Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paticik kullanıcıları nerelerde takılmıyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
içmek istemezsem a.k.a gece hayatı gerginliği

küçük beyoğlu
ben hayatımda bu kadar kötü bir yer görmedim. tüketim için tüketim mekanı. hayır yani dans edemezsin, sohbet edemezsin, ne anladık? iç iç iç para harca o kadar. bu kadar popüler olması tamamen saçmalık. arkadaşlar fotoğraf çekip facebook'a koyacaklarmış ama bak o güzel.

araf
alakasız müzikler, kıç kıça insanlar. bir oyun vardı böyle kibrit çekiyordun diğer kibritler kıpırdayamazdı. kendimi kibrit gibi hissettim.

karin
kadıköy'de. yahu gloria jeans koltuklu içki yeri mi olur. beğenmiyorsun alternatifi ne var? armut koltuk. romantizm yaşayalım diyorsun televizyonlarda da akıllı tv açık, komik kediler falan. açılır tabi gözler

kafe pi
mal bir mekan daha. yarım saatte bir bira anca gelir. sıkıntıdan içiyorsun ne yaparsın, içince her şey güzel.

dorock
hard rock rüküşlüğü var bu mekanda. tipsiz oturma yerleri büyük küllükler falan, standart bir yer.

benzin
caddebostan. konformizmin kalesi. bir kere girdim iq seviyem kendine gelemedi hala terapi alıyorum.

yemek yemezsem

kızılkayalar
ahahaha 1 milyondu 2 sene önce o ıslak hamburgerler. git gide afyon sucuğuna benziyor tadı zaten.

patsosçu
nişasta içi nişasta. ama alışmışız biz standarta, ekmek patates ketçap mayonez.

okey oynamak istemezsem

ortaköy sahildeki mekanlar
ne kadar küfür etsem az bunlara. girer iki el tavla oynarsınız 5 milyon ücret alır, servis ücreti alır. koladan 5 lira çaydan 3 alır. kafasına göre alır vermezseniz daha az alır ama yine de çok alır.

ayrıca; tepe nautilus'ta sinemaya gitmem çünkü 15 lira. kadıköy'deki incir pub'ın esmer zayıf çalışanı tam bir hıyar, taksim beatles'ın koltukları kötü hizmeti kötü kahvesi acı. pizza hut ve papa john's pizza da çok başarısız pizza yapıyor.
Mesaj tarihi:
Kizilkayalar yag icinde kavruluyor zaten, tat olarak yargilar da, 2-3 sene once haftada 2 kere oradan yiyince lopurlesmistim, ha o benim dangalakligim orasi ayri.

Benzin desen iyi bir yer degil evet, 5 dakka mesafede oturuyorum gitmem.

Dorock, lesligin mekani, ''cok agir metalci olmaliyim'' triplerinde degilseniz (ki umarim degilsinizdir), yakinindan bile gecmeyin.

Kafe pi tiyneyc alterno genclik mekani biraz, ickiler gec geliyor, fiyat olarak iyi sadece, onun disinda zaten tiklim tiklim, nefes alinmiyor. Fiyatlar cok cok iyi ama.

Patsos denen olay da rezalettir, borgirdan mek'ten falan daha beter.
Mesaj tarihi:
Sen gece hayatindan pek bisi anlamamissin anlasdigim kadariyla.
Kb ve kafe Pi icki icip muhabbet edilecek en iyi yerler fiyatlari da iyi.
Araf desen Erasmus gorup populer muziklerle dans etmek istiosan gidersin (benim icin sadece ilki)
Kizilkayalara zaten laf yok sacma olur.
Dorock desen metalci olmayan gitmesin basit.
Mesaj tarihi:
Biz Thales'in müziklerini beğendik. Kafe Pi'nin müzik listesi şizofren, Welcome to my life çalıp sonra The Doors falan koyuyorlar, vücut kimyan bozuluyor.
Mesaj tarihi:
Oha be, Pi ve Kucuk Beyoglu istisnasiz bir numara bulusma - icip muhabbet etme mekanidir.
Pi'nin en buyuk problemi ozellikle haftasonlari asiri kalabalik olmasi ve eger az kisiyseniz, tenis topu gibi ordan oraya ordan oraya postalanabilmeniz garsonlar tarafindan, afedersiniz buraya bir grup geliyor ayaklari. az kisi gidilmez zaten. ickileri mukemmeldir her ikisinin de, isletme ayni zaten.
Mesaj tarihi:
kafe pi ve kb de hiç yerimden kaldırılmadım aksine çok insanı yerinden ettim, hiç yer sorunu da yaşamadım =(
lanet olsun tanıyorum çalışanları/sahiplerini.

benzin e ben de gitmem mesela tikicanların mekanı.
ama böyle arada kalmış sonradan görme tipler genelde.
  • Yeni Oluştur...