xunn Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 aquila said: gizli alanlardaki konusmalari gizli olmayan alanlara tasimak ne kadar dogru sence? Gizli alandaki önemli içeriği olan birşeyi taşısalar dediğin doğruda, adam gayet geyik bir kısmı koymuş, drama gerek yok. Zaten çoğu zaman orada dönen muhabbet ben şunu şuradan banladım, sende şunu şuradan banla, sonra herkes birden şunu banlasın. Fazla geyik materyeli yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 kitana said: aquila said: gizli alanlardaki konusmalari gizli olmayan alanlara tasimak ne kadar dogru sence? olta style gerçekten de. ama kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 reyou said: eger fake olmasa konu disinda olurdu zaten, guzel shoplanmis. o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 reyou said: guzel shoplanmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 şopmopdeğilrahadolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 güzel alınıp satılmış manasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 tamamozaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 patinin elitleri özel bölümlerinde rahatça bizim burada edemediğimiz küfürleri edebiliyor arkadaşlar. rahat olun, fotoşuup değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Sly-One said: kitana said: aquila said: gizli alanlardaki konusmalari gizli olmayan alanlara tasimak ne kadar dogru sence? olta style gerçekten de. ama kim? hehe. ehehehehehe ehahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 roket adam said: patinin elitleri özel bölümlerinde rahatça bizim burada edemediğimiz küfürleri edebiliyor arkadaşlar. rahat olun, fotoşuup değil.(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 ben biliyorum ama soylemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 +1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar