Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pankartı yüzünden maçı başlatmadılar !

PZero

Öne çıkan mesajlar

gs -bjk basketbol maçında beşiktaş taraftarının açtığı iade ediyoruz yazılı ve lig tv ambleminin bulunduğu pankart yüzünden maç hakem kararıyla geçikmeli başladı ...
lig tv uşağı satılmış hakemler artık pankartlarla ilgili kararlarıda verebiliyor haberiniz olsun .
nasıl olsa hakemlerin parasınıda lig tv ödüyor .
Sosyal ağlarda paylaş

lig tv iptal ettiğim an :

maçı hatırlamıyorum 101. yıl , 2. devre , samsun maçından sonra , iddiası olmayan bir anadolu takımıyla beşiktaşın maçı. beşiktaş bastırıyor , eksik kadrosuna rağmen abluka altında karşı kale ama gol gelmiyor bi türlü. sonrasında rakip takım kontradan bir gol atıyor ve spiker ; sanki şampiyonluk golüymüşçesine seviniyor. inanılmaz bir gol haykırışı.

telefonu aldım , aradım digiturkü ve babama iptal etmesini söyledim. babam benden çok sinirlenmiş , güzel bi sövmüştü telefona çıkanı.

benim anlamadığım , herşey bir yana ; bu kadar avrupadan maç izlyoruz hiç mi öğrenmiyorlar güzel maç nasıl çekilir , hangi anda hangi kamera girmelidir? KRO bir yönetmen ile bu işler olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

valla ilk günden beri lig tv izleyiciyim.hani kamerada çekimde bi sıkıntı yaşamadım.lig tv olmasında maçtv olsun başka bişi olsun bundn daha farklısını yapıcagını sanmıyorum :)

tek sıkıntım melih şendil :).fenerbahçe hariçi tek takım aleyhine çaktırmadan laf sokuyor :)
Sosyal ağlarda paylaş

siz hep kendinizi düşünüyosunuz ama yani ligde çekişme bittiği an bir çok insan iptal ettiriyor. yeni sezonu beklemeye başlıyor. kimse ayda o kadar para vermiyor. he ligtv gs fb bjk farketmiyor hepsine aynı şeyi yapıyor bence. ama yani oraya çıkardığı yorumcusuda objektif değil. erman toroğlu gündeme göre yorum yapıyor her zaman.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...