Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paticik kullanıcıları nerelerde takılmıyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abicim ben kafe pi ve küçük beyoğlunda içkimde hızlı gelir. party boy kafasında da dans da ederim. medeni cesaretin ya da "içki nerde kaldı, üzüyosunuz insanları ona göre" diyecek medeni cesaretin yoksa. zaten evinde otur, wowunu oyna dotanı at.
Mesaj tarihi:
Küçük Beyoğlu gayet hoş bi mekan muhabbet falan ediceksen. Patsos'a gelince kadıkoydeki o küçük dükkan ne kadar pis olsada halen daha en iyi yapan yer ayda bir yemeden olmaz hani.(bir ara her öğünümdü.) Karin'e gelince Kadıkoy'de bi sürü güzel mekan var Liman Kahvesi falan her daim gidilebilir. Benzin cadde işte gidiceksin içiceksin falan gece.
Mesaj tarihi:
istanbul için konuşuyorsak ,

abi benzin- gayet saçma bir mekan .
gloria jeans- starbucksın yanında çok itici

aklıma geldikçe sonradan söylerim.
ha bi de kırıntı .
geç yani .
Mesaj tarihi:
Sıtarbaksa gitmiyorum oraya gidersem değişip farklı bi bünye olacağımdan korkuyorum. Bi de kantine gitmiyorum hiç arkadaşlarıma para veriyorum su aldırıyorum asdf.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
taksim e hiç gitmem.kadıkoyede bazen.

mekan olarak her türlü mekana açıgım.böyle çok ucuz kıytı köşe ama huzurlu yerede giderim pahalı yerede.farketmez.maksat kalpler bir olsun :)
Mesaj tarihi:
araf denen mekana adımımı atmam. hiç gitmedim ama giden kız arkadaşlarıma gittiklerinde yavşayan ancolar olmuş.
ayrıca yerinden kaynaklı bir kekoluk söz konusu.
ismi de bok gibi. nerdesin araf'dayım. zayıf.

mest isimli mekana da adım atmam. hele bir de karaoke var yalanına uyup bir arkadaşıma doğum günü toplaşması ayarlamışlar. karaoke listesi 3 sayfaydı. 2 sayfası demet akalın ve serdar ortaç.
mekan da iğrenç.
Mesaj tarihi:
Fly said:
ortaköy sahilindeki hiçbir yer.
ortaköy kahvesi falan güzel yerler ama, onlar ayrı

abi ortaköyde kumpir yemedin mi :p orası da sahil

house de gayet güzel. hamburgerini yerim :)
  • Yeni Oluştur...