Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Ben Taksim'e gidince Cüce'lere gidiyorum. Fiyatlar iyi, Jackie Chan var vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 yokusu izdirap oranin, giderken degil de donerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Star bucksta takılmıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Simit sarayina takilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 said: 'da takılmıyorum. tarzı saçma sapan elitist postları atan kullanıcıların takıldığı mekanlara takılmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 abicim ben kafe pi ve küçük beyoğlunda içkimde hızlı gelir. party boy kafasında da dans da ederim. medeni cesaretin ya da "içki nerde kaldı, üzüyosunuz insanları ona göre" diyecek medeni cesaretin yoksa. zaten evinde otur, wowunu oyna dotanı at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 içkiniz gelmediğinde gider yapacak götünüz yoksa, sipeyskeykten öğrenin biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 itina ile gider yapılır,yaptırılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 ben ankarada hiç biyere gitmiyorum. evimin mutfağına bile gimtez oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Küçük Beyoğlu gayet hoş bi mekan muhabbet falan ediceksen. Patsos'a gelince kadıkoydeki o küçük dükkan ne kadar pis olsada halen daha en iyi yapan yer ayda bir yemeden olmaz hani.(bir ara her öğünümdü.) Karin'e gelince Kadıkoy'de bi sürü güzel mekan var Liman Kahvesi falan her daim gidilebilir. Benzin cadde işte gidiceksin içiceksin falan gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 istanbul için konuşuyorsak , abi benzin- gayet saçma bir mekan . gloria jeans- starbucksın yanında çok itici aklıma geldikçe sonradan söylerim. ha bi de kırıntı . geç yani . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 fede said: ben ankarada hiç biyere gitmiyorum. evimin mutfağına bile gimtez oldum +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Sıtarbaksa gitmiyorum oraya gidersem değişip farklı bi bünye olacağımdan korkuyorum. Bi de kantine gitmiyorum hiç arkadaşlarıma para veriyorum su aldırıyorum asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 izmit-zom bar izmit-saphire kadıköy-marakeş taksim-south park Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 midpoint guzeldir ya ne kotulugunu gordunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 taksim e hiç gitmem.kadıkoyede bazen. mekan olarak her türlü mekana açıgım.böyle çok ucuz kıytı köşe ama huzurlu yerede giderim pahalı yerede.farketmez.maksat kalpler bir olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 genel olarak tarabya. hiç gitmedim hayatımda. hatta varlığını sadece monopoliden biliyorum. en ii yer ora diye : ) diğer mor renkli yer neresiydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 araf denen mekana adımımı atmam. hiç gitmedim ama giden kız arkadaşlarıma gittiklerinde yavşayan ancolar olmuş. ayrıca yerinden kaynaklı bir kekoluk söz konusu. ismi de bok gibi. nerdesin araf'dayım. zayıf. mest isimli mekana da adım atmam. hele bir de karaoke var yalanına uyup bir arkadaşıma doğum günü toplaşması ayarlamışlar. karaoke listesi 3 sayfaydı. 2 sayfası demet akalın ve serdar ortaç. mekan da iğrenç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 ortaköy sahilindeki hiçbir yer. ortaköy kahvesi falan güzel yerler ama, onlar ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 tohpane- emirgan dışı hiçbiryere gitmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 tophanede PARMA denen yere ugramıyorum 2008 nisandan beri. patiden birisini orada görürsem de ilişiğini keserim forumla. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 [large]orası benim işletmem.[/large] diyen çıkarmış şimdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 araf a gidenin ilişiği de kesilmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Fly said: ortaköy sahilindeki hiçbir yer. ortaköy kahvesi falan güzel yerler ama, onlar ayrı abi ortaköyde kumpir yemedin mi :p orası da sahil house de gayet güzel. hamburgerini yerim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 DynamicK said: tophanede PARMA denen yere ugramıyorum 2008 nisandan beri. patiden birisini orada görürsem de ilişiğini keserim forumla. =) +128319234 bu kadar lanet bir nargile olamaz çok boş bir yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar