Franceskooo Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 3 yıl önce üye olmustum buraya ama nedense unutuldu sanırım pek yazamadım. Artık bende burdayım.Hoşbuldum.Ha bu arada,aranıza Bursa'dan katılıyorum :) Alıntıla
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 mai bek iz mai bek /lolcat Alıntıla
Skyfire Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 selam bursada havalar nasıl? Alıntıla
Franceskooo Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 dory said: my back my back /spiderman Sen sus bi kere,bi şarkıyı çalmadın akşam Ayrıca başlık da Heroes 2. Sezon finalinin son cümlesinden alıntı(/bow slyar) Skyfire said: selam bursada havalar nasıl? Dışarıya çıkmayı istemeyecek kadar soğuk desem. Athlet said: Velkam tekrardan. Tekrar değil aslında ilk,warcraft la ilgili bi sorunmu vardı,buraya post atmak için üye olmuştum bi dahada öyle kaldı. Şimdilik bu kadar,tekrardan hoşgeldim :=) Alıntıla
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Hoşgeldin, sefa getirdin. Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.