PZero Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 gs -bjk basketbol maçında beşiktaş taraftarının açtığı iade ediyoruz yazılı ve lig tv ambleminin bulunduğu pankart yüzünden maç hakem kararıyla geçikmeli başladı ... lig tv uşağı satılmış hakemler artık pankartlarla ilgili kararlarıda verebiliyor haberiniz olsun . nasıl olsa hakemlerin parasınıda lig tv ödüyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 tık ayrıca beşiktaş taraftarı ciddi ciddi lig tvleri iptal ettirme kampanyası başlatıı . burdaki bjk li arkadaşalrıda bu kampanyaya davet ediyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 hass ligtv sıcar o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 akmasa da damlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Yahu şu ligi de aydın doğan almasın bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 lig tv iptal ettiğim an : maçı hatırlamıyorum 101. yıl , 2. devre , samsun maçından sonra , iddiası olmayan bir anadolu takımıyla beşiktaşın maçı. beşiktaş bastırıyor , eksik kadrosuna rağmen abluka altında karşı kale ama gol gelmiyor bi türlü. sonrasında rakip takım kontradan bir gol atıyor ve spiker ; sanki şampiyonluk golüymüşçesine seviniyor. inanılmaz bir gol haykırışı. telefonu aldım , aradım digiturkü ve babama iptal etmesini söyledim. babam benden çok sinirlenmiş , güzel bi sövmüştü telefona çıkanı. benim anlamadığım , herşey bir yana ; bu kadar avrupadan maç izlyoruz hiç mi öğrenmiyorlar güzel maç nasıl çekilir , hangi anda hangi kamera girmelidir? KRO bir yönetmen ile bu işler olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 lig tv nin ne suçu var ki sayesinde desibel rekoru kırıyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 valla ilk günden beri lig tv izleyiciyim.hani kamerada çekimde bi sıkıntı yaşamadım.lig tv olmasında maçtv olsun başka bişi olsun bundn daha farklısını yapıcagını sanmıyorum :) tek sıkıntım melih şendil :).fenerbahçe hariçi tek takım aleyhine çaktırmadan laf sokuyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 hakem degil mi asar da keser de SAYGI! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 melih şendil en iyi maç anlatan spiker bence lig tv de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 siz hep kendinizi düşünüyosunuz ama yani ligde çekişme bittiği an bir çok insan iptal ettiriyor. yeni sezonu beklemeye başlıyor. kimse ayda o kadar para vermiyor. he ligtv gs fb bjk farketmiyor hepsine aynı şeyi yapıyor bence. ama yani oraya çıkardığı yorumcusuda objektif değil. erman toroğlu gündeme göre yorum yapıyor her zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 bülent tulun var gs'li yorum yapıyo mactan once ve sonra :) fena değil bence, akıllı uslu konusuyo hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 tamam sizde iptale baslayın lig tv yi biz iptal ettirdik fenerbahçeliler olarak cok duzeldi durum sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 efsane bjk-samsun maçından sonra lig tv'yi arayıp satılmışlar diye bağırıp çağıran ve lig tv'sini iptal ettiren babamı harekatin öncüsü olarak kabul eder,saygılarımı sunarım sadfsd o zaman napıyorsun baba demiştim de konuşunca hak vermiştim.MovieMax'ler gitti lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Lig TV'den önce haken hatası olmuyordu sanki,veya konuşulmuyordu aynı şey... D-Smart'ın mı almasını istiyorsunuz anlamıyorum ki,lig tv'ye laf edenler d-smartta hiç maç izlemedi heralde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 olay erman'ın beşiktaşın golüne faul gs'ninkine gol demesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Dua edin d-smart almasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 lig tvye bayafır küfür ve tepki var zati bjk taraftalarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 KFY üyeleri lig tvlerini yaklaşık 1.5 ay önce iptal etti bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 iptal ettirseler nolcak seyretmiyolar mı macları sanki yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar