirisini sen düşün. Bul daha ucuza daha çok getirisi olacak fikir onu yapsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 abi atv'deki komşu komşu'ya denk geldim dün,kanım dondu ya rol büyük ihtimalde rol değilse neler oluyor bu kanallara neler yapıyorlar,hayır çok geyik orası öyle ama bir mantık yok programda saçma sapan şeyler,çok geyik ama asdf Duygu güzel sayılır oradaki açın izleyin lan bana ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 halay başı benim ulen! tokatlarım haaa adam ol kimsin lan sen ben verken çıkar ulen o hızmaayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 soulberry said: tam bi polatçık çıktı adam. kaşı gözü güzeldi, "helal olsun hem de kel" diyodum; lakin baktım italyan'a "o hızma erkek adamı" bozar muhabbeti yapmaya başladı. kendisi bildiğin hanzo öküz gibimsi bi kişiliktir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 keman çalan bi hatun wardı o iyiydi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Ahuahauah herif çok kral adam çıktı he. Gayet güzel bi bölümdü bu geceki de. Bu herifin evine gidince yarışmacılar eleştiremeyecek söyliym şimdiden. "Benim karım böyle yemek yapsa alırım duvara fırlatırım!" -Aaa olur mu hiç öyle şey cıkcıkcık "Olur tabii. Hem benim karım da beni bilir, böyle yemek yapmaz" "O hızmayı neden taktığını sorabilir miyim? -11 yaşından beri takıyorum bikbikbik "Benim hoşuma gitmiyor öyle şeyler." "Ben sinirli bi insanım, anında alevlenir böyle çok çabuk sinirlenirim, olur öyle. <İtalyan> bilir, di mi " Bu gece yemek yapan hatun güzellik olarak idare eder olmasına karşın öyle yemek yapan bi eşim olsun istemem. 8 saatte yaptı lan resmen.ç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 tanıorm lan ben o adamı bizim mahallenin bıçkın delikanlılarından :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar